..

Vi var en sväng till kuiva folkan till majbrasan där och grillade korv :) Sen var vi till mommo och moffa och hälsade på och nu ser jag på Oth :) Senare ska jag se "himlen är oskyldigt blå" som många har sagt är bra. Nu är det upp till bevis ;)

...

Nä nu ska jag sätta igång och göra något vettigt :)

:(

Dumma hals -.- Varför kan det inte bara bli bättre nån gång??

Hmm..?

Tittar runt på pulsklockor. Har velat köpa en ganska länge. Garmin verkar bra, någon som har något tips på någon bra? :) Men jag måste fundera ett tag om jag har råd ;)

Fredag :)

Det blev promenad istället :/ Det kändes inte bra att springa, är inte helt frisk än. Men men nu hoppas jag på att kunna springa imorgon istället ;)

Jag gör inte så mycket nu, broderade lite nyss. Broderiet börjar se lite bättre ut nu än vad den har gjort :P Skönt att det är helg! :)

Ut ut ut ;)

kom hem för ett tag sen :) slutar egentligen 10 i tre men vi har egen planering på idrotten och idag har jag löpning så jag kom hem och ska strax byta om och ge mig ut :) Jag har inte ont i halsen nå mer så jag ska springa.

Jag har fått ABC handboken inför språkresan+ lite andra papper från Sts. Det börjar närma sig! :P Jag vill åka nuu! Gud vad jag längtar! ;D

Sol! :D

Sitter ute i solen med sturrre :) Vi har håla men snart börjar svenskan :( 5orna spelar brännboll så det är lite riskfullt att sitta här ;)

Torsdag.

Mätt i magen efter middagen :) Det blir vila idag OCKSÅ för att jag fortfarande har ont i halsen -.- Nu måste det försvinna! Orkar inte mer!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske brodera lite? :P Tog hem broderiet från skolan så att den ska blir klar nån gång. Sen blir det troligtvis att kolla tv eller Oth :)

Jag måste bestämma mig för hur jag ska göra med omvalet. Ska jag ändra om lite eller ska jag låta det vara? hmm..

Mästerkock ;)

Maten blev faktiskt ganska så god :) Ska städa bort lite och sen kanske jag far och kollar på träningen :)

:(

Det blir ingen träning för mig idag heller :( Det kliar och gör ont i halsen -.- Jag får dricka ännu mer the ikväll och hoppas på att det försvinner till imorgon.

Snart ska jag laga middag, ost och skinksås med spaghetti eller makaroner eller nåt :D

Night!

Nää nu säger jag god natt för idag :) hoppas på att halsonten ska försvinna så att jag kan vara med på träningen imorgon! Men det kommer nog inte att hända. Har druckit 3 koppar the så jag tycker faktiskt att den kan vara snäll och försvinna ;) Men god natt!

:)

Första dagen i skolan och jag är redan less -.- Nåja det är bara att försöka hålla ut till sommarlovet :) Jag ser på tv och snart ska jag börja med middagen. Senare får vi besöka av linda och elis :)

Hemma :)

Då var man hemma igen efter en rolig dag med Sturre och Julia i Happis :) Det måste vi göra igen! :) shoppade lite. Två koftor, en tröja, två ringar och ett halsband. Det gick på under 300 + att bussen är inräknad så det var billigt! :) Och så fick jag marinblå shorts av Julia som födelsedagspresent :) Tack igen!

Nu tror jag att jag ska ringa pappa och sen ska jag koka the och se på Oth :)

Morning :P

Jag drack precis upp mitt the :) snart måste jag väl äta frukost också. Idag blir det i alla fall att åka till Happis med sturre och julle ;) Måste hämta ut pengar och vara till konsum innan vi åker men jag har låång tid på mig ännu så jag behöver inte stressa :)

Det känns hemskt att det är sista dagen på lovet :( Orkar inte med nå mer skola -.-

Go kväll ;)

Kom på att jag inte uppdaterat mer idag än på morgonen :) Härlig dag! Varmt och soligt! :) Tog en promenad till brandstationen där pappa bytte däck på bilen och så åkte vi till farbror och hälsade på. Resten av dagen har jag suttit ute i solen, gjort ett armband, städat och sett på tv :) Nu ska jag se på One tree hill och äta lite kladdkaka ;)

God morgon!

