Happis :)

Var med mamma, filip, oliva och maria till happis idag :) Köpte inte mycket, en mapp att ha papper i i väskan ;) sen köpte mamma nya gardiner till mitt rum och en juicepress. Man stoppar bara ner frukt i den och så gör den saft, typ ;)

Snart ska jag hoppa i duschen och lite senare så ska vi se en film :)

Hemma :D

Jag har varit hemma i några timmar nu. Såg awkward hela vägen i bilen så det tog inte så lång tid hem ;) Hade bara lite över halva avsnittet kvar när vi var framme :) Jag vill se säsong 2! :P undra när den kommer :)
Ska nog gå och sova snart, är jäkligt trött.

Torsdag.

Matteprovet var inte igår. Det var idag. Jag blev skitirriterad igår för jag hade verkligen velat göra bort det men de som ville fick nå "extra uppgifter" som han typ tar hjälp av sen när han sätter betyg på provet om han velar mellan två betyg. Vi kommer inte få poäng på matteproven, bara betyg för då behöver man inte ha svarat rätt på frågorna bara han typ ser att man har räknat rätt, eller nåt sånt :)
Vi hade entreprenörskap på torsdagsblocket idag. Jag och isabelle, vi var båda borta förra torsdagen när de hade entreprenörskap på torsdagsblocket, fick slänga ihop ett arbete om Niss Oscar Jonsson, grundare av JOFA och så redovisade vi det som en intervju. Jag intervjuade Niss Oscar Jonsson(Isabelle), det skulle redovisas på ett kreativt sätt och vi hade inte mycket tid. De andra grupperna hade gjort bl.a. film, tidslinje och en grupp skrev en sång.
När vi slutade gick jag in till stan och köpte headset så jag kan se film på datorn för imorgon åker jag heeeem!! :D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terro: Jag vet inte, men jag tror det :P Vi har inga böcker och jag har inte frågat men jag antar att det är det :)

:)

Pluggade matte i fyra timmar. Så hela kvällen har gått åt till det. Nu tar jag det lungt framför tv:n med en skål k-special med mjölk :) Det kändes som att nk provet gick ganska bra och jag hoppas att matteprovet går bra imorgon!

:)

Pluggade matte i fyra timmar. Så hela kvällen har gått åt till det. Nu tar jag det lungt framför tv:n med en skål k-special med mjölk :) Det kändes som att nk provet gick ganska bra och jag hoppas att matteprovet går bra imorgon!

Måndag.

Kom hem från göteborg igår kväll. Var till Linda, LW och Elis :) På fredag var vi till Borås och gick på stan där, och på kvällen åt vi tacos och såg på idol. Lördag var jag och linda in till Göteborg och shoppade och åt middag på en restaurang, sju började reunion partyt på liseberg men jag var där kanske tjugo i åtta. Det var skit kul att träffa de som var där igen, men det gick lite för fort så jag hann knappt fatta att vi var där :P
Söndag var jag, Linda och lillen(deras hund) ut på en långpromenad i det fina vädret. Det kändes som att det var vår. Vill inte ha vinter! :(
Shoppade bara lite, ett par jeansleggings eller treggings eller var det nu heter, en t-shirt, en stickad kofta och fingervantar :) Det var kul att vara dit. Vart ska jag åka nästa månad? ;)
Ikväll har jag bara pluggat till nk-provet. Får hoppas på det bästa.

Grey´s :)

Kollar Grey´s anatomy. Väskan är färdigpackad, eller nästan åtminstone. Jag packar det sista imorgon på morgonen :) hihi imorgon åker jag ^^

:)

Sitter och pluggar matte, prov nästa vecka på tre kapitel -.-  Tycker det har gått lite väl fort så får se om jag kommer ihåg nåt :S
Ska snart ut och springa, känner att jag behöver röra på mig lite. Tränade bara lite styrke igår för jag behövde verkligen göra läxor. Och resten av veckan blir det ingen träning för jag åker till Göteborg imorgon :D

Do you even understand?

Plugg, plugg, plugg. Men nu är har jag bara 1,5 av 2 reviews i matten kvar ;) och så har jag skrivit sammanfattning av naturkunskapen som vi har prov på. Jag trodde inte jag skulle behöva ta med något till gbg men jag måste ta med nk sammanfattningen eftersom vi har prov nästa tisdag, och spanska glosor för det är också till nästa tisdag. Och så har vi matteprov på onsdag nästa vecka men jag vet inte om jag ska ta med det för matteboken väger ton och har typ 700 sidor och jag hade tänkt lämna datan hemma. Hmm? Intressan, jag vet ;)
Pratade nyss med mamma och nu försöker jag stressa ner lite ;) Ska se house eller desperate housewives, svårt val ;P

Trött.

Jag har just gjort lite matte :) Vad ska jag göra nu? ;) Svenska novellanalysen lämnade jag oxå just in så det känns skönt! Kanske skulle ta och fixa klart svenska När jag var ett barn, eller skriva på loggboken, som oxå är i svenska? :P som ni märker så har vi mycket i svenskan just nu.
På idrotten fick vi välja att antingen jogga eller springa på typ elljusspår eller springa en hinderbana, jag valde hinderbanan :) det var faktiskt rätt kul.
Nu funkar trådlösa internet!:D lite dåligt ändå, har matteboken på datorn och typ allt annat som måste göras också på datorn så det är så lätt hänt att jag gör annat än det jag borde :P

Måndag.

