Energikick!

Spinningen var jobbig men rolig! :) 55min var ganska tungt, även om jag inte riktigt visste hur mkt motstånd jag vågade ha eftersom det var första gången. Det var peppande musik och hon som ledde var skitduktig! :)
Jag tror jag ska testa på Body Pump också. Men jag vet inte när. Kanske inte imorgon, men kanske söndag? :) Tror jag ska testa spinningen en gång till också innan jag bestämmer om jag ska köpa kort eller inte :) När pappa har duschat klart ska jag också göra det och sen ska jag äta! :)

Hello :)

Hemma för en stund sen. Var och hämtade ut id-kortet från banken direkt när jag klev av bussen och sen gick jag hem och har nyss ätit lite :)
Vi fick både bra och dåliga nyheter idag. De bra var att vi slutade fem över halv 2 och de dåliga att vi slutar fyra imorgon -.- Imorgon börjar vi också med vanliga lektioner, fast de sa att vi skulle börja nästa vecka men jaja :) Men vi kommer ändå inte göra så mkt. På matten ska läraren "intervjua" oss, bara fråga om det är nåt som går dåligt, på engelskan har vi screening, sen har vi information i Valhalla med nån hälsosak och till sist screening i svenska :)

=)

Idag har jag varit duktig :D Jag har plockat, diskat, dammsugit och lagt in kläderna i garderoben :)
Köpte en kalender idag på Akademibokhandeln för 129:- . Hade egentligen velat ha ett annat omslag men den här var bäst på insidan så den fick duga :)
Inte så bra bilder men :)

Rubrik?

Målade precis naglarna i en turkos färg jag köpte i London. Var tvungen att måla 3 lager, jobbigt -.- Nåja, idag har jag inte gjort så mkt mer än varit i skolan, varit in till stan en sväng, lagat mat och promenerat. Nu ska jag äta nåt och sen ska jag nog gå och sova. Jag har ont i huvudet igen -.-
Jag tror jag håller på att bli förkyld så imorgon ska jag vila men på onsdag blir det spinning :D
Flygbiljetterna är också bokade så 23 september bär det av mot Stockholm :)

:)

Idag har jag och pappa varit till Ersboda. Vi var på öb(och handlade lite schampo och sånt), jysk(skulle hämta sängen men den hade inte kommit,köpte handdukar, beställde en spegel,köpte madrassöverdrag). Vi åt lunch på fiket i Coop, sen vi också till H&M, Kappahl och Inter Sport. Jag köpte inte koftan jag vill ha för jag tänkte gå imorgon på H&M i stan och kolla om de fortfarande har erbjudandet "handla för 500 och få 100kr rabatt". Om de inte har det köper jag nog koftan ändå, om den finns kvar. Håller tummarna!
När vi kom hem for jag direkt ut och sprang, körde spring 3min, gå 2min, springa 3min... Sen har jag bara ätit och sett på tv :)
Träningsshorts Inter Sport. Inte
speciellt bra bild men, men.
Schampo Öb, de var billigare där
den här veckan :)
Hårmask,hårinpackning Öb.
Hänglås Clas Ohlson(köpte igår) :)

Anytime.

Puh, efter flera timmar på stan är jag ganska trött. Huvudvärk har jag också.
Jag fick med mig ett par svarta chinos hem. De var på rea så de kostade bara 100kr :) Justja köpten ett hänglås med kod till skåpet i skolan. Det var inte mycket men jag hittade inget jag fastnade för. Jag letade efter en tjock, lång, stickad kofta men som sagt så hittar jag aldrig det jag letar efter. Jag tror jag ska gå nån dag efter skolan till stan, om jag orkar.
Nu ska jag bara ta det lungt :)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svar på kommentar:
Moa: Jag går på Midgård i Umeå :)

Härligt! ;D

Sådär, då har vi lite fika. Jag bakade kladdkaka med polly trädgårdsbär fast jag lade det i muffinsformar istället :)
Jag var och sprang, dock bara 5km hade tänkt springa 7. Efter 2km var det nästan så att jag stannade och gick, jag var så jäkla trött i benen. Men jag fortsatte och jag tog mig igenom så jag är nöjd!
Jag och pappa var till Ica och handlade, hämtade även ut paketet så nu har jag äntligen fått plattången!
Vi tog foto till skol ID idag hoppas det blev okej, för  bra blir det ju aldrig. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen se på tv och smaka muffinsen :D

..