Jag har druckit morgonthe och snart väntar frukost :) Det är fint väder idag också så jag ska försöka vara ute så mycket som möjligt :) Have a nice day! ;)

Promenix.

Tog kameran och gick ut. Tänkte bara gå en sväng men det slutade med att jag gick runt byn :P Men särskilt fort gick det inte för jag har sån jäkla träningsvärk i rumpan och låren ;)

Hmm?

Sitter och bläddar bland olika recept på nätet och funderar på om jag ska baka något ;P

Hejsan svejsan ;)

Jag och pappa har varit på byn på sportmagasinet och modehuset. Efter det var vi till ica och köpte glass :P Och så har vi varit och hälsat på morbror och sen moster :) Nu lagar pappa mat och jag sitter ute i solen :D


...

Hoho vad varmt det blev. Inte smart att dricka the när redan är väldigt varmt :P Jag sa igår att jag ville ha träningsvärk men jag tar tillbaka det nu :P Snart blir det frukost och sen ser vi vad som händer ;)

Glass i stora lass ;)

Jag är helt slut i benen! Körde korta intervaller och en massa benövningar. Utfallsteg, höga hopp, benböj(heter det så? :P ) ... Just ätit lunch och nu ska jag torka håret och sen fara och äta årets första mjukglass med sturre och julle :)

Gratisbio! :)

Måste bara säga igen: bli medlem på gratisbio! Jag fick 10 000 poäng igår och kan alltså beställa hem ett presentkort, tidningsprenumeration... :) Det går ganska så fort att få ihop poäng!

Klicka här eller på bilden och få dubbla startpoäng!
http://gratisbio.se/?RecruiterID=428441


Morning! :P

Sitter och väntar på att frukosten ska sjunka så att jag kan fara och träna :P Sturre ska också komma med till IP fast hon kommer lite senare för hon skulle se ett program på tv ;) Senare idag blir det nog att äta årets första mjukglass :D

Fick ett brev igår från IB. Det är tydligen bara i Umeå som IB kommer finnas i Norrbotten. Tidigare fanns den i Boden också :) Mejlade en av kontaktpersonerna för IB och fick veta att jag inte behöver göra intagningsprov! :D De har inte det där :) Skönt då slipper man det! ;P

Tv!

Ser just nu på Criminal Minds och efter det ska vi se den nyaste Harry Potter filmen, kommer inte ihåg vad den heter :P

Jippiie!!

Det är BARA 89 dagar kvar tills jag åker till Bournemouth!!!! :D Det är inte länge kvar :D Och nästa vecka kommer mer information :D F*n vad jag läängtar! :D

Hehe :P

Jag hade lite beslutsångest ett tag, jag kunde inte bestämma om jag skulle fara på banan eller satsa på att springa lite längre. Men det blev banan tillslut :)

Jag har ätit lunch och nu vet jag inte vad jag ska göra ;)

Skrev det här för ett tag sen men glömde publicera ;)

Bilder från igår :P






God morgon!

Fint väder ute idag igen! :D Nu får man hoppas på att det håller i sig! Det är så tråkigt när det är mulet ;) Jag funderar på hur jag ska göra med träningen idag. Har lust att fara på IP men jag vet att jag kommer hinna ledsna på banan innan sommaren är slut men nu är jag faktiskt ganska sugen på att fara dit. Hmm.

God natt!

Jag såg precis klart två avsnitt av Oth. Nu ska jag släcka lampan för idag ;) Jag har faktiskt varit duktig idag tycker jag :P Jag dammsög och skurade uppe och dammsög nere :) Plus att jag skalade potatis och satte in alla varor i kylen :P

Kvällen var rolig! Hoh så mycket fika det blev, kändes som att magen skulle spricka där ett tag men nu är jag hungrig igen ;)

Jag har inget planerat för morgondagen mer än att träna :)

Myys ;)

Nu till OK och hyra film sen vänta på Sturre och Julle. Det blir film och fika ;)

Jiiippie! :)

Har glömt att säga att jag fick veta igår att jag kommit in på:
  • IB
  • Beteendevetenskap på TBS
  • Samhäll på UIG
Happy! :D även om det bara är preliminärt.

