....

Äntligen torsdag imorgon! :D Jag har spanska och engelska sen ett hål på 2h och sen ska vi till Hamptjärnsberget med SA1B. Det är nåt inom naturkunskap vi ska göra, vet inte vad. Senast fyra är vi tillbaka på skolan och då tar jag antingen bussen till Vännäs eller så väntar jag på pappa för vi ska åka hem :D
Jag har packat och gjort lite på historieuppgiften. Snart ska jag duscha och sen göra lite matte :)

Kul! -.-

Vaknade fem i halv sju, funderade på att "försova" mig men jag tog mig upp. Jag satt i klassrummet och väntade och lite innan tjugo i kommer tre andra från klassen som tror att vi inte har nk, att anita sagt något förra veckan om att den här lektionen är inställd. Men jag har inte fått veta nåt!? Inget sms har kommit och det står fortfarande på schemat att vi har lektion(vi har schemat på nätet). Irriterande!

Stockholm :)

Hej hej ;) Helgen var skit rolig, trots tjorv och lite irriterande händelser. På fredag sprang vi stafett, Sturre 4km, Jag 4km, Erro 2km och Sanna 2km. Vi kom femma av nio lag. Det var rätt bra för vi tävlade mot damer. Ett av lagen var svenska dam skidlandslaget :)
På lördag sprang vi lidingölöppet som gick skitdåligt. Jag sprang fel så där gick det över 2min och så var mina ben sega från stafetten. Men jag tog mig åtminstone runt, även om jag är väldigt besviken över tiden. Efter att vi duschat och ätit lunch var vi på sportmässa, men det fanns inte så mycket där. Sen på kvällen var vi också till Gröna Lund och var med i en fem-kamp med andra som hade sprungit, eller skulle springa lidingöloppet. Mitt lag, jag,sturre,malin,malin och albin vann :D Vi fick en medalj och en vattenflaska ;)
På söndag skulle vi in till stan vid tio men det blev en massa tjorv så vi var inte där förrän halv tre. Men vi hann iaf gå runt i affärerna lite och så åt vi på taco bar. Sarah mötte upp oss så vi hann träffa henne också :)
Vi sju åkte vi mot arlanda, vid nio sa jag hej då åt de andra och sen gick jag och väntade på mitt eget plan som gick kvart i tio.
Det var helgen det, jag ångrar inte att jag åkte med :)

You make me.

Jag har typ packat färdigt :) Men det känns inte som att jag ska åka någonstans, men det gör det väl aldrig? :P Idag slutade vi kvart i fyra -.- vi hade historia på torsdagsblocket, men det var faktiskt helt okej. Men jag har en jobbig inlämningsuppgift att göra.
Det blev ingen träning idag heller. Det regnar men jag kände också att jag inte orkar stressa. Jag kanske ska gå igenom matten lite till, och så ska jag kolla igenom spanska verben.
Imorgon är det uppstigning halv 8(jippie sovmorgon! ;) och vid halv nio bär det av mot Umeå flygplats :) Men nu ska jag hoppa i duschen :) Ha en bra helg för det ska jag ha! ;)

Far away

Vilken tur att vi inte har haft matte den här veckan! Vi ska ju vara klara med kapitlet, men jag behöver verkligen repetera! Jag gjorde det igår, idag(ska nog göra det lite till när jag varit till ica) och så måste jag göra det imorgon.
Idag hade vi temadag. Det var helt okej :) De lärde oss att ladda ner musik ;) Nä men det var bara från youtube :) Det var en av de två workshops. På den andra workshopen såg vi ungefär halva avsnittet av uppdrag granskning om den där våldtäkten i nån liten by. Den då alla stod på killens sida och ingen på tjejens. Det skapades facebookgrupper och blev väldigt stort. Vet inte om ni vet vilken jag menar men iaf ;) Sen var det även tre föreläsningar. Den första var helt ok, det var typ introduktionen till dagen. Han pratade om internet... Den andra killen var skittråkig och man fattade inte mycket av vad han pratade om. Jag höll på att somna :P Den tredje var bäst, det var faktiskt rätt intressant :) Han pratade om spelberoende och typ facebook, bloggar m.m.
Nu ska jag snart till ica och köpa mjölk :)
'
Konstigt ljud, men det får duga :/

Dumma.