Det finns så mycket fina skor! Jag vet inte vilka jag vill ha! :P
Var och sprang 6km och sen har jag ätit och kollat True talent :) Nu ska jag surfa lite och sen ska jag läsa och sova. Fredag imorgon, yippiiiee! :D

...

Jaa, idag har vi kört lite mera lekar och grupparbeten, vi hade screening i matte(ett matteprov för att se hur mycket vi kommer ihåg) och så hade vi språkinformation. Det stod på schemat att vi skulle sluta fyra och att språkinformationen skulle ta 1,5h men det tog 25 min så vi slutade fem i tre :P
När jag kom hem åt jag middag och vid halv sex ska jag ut och springa. Motivationen är inte precis på topp men jag måste!

Jiiho ;P

Vi ska flytta in i en trea istället för en tvåa :) I mitten eller slutet av september :)

..

I skolan idag gjorde vi grupparbeten. Ett var att vi fick två egenskaper och så skulle vi ta bilder eller göra filmer och i bilderna eller filmerna skulle egenskaperna finnas med. Sen visade vi upp för resten av klassen som skulle gissa vad den gruppen hade för egenskaper.
Vi kommer ha grupparbeten resten av den här veckan och hela nästa vecka så vi börjar inte med riktiga lektioner förrän efter det :) Jag tog bussen hem efter skolan, vi slutade tjugo i tre. Gunilla,vår mentor sa igår att vi skulle sluta halv två men när vi kom till skolan sa Anita att vi skulle sluta tjugo över tre men vi fick sluta tidigare :)
Nu ska jag äta middag :)

:)

Idag hade vi samarbetsövningar på morgonen och på eftermiddagen hade vi klasstävlingar. Alla klasser gick runt på olika stationer och gjorde olika saker. Det gick inte så bra för min klass ;) Jag kommer inte ihåg vilka som vann, bara att två klasser kom delad etta och att dansettorna kom tvåa.
Vi slutade lite före tre så jag tog bussen hem. Sen gick jag till brandstationen och pappa kom dit med grejer och så tränade vi lite. Sen var vi och åt middag på "tre kronor" :)
Vi var också och hälsade på hos en av pappas arbetskompisar och hans familj :)
Jag funderar på att vara med i Lidingöloppet :) jag måste bara kolla om jag får ledigt. Sen så ska jag även till Göteborg i October på reunion partyt :)
Nu ska jag göra mig klar för sängen. Är verkligen skit trött! Börjar 10 imon så jag behöver inte kliva upp förrän åtta :D

Hihi ;P

Jag sprang ändå :P men jag är glad att jag gjorde det, annars hade jag bara suttit inne och inte gjort nåt vettigt. Sprang intervaller, gick 5min, sprang 2min, gick 1min,sprang 2, gick 1...
Nu ska jag inte göra så mycket. Ta det lungt och läsa några bloggar. Snart måste jag föna håret ;)

Trött!