Blev lite shockad och det är lite skrattretande, lägsta poäng för att komma in på IB är 155 jag har just nu 300 :P Nästan dubbla :P Trodde att det var lite mer, typ 250 eller nåt ;)

Jag tror att jag ska ändra i omvalet och byta plats på TBS och UIG, men jag vet inte, får se :)

Skala potatis.. ;)

Ska börja skala potatis :) Har varit i finland och handlat lite, sen hem ätit lite och till ica och handlat :)

Price Tag- Jessie J

Onsdag.

Frukosten är i magen och nu ska jag klä på mig och fixa lite sen blir det att åka med pappa och filip till Finland en sväng :) Tråkigt väder :(

Photos! :)






....

Nu börjar maten sjunka lite :P Var ganska så mätt efter att ha ätit nästan en hel 150grams hamburgare och nästan alla strips :P

Jag har hunnit vara och fota lite idag också så ska testa redigera lite bilder i Lightroom som jag laddat ner tidigare idag :)

Promenad :)

Det blev en lååång promenad, men det var skönt! :) Jag gick efter järnvägsspåret när sturre smsade och frågade om jag ville följa med och promenera. Så jag gick upp till ruskolavägen och till sturre. Vi promenerade runt byn+ runt hapakylä(stavning?) Jag lämnade stavarna hos sturre så jag var tvungen att hämta dem sen också så jag måste ha promenerat lite över 1 mil :)

Efter jag kom hem har jag bara duschat, ätit och sett på tv :) Senare blir det middag på Roger´s :D

..

Jag sitter och funderar på om jag ska gå och promenera en sväng :) Det verkar inte blåsa lika mycket som det gjorde igår. Jag orkar inte springa men nånting måste jag ju göra så det blir nog en promenad om en stund :)

Storm!

Middagen är i magen och nu tar jag det bara lungt i soffan ett tag ;) Jag for ut och skulle promenera vid tre men när jag var vid ok korsningen så kändes det lika att springa, så jag sprang till ruskolabacken korsningen och tillbaka. Jäklar vad det blåste men jag tog mig åtminstone fram även fast det inte gick speciellt fort ;)

Ut!

Nä nu ska jag ta kameran och gå ut :) Ska samtidigt inviga mina converse ;)

Göra idag?

Jaha, vad ska man hitta på idag då? :) Jag har inte så stor lust att fara på träningen idag, om det ens är någon? Funderar på att ta kameran och gå ut och fota lite. Jag får se vad jag hittar på :)

.

det gick skitdåligt att springa -.- Kändes som att jag skulle spy vilken sekund som helst typ hela tiden. Ändå väntade jag över en timme efter att jag ätit, det kanske ändå var för lite.

Nåja, nu sitter jag och äter päron :P och sen ska jag spela lite keyboard :)

Söndag.

God morgon ;) det var riktigt skönt att få sova ut inatt! Klev upp vid halv tolv och sen dess har jag inte gjort mycket. Känner mig helt seg och har inte riktigt vaknat än. Funderar på att fara ut och springa så man piggnar till.

Jag är glad att jag fick åka på det här lägret för det var kul! :) Vi spelade "med andra ord" ett antal gånger :P

Torsdag.

Jag har just nu tema. Första temapasset gjorde jag bort fysikprovet, skönt! Om 5 min ungefär ska jag sluta och gå hem och packa. Lite efter tre åker vi mot Moinalahti med maria. Vi kommer hem på lördag kväll. Hoppas på en bra helg! :) Det känns som fredag idag, kanske för att jag inte har skola imorgon? :D

Vet inte vad jag ska skriva mer.

13/4

Jag har pluggat lite fysik, måste plugga lite till om ett tag men jag har tagit en välbehövlig paus. Träningen idag gick inte så värst bra. Vi var ut och sprang och mina ben förstör för mig! :( Fick så j'kla ont i benen idag igen! Men jag tog mig igenom kilometrarna ändå.

Imorgon åker vi på lägret, tror det kan bli ganska kul ändå! :) Jag tjänar åtminstone lite extra pengar :P Måste nog sluta efter andra temapasset så jag hinner hem och packa klart och fixa lite för vi åker lite efter tre. Hm paketet har kommit så nu ska jag gå och öppna det! :D

Just det, imorgon är sista skoldagen innan påsklovet!! :D

I´m losing motivation.

