Trevlig valborg!

Tar det lungt i soffan ett tag innan det är dags att dra sig mot Kuiva och majbrasan som är där. Det blev våfflor till middag, gott var det. Innan det hann jag med en 5km löptur. Den började förskräckligt. Värmde upp 1km, och skulle börja springa, men fick världens håll, det gjorde så ont att jag knappt kunde gå. Så jag joggade lite till men det försvann inte. Hämtade fingervantar och tänkte promenera istället men jag kunde springa :)
Trevlig valborg!
7119305963_608b788ae5_z_large

God morgon :)

Var med mamma igår och hälsade på vega en sväng. Hon höll på att klippa hundarna för de drar in fågelloppor, de som ut som, jag vet inte vad. Får, prärievargar? ;) Klev i alla fall upp för en halvtimme sen och har ätit gröt. Det var ett tag sen och speciellt gott var det inte. Men snart blir det gymmet med sturre :)

.

Efter en mils promenad smakar frukost väldigt bra. Ska strax dra mig mot sturre :)

Natti natti.

En promenad i solskenet och en löptur i regnet blev det idag. 15,4km totalt. Sprang till Ammi och bastade sen, skönt! Såg nyss en film som jag hade på datan med mamma, Flipped. Inte så värst bra, men helt okej, och smaskade på kladdkakan som jag bakade tidigare idag. Den hann bli sådär seg som den brukar bli efter några tmmar i kylen, mums. Nu ska jag strax gå och lägga mig. God natt.
529161_10150805204445280_305545580279_11996057_1557358096_n_large

Done!

Då var nationella proven i svenska avklarade. Nästa lektion börjar tjugo över 2 så jag ska försöka hinna göra så mycket av matten som möjligt. Ikväll har jag inte så mycket tid för jag måste packa, men det borde inte ta så lång tid. Sen har jag body pump halv åtta också :)
Dags att ta tag i matten och ev spanskan om det blir tid över!

Onsdag :)

Nu ligger jag inte efter i matteplaneringen :D Men imorgon måste jag göra matte för 3 lektioner, för imorgon missar vi lektionen pga nationella och onsdag nästa vecka är jag ledig. Men men.
Ingen spanska idag. Jag har halva boken kvar att läsa. Hur ska jag hinna? Matten tar ju upp all tid.
Nu läsa igenom lite anteckningar inför imorgon och sen byta om och dra ut på en promenad. Efter det väntar Grey´s Anatomy :)

Hej igen.

Vi slapp samhälls idag(sista lektionen) så vi slutade ca kvart i två. Men vi fick en hemuppgift som jag precis blev klar med. Nu väntar matte och kanske spanska.
Imorgon består dagen av 3h nationella i svenska, 1h 20 min lunch, 1,5h matte i biblioteket(extra matte) som vi måste gå på, men som även behövs! och till sist the China project. Googla om sopor som Amelia sa idag :P Egentligen skulle vi ha China project hela eftermiddagen, men några i klassen skällde på Thomas på historian och sa att vi måste få gå på extra matten i biblioteket imorgon för att vi har så mycket att göra. Så han har pratat med Anita och då slipper vi ha det halva eftermiddagen iaf :)
Jobbigt att sluta vid fyra -.-
Solen skiner ute :P

Hmm.

Jag funderar igen på om jag ska köpa en ny mobil. Men jag har så svårt att bestämma mig. Ena stunden känns det onödigt och nästa vill jag ha en. Hmm. Men jag tror jag väntar några veckor :P Vet inte vad för telefon jag vill ha.
Jag tror inte det blir en iphone om jag köper en.
Den här ska tydligen också vara bra :)

Vilket vackert väder.

Härlig start på påsklovet! Två dagar i solen vid älven i Kuiva hos Ammi och Rolle med de, anna och hennes barn, Vega och Tapio+ hundarna och Celina. Och idag även pappa och Filip. Strålande sol, korvgrillning, madrassåk, skoterkörning. Skitkul har det varit! Och jag har faktiskt blivit lite brun i ansiktet, mindre kul är väl att jag har en rand i pannan -.- Av pannbandet. Får väl se om den är borta imorgon. Ikväll var halva tjocka släkten(inte riktigt halva men) och fikade, fick många fina presenter :) Nu ett halvt avsnitt Pretty little liars och sen ska jag faktiskt sova.

LOV!

Kort dag idag. Slapp åka buss också :) pappa åkte in till Umeå på morgonen och sen plockade han upp mig igen halv 1. Vi var på intersport och ica kvantum. Inhandlade nya springtights. Hade presentkort och det blev 100kr över också :) På kvantum köpte vi jordgubbar och godis i massor. Över 1kg jordgubbar, och jag ska inte ens säga hur mycket godis det blev :P Det kostade 30 nånting kilot så vi passade på.
Body pumpen var kul, det var länge sen sist :)
Jag funderar på att dammsuga nu. Så slipper jag göra det imorgon. Hade tänkt försöka hinna springa också innan vi åker. Jag tror jag gör det nu :)
Glad påsk :)

:)

Vi fick sluta efter matten idag, 11.40. Tomas var sjuk så det blev ingen samhälls och historia. Hela klassen jublade när vi fick smset ;)
Nu måste jag kolla igenom geografifrågorna, skriva på svenskan och göra lite matte.
Bara en kort dag kvar!

Finally!

Idag får jag äntligen fara på ett pass! Förkylningen har nästan försvunnit helt efter ca 2,5 veckor så ikväll blir det en timme spinning. Tufft!
Men jag tjuvstartade träningen lite på lördag, då jag joggade och gick en timme, och även igår då jag joggade 55min och värmde upp och startade med 5min gång. Joggade verkligen saakta, men jag vågade inte ta i för jag kände mig fortfarande ganska krasslig, vill inte åka på en hjärtsäcksinflammation.

RSS 2.0
Design by Tasnim