Bra start på dagen, bra start på veckan -.- Försov mig, stressade för att hinna med bussen och så fick jag panik när klockan var kvart över och bussen gick tjugo över(trodde jag). Stoppade bara ner fötterna i skorna och sprang men det gick typ inte att springa för det var halt. Och sen när jag satt på bussen och den inte åkte fast klockan blev 21 över åtta, 22 över.. så kom jag på att bussen inte går förrän fem i halv -.-
Nåja, jag hann iaf. Nu sitter jag och väntar på att vi ska börja, börjar tjugo i nio. Då har vi nk sen hål och lunch, sen typ klassråd eller vad det nu är(en halvtimme med klassföreståndarna), efter det svenska, en timme hål och till sist idrott.
Ha en bra måndag :)

Söndag.

Jaha då har även nästan hela den här helgen passerat -.- Usch vad fort den gick! Men bara 3,5 skoldagar och sen åker jag till Göteborg! :D Det ska bli så kuul att träffa alla från språkresan igen! :)
Igår var jag och pappa på middag hos Lisa och Johan. Skit god middag och efterrätt! :) Vi var där fem och en halv timme ;) så helg kvällen spenderades där och på dan gjorde jag inte så värst mycket :)

God morgon!

Jag har sovit i tio timmar så nu är jag uppvilad men seg ;) Ska äta frukost snart och sen ska jag och pappa ut på byn en sväng :)

Ooops ;)

Dagen började med att jag nästan missade bussen. Bussen skulle gå 20 över 8 och kvart över hade jag inte tagit på mig skorna. Jag fick lite panik men jag stoppade ner fötterna i skorna och sprang ;)
Den enda lektionen jag hade idag var geografi, fick veta mitt resultat på provet som vi gjorde förra fredan. Fick 103/106, jag spikade dessutom länderna och huvudstäderna så jag är riktigt nöjd! :)
Efter lunch gick vi till folkets hus för att se en film. Vi var några stycken, 9st tror jag, vi gick in i filmsalen. När filmen började, tittade vi oss omkring och tyckte att det var väldigt många som skolkade, för inte ens halva klassen var där. Men så märkte vi att inte ens Thomas, läraren var där. Filmen började och vi märke att det inte var rätt film. Ronja frågade också en på raden framför och vi var verkligen i fel filmsal. Gapskrattande "smög" vi ut ;P Det var rätt kul :P Vi slapp se dokumentären som vi egentligen skulle ha sett för de hittade inte den. Istället såg vi "Tomorrow when the war began". Jag har läst boken och filmen var rätt bra :)
Snart när idol slutar ska jag och pappa se en Irene Huss film :)

Tisdag.

Det var ett tag sen sist men det har inte hänt så mycket :) Idag har jag hunnit med rätt mkt faktiskt. Slutade 10 över 2, var ut och sprang intervaller med pappa. Sprang 45s gick 25 x10. Efter middan gjorde jag läxor i nästan två timmar, sen var vi och handlade och nu sitter jag här ;) Jag ska nog gå och lägga mig snart, det svider i ögonen för att jag är så trött.

Laalaalaa.

Jag är mitt uppe i bakningen ;) Nu ska kakorna stå ett tag så jag ska passa på att äta middag :) Sen ska kakorna in i ugnen och när de är klara så ska jag göra den andra satsen :) Visar resultatet sen om det blir bra ;)

Rosa Bandet

Stöd Rosa Bandet och vinn presentkort för 500kr!

Är du intresserad av att stödja Rosa Bandet, men inte kan det av någon anledning?

Missa då inte att bekämpa cancern med hjälp av Gratisbio! De har nämligen en tävling där du kan vinna presentkort för upp till 500kr.
Samtidigt så skänker Gratisbio pengar till Rosa Bandet; bara av att du samlar till ett presentkort.

Bli belönad av att hjälpa till; årets bästa deal! ;)


Hmm.

Åt precis kvällsmat, två mörka mjukbröd som innehöll solrosfrön, skitgoda! ;D
Jag har hunnit med mycket idag! Jag har:
  • Tränat, backträning.
  • Varit och handlat.
  • Skruvat ihop skrivbordet.
  • Plockat ihop, dammsugit och skurat mitt rum.
  • Fixa garderoben(lagt in en trådback och flytta en hylla)
  • Sätta ihop maskroslampan tillsammans med pappa.
Det är kaos i alla rum förutom mitt, där är det nu städat, rent och fint ;)
Nu finns det ett litet gym i källaren :D Med en crosstrainen, en maskin som går att använda till många olika övningar, vikter och en bänk?(en sån man kan ligga på för att ex köra bröst ;) Skivstången har inte kommit än och det finns inte så många vikter, men när det finns det så ska jag börja köra ben en gång i veckan för det behövs! :)

Kanelbulle ;)

Idag är der ju kanelbullens dag :) Istället för en kanelbulle så äter jag en magnum mini mint ;)


Seriös nk ;)

Väldigt seriös nk lektion, ingen gör det de ska. Massa babbel och datoranvändande. Min grupp är iaf klar med arbetet, vet inte om de andra är det ;)

Hejhopp :)

Jag har just nu lunchrast, börjar engelskan kvart i tolv och efter det väntar naturkunskap. Efter naturkunskapen måste jag halvspringa till bussen för att förhoppningsvis hinna med den snabbare bussen.
Idag ska jag:
  • Träna, backträning, om jag hittar en bra backe ;)
  • Sätta ihop skrivbordet
  • Plugga
  • Kanske städa och plocka lite?
Ronja ville ha en bild på matteboken. Hon ville att jag skulle vara med på bilden, men det ville inte jag ;)

Godis är bäst på morgonen! ;)

Helgen börjar lida mot sitt slut och snart är det dags att åka mot Vännäs igen :(
Jag sitter och äter godis :P borde nog ta och äta frukost istället och sen måste jag plocka ihop lite grejer som ska med.

RSS 2.0
Design by Tasnim