Idag har det inte hänt något speciellt. Skola som vanligt, tog bussen hem, for ut och sprang(gick inte alls bra, gjorde ont i smalbenen+att jag är trött i benen, imorgon ska jag mest troligt vila), hem, duscha, laga mat och nu sitter jag här :)
Anita har fortfarande inte lagt upp uppgifterna på fronter åt mig -.- Ändå har jag påmint henne tre ggr. Hon sa att hon skulle lägga ut dem efter nk lektionen idag och jag påminde henne just innan vi slutade -.- Och så sa hon att jag får mejla henne om hon glömmer bort, men det är inte speciellt lätt att göra det när jag inte har hennes mejladress och på skolans sida är det inte så lätt att hitta den för det finns flera anitor och jag vet inte vad hon heter i efternamn -.-

:)

Man ska inte titta på recept, jag blir så sugen på allt :P Jag började inte måla, när vi tittade närmare så såg vi att det måste limmas lite innan jag målar. Tapeterna har börjat låssna lite i skarvarna.
Nu måste jag äta nåt, hungrig igen ;)

Dagen :)

På friluftsdan idag så blev vi indelade i grupper och så skulle vi göra olika saker, jag, Amanda och Emelie var en av de två grupper som kom delad första plats :) Sen blev vi indelade i nya grupper och så fick vi en bokstav, vi skulle sedan hitta saker som började med den bokstaven(orden skulle vara på engelska). Om man tog bild så fick man 1p om man tog med den/det så fick man 2p. Min grupp, Jag,Ronja,Emma och Jennie fick 49p. Vi trodde vi hade mycket men de som vann hade 84 :P
Klockan 2 var jag redan hemma :) Jag gjorde klart engelskan(jag gjorde baksidan av en film) kan kanske visa den imorgon, pluggade lite på spanska glosorna och surfade på internet ett tag :)
När jag skulle springa fick jag världens j*vla håll efter 1,8km, antagligen för att jag gick ut för hårt från början, så jag var tvungen att gå istället. Jag försökte springa igen men det gick verkligen inte. Så den träningen blev förstörd.
Jag funderar på om jag ska börja måla eller se på idol, hmm svårt val ;)

Lalalala.

Jahapp då var har även denna helgen passerat :( Men det blir en lugn vecka, imorgon friluftsdag- nå lekar i en park som IB2 har fixat(de som går sista året) från kl 10 till 1, tisdag-skola, onsdag-temadag, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men temat är Etik&IT, torsdag-skola, fredag-Stockholm! :D
Idag har jag gjort lite matte och plockat mycket här hemma så nu är det bara lite små plock kvar :) Imorgon ska jag mest troligt börja måla i köket. Tapeterna är blåa med blommor, och de är rätt blekta så de är inte snygga. Det blir vitt, sen får vi se om vi målar en fondvägg :)

:)

Nu har vi flyttat :) Igår flyttade vi några kartonger med grejer och idag flyttade vi resten. Jag undrar hur många trappsteg jag har gått upp och ner för sammanlagt.
Nu ska jag äta lite godis och se på film ;P

Fredag!

Jag kan inte fatta att det är fredag igen, men jag klagar inte ;) Det ska bli skönt med helg, men jag har rätt mycket att göra :/ Måste plugga spanska glosorna, göra matte och skriva en engelskauppgift, men det är rätt kort så det borde inte ta så lång tid :) Sen så ska jag börja packa också, för lägenheten blev vår igår. Vi var igår och hämtade sängen som vi beställt från jysk och förde den till lägenheten. Jag ska packa mycket så att vi kan flytta snart! Pappa har inte så mkt tid för han måste plugga, han läser nånting på distans.
Bara två lektioner kvar, Historia och Samhällskunskap. Sen åker jag hem och far direkt ut och springer. Träningsvärken i låren har faktiskt börja försvinna :) Nu börjar jag om 2 min ;)

Hmmm.

Jag är lite orolig att jag inte kommer kunna gå imorgon :P Träningsvärken i benen blir bara värre och värre ;)

blääää

Jag har faktiskt varit duktig och jobbad lite matte. Vi hade sista lektionen idag på det här kapitlet :S Vi har haft typ 4 lektioner men jaja. Jag måste göra jäkligt mycket hemma nu, fast imorgon har vi 2 timmar hål så jag ska nog göra lite då.

Jag hade tänkt gå ut och promenera men jag vet inte om jag gör det om det regnar ska regna så här mycket :/

.....

Just nu har jag lunchrast :) Sitter i klassrummet som vi ska ha historia i om ca 15min. Efter det har vi samhällskunskap och så slutar vi fem över tre.

Jag är stel och trött i benen och träningsvärken börjar sakta men säkert smyga sig på ;) Jag hade träningsvärk i rumpan redan på morgonen. Idag ska jag bara promenera om det inte regnar för mycket för jag är alldeles för trött i benen för att orka springa.