Det enda jag har gjort idag är att springa och plugga. Jag börjar tappa orken och motivationen till att göra båda. Det är nog bra att det är läger den här veckan för då blir det vila från träningen 2-3 dagar. Hoppas på att få tillbaka motivationen då! Kvällen kommer att fortsätta med läxböckerna framför näsan. Jag hoppas på att kunna lämna in So grejen om Schindler´s List, kemilabrapporten och engelskabokredovisningen(fast den är gjord i söndags :) imorgon så jag slipper göra allt då. Och så lite fysikplugg på det -.- Lääängtar verkligen till påsklovet!!

Måndag.

Kom för en stund sen ur duschen. På onsdag ska vi istället för att vara i kvava och varma trähallen fara ut och springa :) Det är bättre än att vara där :)

Efter skolan satte jag mig ute i solen och pluggade lite fysik, när solen gick i moln gick jag in och satte mig framför tv:n istället. Det blev inte så mycket pluggande som jag tänkt :P

..

Jag blev precis klar med bokredovisningen :) Före det har jag städat, hängt tvätt, spelat lite keyboard, fotat lite :) Ikväll blir det att se på Gossip girl! :D Kanske spela lite wii och rita lite :)

Söndag.

Idag har jag tänkt försöka hinna med så mycket som möjligt, så jag borde nog sätta igång snart om jag ska hinna :P Jag ska:
  • Städa
  • Göra engelska bokredovisningen
  • Kanske läsa fysik
Det var de tre viktigaste :P Sen har jag lite mindre viktiga saker att hinna med ;)

:)

Jag blev jäkligt sugen på att spela keyboard så jag måste nog gå ner till förrådet och gräva fram den! :P

Senare blir det film, Hämnden, en svensk film med Mikael Persbrandt :)

Pullinki.

Nu verkar det nya synas, inte så där jättesnyggt men jag var så less på det gamla :) Hela dagen har spenderats i Pullinki med pappa och filip :) Det var roligt och fint väder var det också! :) Det blir pizza från Amanda, tror jag, gott! :D

Why?

Varför funkar det inte? :( Jag har ändrat headern och bakgrunden men det syns inte, det syns bara när jag förhandsgranskar :(

Exhausted!

Nu är det bara en vecka kvar till påsklovet, läängtar!! :D Och på fredag är jag ledig för då är det konfaläger som gäller :) Vi får väl se hur det går ;)

Snart ska jag se Vampire Diaries och sen blir det att se nån film med pappa och kanske Filip :) Och så ska jag käka jordgubbar och glass, mums! :D

Fredag igen! :D

Usch vad jag är trött. Jag gäspar redan :P Det har varit en mycket bra dag idag! :) Engelska np läsförståelsen gick skit bra!, hörförståelsen ganska bra och soprovet som jag gjorde i tisdags gick också bättre än förväntat! :D På idrotten spelade vi doppboll, lacrosse och gränsbrännboll, det var kul! :) Sen när jag kom hem for jag och sprang. Det blev runt byn+hapakylä(stavning?)i intervallerna plus att jag inte sprang speciellt fort, men skönt var det och fint väder! :) Ska om jag orkar gå en kortare promenad med Smilla(jag är hundvakt till imorgon) annars får jag göra det imorgon :)

Hipp hipp hurra ;)

Hohoh jag är så mätt att jag nästan spricker efter att ha fikat tårta, cheesecake, mockarutor, kex och läsk :D Men gott var det! :) Fick bra presenter också: vita converse, kokbok, tulpaner, halsband, mumin mugg,mumin djuptallrik och mumin fat och pengar :) En bra födelsedag blev det! :)

Sweet 16 ;)

Dagen har varit bra och det verkar fortsätta bra :) Filmen vi såg på temat var ganska bra men den var hemsk. Vi ska se klart den nästa vecka. Grattis på mig själv ;) men nu måste jag gå och fika heippa :)

Onsdag.