Första dagen avklarad! Puh. Jag är skit trött! Det enda vi har gjort hela dagen är att leka olika namn- och lärakännalekar och så har vi gått runt på skolan. Jobbigt att inte känna någon alls men förhoppningsvis blir det bättre om några dagar när man börjar känna varandra lite bättre. Saknar dig Sturre! :') Det kändes ganska tomt och konstigt utan dig vid min sida ;)
Vi slutade tre och då gick jag in med två tjejer från klassen mot stan. Fast efter halva vägen vek de av åt ett annat håll. Jag är ganska stolt, jag lyckades hitta in till stan och jag åkte buss till och från skolan och lyckades hoppa av på rätt ställe ;D
Jag gick in en snabb sväng på H&M men jag orkade inte titta på något så jag gick och köpte busskort och tog bussen hem. Busskortet var svindyrt! 895kr för en månad! Nästa gång kostar det 870 för att kortet kostar 25kr första gången.Ska kolla om det blir billigare att köpa rabattkort istället :/ Nog för att jag kan åka hur mycket jag vill mellan Umeå och Vännäs+ inne i stan men det har jag nog inte så stor nytta av än iaf. Nåja, jag får se :)
Imorgon har vi ännu en "lära känna" dag och på onsdag börjar de vanliga lektionerna.
Jag vet inte om jag orkar fara ut och springa. Kanske promenerar iaf, äh jag vet inte!

Give me everything..

Jag joggade en halvtimme och sen hämtade jag filmen och papprena och gick och förde tillbaka filmen. Pappa ringde och sa att de skulle på fotbollsmatch och att han kommer förbi hemma en sväng senare och skriver på papprena. Jag passade då på att gå lite extra så jag gick två kilometer innan jag gick hem.
Sen har jag bara duschat, ätit, tagit fram kläder till imorgon och nu ska jag se "Mitt stora feta grekiska bröllop" som går på tv fyra plus :)

Dagen :)

Jag och pappa åkte till Strömpilen och Ersboda en sväng idag. Hittade inte plattången som jag ville ha så jag ska beställa den idag. Jag var bara in på H&M och Vero Moda men jag hittade ingenting. Jag får gå på stan nån dag under veckan om vi slutar tidigare eller så får jag åka in nästa helg :) Jag köpte iaf muffinsformar av silikon, kakao, madelmassa och bakchoklad, eller rättare sagt pappa ;) Jag vill baka biskvier men jag tror inte jag göra det förrän vi har flyttat :)
Vi har förresten hittat en rätt stor tvåa som vi ska flytta in i nångång i september :) Jag får sovrummet och pappa sover i klädkammaren ;) Den är ganska stor, det är som ett litet rum så :)
Nu ska jag byta om och fara ut och springa. Sen måste jag gå förbi pappas jobb så han får skriva under några papper som jag måste ha med till skolan imorgon. Biblioteksavtal, datoravtal och så var det något om ett internetkonto :)

Gratisbio!

Bli medlem på gratisbio och få gratis presentkort eller gratis biobiljetter! Det är enkelt, allt du behöver göra är att logga in och besöka några sidor varje dag, det tar inte så lång tid :) Jag tycker åtminstone att det är värt att offra några minuter av min tid för att göra det eftersom jag sedan får gratis presentkort. :) Så om du offrar några minuter av din tid så kan du få gratis presentkort eller gratis biobiljetter! :)
Du kan också få poäng om du handlar på vissa sidor. Så om du ska shoppa från Nelly.com, gör det via gratisbio så får du poäng för det :) Du kan även starta en blogg via gratisbio och få poäng för att blogga

..

Jag och pappa såg en film. Irene Huss, kommer inte ihåg vad mer den hette men den var bra :) nu ska jag göra mig klar för att sova. Imorgon ska vi in till Umeå och göra några ärenden. Bland annat kolla efter en plattång :) Babyliss wet&dry tror jag det blir :)

Finfrämmande ;)

Vi fick besök av moster Vega, hennes man och hennes mans syster, och Vega och Tapios hundar Smilla och Beda. Beda är smillas valp. De var på väg hem. De har varit i Göteborg och Stockholm och hälsat på sina döttrar Linda och Ida. Beda hann med väldigt mycket under den korta tiden de var här ;)
Bl.a:
Bita på skor.
Springa runt pappas fötter och bita honom på tårna.
Springa efter Smilla, och efter Vegas fötter.
Jaga sin svans.
Bita på tidningskorgen.
Springa efter pappa lite till.
Bita på mattan. Hon bet även på teverumsmattan och hallmattan.
Dammsuga lite ;)
Bita på lådhandtagen.
Busa med Smilla.
Busa med Smilla lite till.
Dra kopplet från hallen till tvrummet.
Bita på kopplet.
Bita lite till.
Hon är så jäkla söt! :)

.