Längtar tillbaka!!

Everything is possible.

Bodypumpen var rolig och tiden gick så fort! :) Men gud vad svag jag är ;) Tror det är någon som kommer få träningsvärk ;)

-.-

Nu ger jag upp! Jag fattar typ ingenting av matten -.- Eller jo jag fattar vissa saker men nu har jag glömt bort det som var i början av kapitlet och jag vet inte om vi har typ nåt test imorgon för jag tror vi skulle vara klara med kaptilet. Vi har vikarie i matte och hon är såå dålig! Hon pratar dålig svenska och så sa hon förra veckan att vi skulle vara på sida 127, och sen på måndag sa hon att vi skulle vara på sida 136?? -.- Jag är sjukt stressad men jag orkar inte mer.

Nu ska jag ta och byta om och så och sen ska jag försöka hitta till gymmet.

Check! ;)

Då var samhällakunskapsläxan gjord, nu ska jag börja skriva engelskan, den ska in först nästa tisdag men lika att göra bort den för den är ändå rätt lätt :) Sen har jag även 77 spanska verb i läxa -.-' Jag vet inte riktigt hur jag ska lära mig alla de till nästan tisdag.

Oj, klockan är ju snart halv fem, jag måste ju äta middag snart :P Tiden rann snabbt iväg.

Klockan 8 är det dags för body pump, hoppas det är roligt! :D

Nytt :)

Köpte en halsduk och ett ämnesblock på lördag :)


Halsduk Bik Bok 79:-

5 Ämnesblock Gallerix 25kr, den var på rea :)

Jag försöker spara mina pengar så jag kan shoppa i Stockholm istället om vi får tid till det ;) Men det här behövde jag verkligen :)

:)

Ja då var måndagen avklarad :) Första lektionen skulle vi ha haft naturkunskap men Jörgen pratade med Jörgen ;) (Jörgen i min klass pratade med nån vuxen Jörgen) så vi fick hämta datorerna idag istället för på onsdag :)

Idrotten var skitrolig! Vi skulle ha varit ute, men vi var inne idag för att det regnade, och körde Frisbee(stavning?) Först kasta till varandra, två och två, sen spelade vi vad det nu hette, två mot två och sen spelade vi på helplan 7 mot 7, vi var indelade i tre lag så ett lag fick sitta.

Fick åka bil hem idag med pappa för han var och besiktade bilen :) Hemma gjorde jag lite matte innan maten och även lite efter maten och sen for jag ut och sprang.

Jag har kollat lite på idol och nu ska jag se "Svenska hollywoodfruar" samtidigt som jag läser lite bloggar ;)

Måndag imorgon :(

Jag har inte fått speciellt mycket gjort idag. Hade ont i huvudet halva dan. Jag har i alla fall sprungit, 13km blev det :D Jag sprang inte speciellt fort men jag sprang i alla fall :)
Nu ska jag fortsätta att inte göra så mkt ;P

Söndag.

Solen lyser där ute! :D Hoppas det håller i sig. Jag är less på regn.
Idag hade jag tänkt försöka förstå mig på matten och göra samhällskunskapsläxan. Sen måste jag springa idag också!
Nu ska jag fixa frukost :)

Fredag! :)

Dagen har bestått av skola,lite träning, middag ute och fika hos Lisa och Johan :) Vi hade endast en seriös lektion, geografi :P På historia gick thomas bara igenom lite info och på samhälls hade vi biblioteksinformation.
Direkt när jag kom hem for jag ut och sprang. Även fast det regnade rätt så mkt när jag kom ut så sprang jag ändå. Men det regnade bara mer och mer och tillslut var jag helt genomblöt, även min regntåliga jacka var genomblöt så efter 3km gick jag in igen. Det bara droppade om mig ;P Nå det var åtminstone bättre än ingenting :)
Vi var och åt på tre kronor, jag åt kebabrulle och gott var det! :) Efter det hälsade vi på Lisa och Johan och där fick vi jätte god glass och kladdkaksmuffins :)
Nu ser jag på Criminal Minds och efter det blir det film :)
Helg! ;D

:)

Idag slutade vi 10.50 men vi var ändå rätt många som gick och åt i matsalen och sen gick vi in till stan och satte oss på café stationen. Vi var 19st rättare sagt. Efter kanske en timme så gick jag och Ronja ut på stan på bokia, skopunkten, h&m mm.