Hoh nu blev jag mätt :P Pappa hade gjort plättar till middag :)

Träningen idag var väldigt bra! :) Vi körde magövningar, lite armar och så sprang vi ganska mycket :)

Imorgon är Sturre på skol-DM och så måste vi kolla nån svartvit gammal film hela temat :( Jag får väl försöka överleva ändå :P

Längtar inte till Np på fredag -.-

05.04.11

Jag är så jäkla trött så jag funderar på att gå och lägga mig 8. Får se hur det blir med det. Jag har hunnit med att springa ett varv runt byn, jag hade tänkt springa längre men benen har inte vant sig vid asfalten än så det gör så jäkla ont i smalbenen. Jag kör intervaller, springa 3min och gå 1min men det tar så låång tid innan benen vänjer sig.
Nå, det är bara att köra på så tills det blir bättre.

Jag vet inte riktigt hur soprovet gick. Inte så bra känns det som.

Imorgon blir det ledarskola efter skolan, vi ska planera konfalägret som är nästa vecka. Får en dag längre påsklov :P Men jag måste göra fysikprovet på temat på torsdag, måste komma ihåg att säga det åt Noppa. Hoppas det inte är nåt annat jobbigt på fredag som man missar :/

..

Det blev inte mycket pluggande. Jag kom hela tiden på något annat att göra. Men jag hoppas att det var nog för jag orkar inte mer. Nu ska jag se ett avsnitt av Oth :)

Måndag.

Jag är så trött! Jag undrar hur jag ska orka plugga so? Det är såå tråkigt.

Det blev ingen träning idag så jag trampade på crosstrainern i 50 min istället. Efter det har jag ätit och nu sitter jag här. Måste ta och börja plugga nu så att jag inte behöver göra det hela kvällen.

..

Kom ur duschen för ett litet tag sen. Nu ska jag bara ta det lungt. Kanske se ett avsnitt av Oth? :)

Idag har jag förutom pluggat hunnit med att:

  • Spela mario på wii :)
  • Tagit bort tvätt.
  • Sett på tv.

Inte så mycket men nånting i alla fall :) Ha en bra söndagskväll ;)


pluggdag.

Steg upp vid tio, ätit frukost och sett på tv och nu blir det att ta tag i soboken och börja plugga -.- Är spyless på skolan! och vi har ännu ett prov kvar innan påsklovet, fysik blää. Plus np i engelska och kanske svenska satsdelar? Har verkligen ingen motivation till att öppna boken och sätta igång :/ Men jag måste ju.

Kvällen igår var rolig :) Vi såg lite en film på tv,bakade kladdkaka,fikade, spelade yatzy(julia vann överlägset och jag förlorade stort ;), sen spelade vi ett till spel vad det nu heter :P och så spelade vi geni :)

Girlsnight! ;)

Väntar på Sturre och Julle ;) De ska komma hit och så ska vi spela spel :P

...

Jag glömde helt bort konfasaken som är idag. Vaknade vid halv 10 och då hade jag fått sms av amanda som undrade om jag inte skulle komma dit. Men jag hade ont i huvudet och har det ännu så jag tror inte att jag ska fara dit. Kanske ska ta en promenad så kanske det försvinner när jag får lite frisk luft :)

Jag såg nyss en film som hyrdes igår. Den var inte så värst bra. Det var nån svensk mordutredning, kommer inte ihåg vad den heter :)

Gratisbio!

Bli medlem på Gratisbio. Det är en gratissida som man enkelt samlar poäng på och sen kan man byta poängen mot gratispresentkort, gratis prylar eller gratisbiobiljetter.

Jag blev precis medlem men det verkar inte vara svårt att få poäng och man behöver bara använda gratis alternativen.

Tryck på länken nedan och bli medlem :) då får både du och jag extra poäng! du får dubbelt så mycket genom att trycka på min länk än att bara gå in på deras sida :) Bli medlem och få gratis presentkort! :)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=428441


Fredag hela veckan ;)

Idag har jag varit till happis med mamma och vega :) Shoppade inte så mycket. En vår/höstjacka, två nagellack och en twister :)

Typ gammelrosa och blåglittrig :)
Det är på tiden att de här börjar säljas i Sverige! Åt många sådana här när vi var i turkiet och äntligen kan man köpa dem här också :) De har gått att köpa i flerpack men inte bara en :)

Vi kom hem innan sju och så for jag och mamma en sväng på ica och ok. Jag hoppade av hos Sturre på vägen hem. Men jag och sturre var inte så länge hos henne. Vi gick till mig och såg Vampire Diaries och spelade Mario på wii. Kuul var det! :D

RSS 2.0
Design by Tasnim