Show the world what you're made of.

Slutade en lektion tidigare idag, för jag och Jenny blev klara med vårt arbete i historia/samhälls. Obeskrivligt skönt med helg och tanken på att jag inte behöver göra matte under helgen! Jag hoppas provet gick bra igår, det var i alla fall väldigt skönt att göra bort det.
Risgrynsgröt med nyponsoppa till middag idag :D

Keep fighting.

Sådär då har jag pluggat färdigt matte, hoppas provet går bra imorgon! Jag tror inte jag överdriver när jag säger att jag tror att jag har gjort matte 20h de senaste 2 veckorna. De här kapitlena är svåra+att jag har legat väldigt mycket efter. Men nu hoppas jag på det bästa!
Nu duschen och sen Grey´s.

Dumma!

Huvudvärk -.- Borde kanske inte ha tagit den där andra promenaden innan middagen. Men nu ska jag dricka en stor kopp the ,se pretty little liars och bara ta det lungt.
Jag vill bli frisk nu!

........

Då har jag svarat på alla geografifrågor förutom två. Nu lunch :)

Ledig, men ändå inte.

Började min lediga dag med en skön morgonpromenad. Men nu är det väl dags att sätt igång. Geografi frågor, svenska uppgift och matteplugg väntar. Jag får se hur många timmar det tar.

Pain is temporary, quitting is forever.

Var på core klockan 7. Det var helt okej. Börjar känna mig bättre efter förkylningen så jag fundera på om jag vågar gå på spinningen imorgon. Vill inte börja för hårt och få tillbaka den igen. Får avgöra imorgon hur det känns :)
Ska hoppa i duschen snart, och sen blir det att påbörja Pretty Little liars s2. Måste bara chatta med sturre lite till först ;)

:)

Den här dagen gick verkligen fort! Snabbaste måndagen på väldigt länge. Hade utvecklingssamtal halv nio, gick bra. Fick ur mig alla klagomål ;) Så imorgon när det egentligen är utvecklingssamtals dag är jag helt ledig :D Ibland är det bra med en upptagen pappa ;) Men jag har ändå mycket att göra -.-
På idrotten hade vi gymnastik med Tara(utbytesstudenten från Nya Zeeland) Det var rätt kul, hon är skitduktig förresten :P

Frukost.

mmm, fil, musli och hallon :)

Working out is more fun than sitting on the couch.

Ojdå, råkade sova till kvart i tolv. Vaknade av en påminnelse. Jag var tydligen ganska trött. Inga planer för dagen. Egentligen borde jag väl ligga på soffan och ta det lungt och dricka the så den här förbannade förkylningen försvinner, men jag tror jag måste städa. Det ser förjävligt ut här igen.

The hunger games.

Bra film! :) Men boken var bättre ;) Kom in till stan lite efter halv nio, gick till hemmakväll och köpte godis och mötte sen Ronja, Tara och Andrea på SF. Efter lite biljettstrul kom vi in. Filmen kändes inte 2h och 20 minuter lång.
Se den! :)

Fredag :)

Även den här veckan rullade förbi, dock inte lika snabbt som förra veckan. Hatar att vara förkyld också.
Taggar The hunger games klockan nio ikv :D Ska gå på den med Tara, Ronja och en av Ronjas kompisar :)

Sleep tight.


You're not weak.

Jag fick inte mycket matte gjort, typ fyra tal sen fattade jag inte flera tal på rad så jag får fråga om hjälp imorgon. Vi har matte innan lunch imorgon och sedan efter lunch också på torsdagsblocket. KUL. Men jag tror vi får sluta ganska tidigt i alla fall. Det är nog ingen som orkar göra matte till fyra.
Nu duschen och sen ska jag lägga mig i soffan och kolla Grey´s :)

!!

Fingers crossed!!!

Math!

Matte, matte, matte. Det känns som att det är det enda jag gör, men ändå tar det inte slut!

Friluftsdag.