Efter lite drygt en timme på stan med Ronja mötte jag pappa och Filip. Vi gick på stan ett tag och sen gick vi ner till Hamnmagasinet och fikade baguett och chokladboll :) Efter det tog vi en sväng in till Ersboda. Där gick vi på Inter sport och stadium. Kollade på en väska men jag ska kolla lite på nätet också om jag hittar nån annan. Fick med mig ett paraply hem, vilket var tur för de sa på nyheterna att det ska regna nästa vecka.

När vi kom hem var jag och pappa till ica och handlade lite och sen gjorde vi baguetter med kyckling och curry till middag :)

Jag är så jäkla trött så jag skippade träningen idag. Kände att benen inte riktigt orkade, jag har promenerat rätt mkt idag :)


Saknar! Hoppas mamma har det bra i London! :)

Trötter.

Jag har inte sovit speciellt mkt inatt, ungefär fem och en halvtimma så jag är trött. När jag kom hem så åt jag lite och sen la jag mig på soffa i ca 2h innan jag åt middag :P
Jag funderar på att boka body pump till nästa tisdag istället för jag är inte säker på att jag orkar idag, kanske tar en promenad eller joggar lätt istället. Det kanske är bättre, så att jag inte blir mer förkyld. Det känns som att det håller på att bli bättre faktiskt :)
Pappa och Filip kom för inte så länge sen :)

Rubrik??

Igår var jag och pappa och såg jägarna 2, den var bra :) Jag hoppade till några gånger ;)
När jag kom hem började jag direkt med att fylla i en enkät som svenska läraren bad oss fylla i och sen efter middan gick jag över till matten.
Jag har inte så mkt att säga. Hade ont i halsen på morgonen så jag skippade träning idag. Funderar på Body Pump imorgon men jag har svårt att bestämma mig :/
Jag börjar känna mig hungrig igen så jag tror jag ska göra ett par traktorbröd(rågrut) mackor med leverpastej och koka lite mer the :)
Saknar min lilla tosspelle :')

Bläääää.

Jag har ont i huvudet, är snorig och känner mig sjuk. Det här är verkligen det sista jag behöver just nu!! -.- Tre veckor till Lidingöloppet och jag har inte "fått tillbaka konditionen" än efter tränings uppehållet. åååh!
Idag ska jag bara ta det lungt och dricka flera liter the! Jag hade tänkt testa body pump idag men det blir nog inget med det. Det blir kanske bio istället med pappa, vi får se :)
Nu ska jag fortsätta att inte göra så mkt ;)

.

Blää, jag är förkyld igen -.- Jag märkte för nån dag sen att jag började bli det. Hoppas inte jag får ont i halsen bara! Jag har ju just kommit igång med träningen ordentligt igen!
Nå nu ska jag lägga mig i soffan och kolla A cinderella story, börjar få ont i huvudet också -.-

Miss you- Blink 182


It´s not always so easy..

Jag vaknade halv tolv imorse så jag fick en välbehövlig sovmogon! Ca en timme senare åkte jag och pappa till Umeå för att hämta sängen, spegeln och lite annat från jysk. Men när vi kommer fram till lagret, efter att vi köat med bilen i lite över en timme så hittar inte killen som jobbar på lagret sängen. Så vi fick åka hem igen utan den, surt!
Snart ska jag byta om till träningskläder och gå ut till en av fotbollsplanerna som ligger ca 500m härifrån och köra lite intervaller. När vi kom hem kände jag att jag helst skulle vilja vila men jag vilade på torsdag så. Får se om jag ska boka in mig på Body Pump imorgon.

---> Konsum

Nu ska jag promenera till konsum och köpa lite godis :P Men bara lite så jag kan köpa lite imorgon också ;)

:)

Jag kom in igen för en stund sen. Sprang i alla fall 8km :)
Snart ska jag hoppa i duschen och sen ska jag äta risgrynsgröt med nyponsoppa, mums! :D

--->

Kom just hem och nu ska jag ut och springa direkt och göra bort det :)

What I like about you..

Lägenheten var väl sådär ;) Gamla tapeter och så men planlösningen tycker jag var bra :) Vi ska måla om och byta golv och sånt, lite i taget så det blir nog bra. Det blir nog mycket bättre så fort vi har fått in möbler och gardiner och allt sånt, då tänker man nog inte lika mycket på hur tapeterna och golven ser ut :)
Körde återhämtningspass, jogga jätte sakta 2min, gå 1min, jogga 2min... i hopp om att jag benen ska orka springa allra minst 7km men helst 8km eller mer imorgon. Och på söndag korta intervalller hade jag tänkt :)

:)

Mm, mörk choklad ;) Snart ska jag och pappa och kolla på lägenheten :) Kul. Sen ska jag träna, eller iaf köra återhämtningspass :)

RSS 2.0
Design by Tasnim