Borde byta header :/ men jag har ingen bra bild så jag gör det nån gång ;P

All I want now..

Här är lite saker jag vill ha! :P Mitt första kollage, det var rätt kul men det tog sin tid ;)

:)

Först promenerade jag 30 min, sen sprang jag 30 min, eller joggade rättare sagt och sen gick jag en km som avslut, tog lite under 10 min :) Det var så jäkla skönt och det gick mycket bättre än vad jag förväntat mig! Konditionen är sämre än den var för fyra veckor sen men inte så farligt dålig.
Sen har jag inte gjort så mycket. Ätit lunch, sett på tv, målat naglarna i nån rosa, röd, orange färg som jag köpte i London. Nu ser jag på lite mer tv ;) Det är flera The Hills avnsitt efter varandra :P

God morgon!

Jag har varit vaken i ca 1,5h redan. Jag har sett på tv och suttit vid datan :P Jag tänker ge mig ut och promenera och kanske springa, jag får se hur det känns. Det är mulet ute :( Hade hoppats på sol. Menmen, nu ska jag gå och byta om :)

....

Ammi var snäll och körde mig till Kalix så jag kunde åka hela vägen till Umeå utan att behöva byta buss :) Pappa hämtade mig i Umeå så åkte vi till Vännäs. Sen har jag varit och sprungit(äntligen!), lagat mat och varit en sväng till ica :) Nu ser jag filmen som är på trean :)

It´s all about the money..

Usch vad jag känner mig trött och seg! Jag och mamma har fixat ID-kort och varit till Yt och handlat.

När vi kom hem fick vi besök och sen har jag sorterat bilderna och nu laddar jag upp dem på Fb. Om ett tag ska jag åka med Sturre till Siekas och göra henne sällskap där :)

Trött..

Var med mamma en sväng till mommo och moffa idag och sen var vi även till Ammi en sväng och hälsade på :)

Vi såg klart en film för en liten stund sen, "How do you know", den var inte så värst bra. Nu sitter filip och kopierar sina kontakter till simkortet för vi ska byta mobil :P Iaf i några dagar, han kommer säkert ångra sig.

Snart går jag och lägger mig för jag är trött. Jag har varit vaken i lite över tio timmar men ändå är jag trött :P

Miss U..

Jag klev upp halv två idag, jag tror jag släckte lampan halv tolv igår så lite sömn har jag fått iaf ;) Det behövdes för vi har inte sovit så mycket, mellan 5,5 och 7,5h.
Jag och mamma var till Wasslöv och fixade bilder till ID-kort och sen var vi och och handlade lite.
Nu sitter jag och lägger in bilderna från resan på datorn och sen ska jag troligtvis börja ladda upp dem på fb :) Så småningom dyker det antagligen upp lite bilder här också :)

Shopping-smycken

De här smyckena köpte jag:

En ring.
.
Örhängen, ojj glömde ta kort på det andra paret.

Tre halsband.

Dubbelring, eller vad det nu heter :)

Två ringar till :P

Nyckelring.

Lösnaglar.

Och tre nagellack :)

Hemma igen..

Jaha då var man hemma igen. Det känns hur tråkigt som helst! Resan till Bournemouth är det absolut bästa jag någonsin har gjort! Vår grupp var skit bra, vi fick till och med beröm från andra ledare som tyckte att alla kom så bra överens m.m.

Det finns så mycket att berätta att jag inte vet var jag ska börja! Men nu är jag så trött, sov endast lite över 3h i natt så jag tänkte bara ladda upp lite bilder på smycken som jag köpte i England :)

RSS 2.0
Design by Tasnim