Fick lite sovmorgon idag, sen klev jag upp och gjorde mig klar och fixade mackor och varm choklad. Tog bussen in till stan och mötte upp Tara och Johanna och vi tog en stadsbuss till Nydala. Jenny var redan där. Vi fick vänta ca 10 min innan några lärare kom och sen fick vi börja gå runt sjön. Jag tror vi promenerade nästan en timme innan vi kom fram till grillplatsen där vi stannade och fikade innan vi gick över sjön för att ta bussen tillbaka in till stan.
Så 1 var jag hemma :P Sen har jag plockat ihop lite och duschat och nu ska jag göra matte :)

Vårkänslor!

Målade precis naglarna i nån slags persikofärg, blev väl sådär. Hoppas den sitter kvar lite längre än vad det svarta lacket gjorde. Det gick att dra bort, och vad tror ni inte jag gjorde då? -.-
Menmen, börjar bli hungrig igen så ska ta nåt att äta och sen ska jag kolla gossip girl :)

Done!

Historierapporten var då inlämnad! Hoppas på ett B åtminstone, jag gjorde det ju själv, alla andra i grupp så det borde han tänkta på ;) (Jag missade två lektioner så han tyckte det var bättre att jag gjorde det själv)
Nu städa. Wiho.
Terro: Kan du allt om ungerska revolutionen?? Då kan du väl hjälpa mig med vad konsekvenserna av revolutionen blev?(ekonomiska, sociala och politiska) och hur det skulle ha sett ut om revolutionen inte hade varit. :D

Pain means your alive.

Nu ligger jag endast 1 lektion efter i planeringen! :P Känns bra! Ska försöka ta ikapp det idag om jag hinner, men nu ska jag skriva historian och försöka få den klart men det är lite svårt när jag knappt fattar något om det. Revolutionsskit ;)

Söndag.

Gick en morgonpromenad på 1h och 5min innan frukosten. Solen lyser och det är skit fint väder ute! Jag ville inte gå in igen, men jag måste verkligen göra matte och skriva klart historiasaken.
Jag shoppade lite på stan igår, kan slänga upp bilder om jag orkar och har tid. Jag måste städa också, det ser ut som ett bombnedslag här.
Jag har blivit lite förkyld :( så jag avbokade dagens body pump pass, för jag vill bli av med det så fort som möjligt! Jag får se om jag går på core passet imorgon.

Lördag.

Den här veckan gick fort! Bara 3 veckor kvar :)
Jag sitter och äter frukost och vid 11 åker jag in till Umeå för att möta Jenny och gå på stan :) Hoppas jag hittar det jag behöver!

Yeeei! :D

Gissa vem som har sovmorgon imorgon?? :D Fixade klart min bokanalys och skickade in den så jag har sovmorgon imorgon, fan vad skönt! Höll på att somna på naturkunskapen idag när vi såg film :P
Nu måste jag göra lite matte och klockan åtta är det body pump som gäller :)

Måndag.

Lovet passerade för fort men kul hade jag :) Jag har hunnit med rätt så många träningspass. Tränade varje dag förutom söndag, då vi åkte tillbaka hit, och många dagar tränade jag 2ggr :O)
Min svenska bokanalys är klar, eller jag måste läsa den imorgon också och fixa. Om jag blir klar med den imorgon så får jag sovmorgon på onsdag :D så jag hoppas jag blir nöjd med den imorgon redan. Nu ska jag göra lite matte och kvart i åtta är det spinning.

:D

Fan vad bra det kändes! Konditionen är inte helt borta i alla fall :)
Kollar Grey´s med Filip. Ska nog gå och sova sen.

:)

Äter lite kvällsmat, efter benpasset på gymmet med sturre. Keso, yoghurt, ruisleipä med ost och kaviar och sen en apelsin. Mums :)
Klockan 9 börjar the proposal :)

Hoho.

Skrev just klart Naturrapporten och lämnade in den :) Redovisade engelskan idag, eller spelade upp vår film så det är också bortgjort :) Jag måste skriva på historie och samhällsrapporterna, packa och så ska jag på body pump halv 8. Såg just att jag måste byta om snart :S Tiden räcker inte till!!!
Jag stannar i skolan imorgon efter att vi har slutat och försöker få något gjort. Vi slutar tjugo i elva och vi kommer nog åka vid ett mot ötå.
Imorgon får vi lov, äntligen!! :D
  • Svenskan
  • Engelskan
  • Naturrapporten
  • Historierapporten
  • Samhällsrapporten
  • Matte

RSS 2.0
Design by Tasnim