Wonderland.

Föreställningen vi såg idag var jätte bra! :) Det var blandning av dans, live musik och lite teater. De var verkligen duktiga, men de går ju i trean på dans, musik och musikproduktionsprogrammet så det är ju inte så konstigt :) Det är kul när det händer saker på skolan. Igår, eller var det i förrgår? Så var det musikuppträdanden igen i cafeterian på lunchen :) Nä men nu ska jag göra något vettigare.

A hopeless place.

Sådärja. Då var jag klar med historie uppgifte, "A medieval story". Man skulle välja en person, jag valde a serf peasant och så ska man skriva om personens liv, hur det medeltida samhället såg ut, relationerna mellan olika klasser m.m från sin persons perspektiv i form av en berättelse. Ska läsa igenom den imorgon igen och kanske lägga till lite :) Gjorde klart den nu så slipper jag gå på historielektionen på fredag och slutar då kvart över ett :D Plus att jag har sovmorgon :P Och imorgon slutar jag tio i elva ^^

Tisdag.

Tiden har gått fort och jag vet inte riktigt vad jag gjort idag :/ Kom hem vid tre, slog upp matteboken och helt plötsligt var klockan halv fem. Lagade middag, såg på tv ett tag och sen har jag tydligen slösat bort resten av tiden vid datorn.
Imorgon är det en föreställning i valhalla kl två så vi slipper samhällskunskapen :D Föreställningen är gjord av de som går i trean på Dans-, musik-, och musikproduktionsprogrammet på Midgård. Det ska bli kul att se :)
Nu ska jag ta nåt att äta och sen ska jag slänga mig i soffan och se ett avsnitt av Gossip girl :)

Yes!

Kom nyss hem och har just börjat steka en hamburgare och sen blir det plugg resten av kvällen. Har som sagt geografiprov imorgon och jag har inte börjat plugga :S
Fick veta hur det gick på novellanalysprovet som vi hade för några veckor sedan och jag fick A! :D Yippie vad glad jag blev!!
Nu måste jag kolla så att hamburgaren inte bränns ;)

Någon som vet?

Hur får jag bort de svarta "ramarna" som blir runt varje bild jag lägger upp?

Söndag.

Helgerna går alltid alldeles för fort! Idag har vi varit in till Umeå. Innan vi var till stan var vi en sväng på Biltema, Ö&B och Willys. Vi hann inte vara i stan speciellt länge innan jag var tvungen att fara till kursen. Den var givande och bra. Allt var verkligen på basic nivå men den var ändå bra att gå och den var ju gratis eftersom jag fick en biljett när jag köpte kameran :)
Jag har inte hunnit plugga även fast jag borde ha gjort det! Nu kommer jag vara skitstresad imorgon för att jag kommer känna att jag inte kan något, men jag har ju bara mig själv att skylla på.

Film :)

Idag har jag baka lite. Nougatkakor och falska potatisbakelser. Jag ska baka hallongrottor också, kanske nästa helg :)
Imorgon åker jag och pappa till Umeå på morgonen. Vi ska gå på stan och klockan två ska jag på fotokurs. Eller det är typ som en föreläsning, men kurs :)
Nu ska vi se en film :)

:)

Nyduschad och mätt i magen :) Det är lika att jag börjar plugga nu så har jag resten av kvällen till annat :) Vad kan jag och pappa äta till middag? :/

Torsdag.

Inget torsdagsblock idag så jag slutade redan tio i elva efter att ha haft spanska och engelska :D Men bussen gick inte förrän kvart över tolv och så gick den genom sörfors och brännland så jag kom hem för tio minuter sen, men ändå bättre än att sluta fyra :)
Gick med Isabelle en sväng på stan i väntan på bussen. Men nu ska jag byta om och fara ut och springa :)

Leighton Meester - Words I couldn´t say


Trött.

Träning och middag avklarad. Jag har också hunnit ta det lungt framför tvn ett tag och nu ska jag träna på spanska glosorna och sen ska jag börja plugga lite till geografiprovet.

Ny vecka, nya tag.

Jag har känt mig stel som en pinne hela dagen idag. Jag är glad att vi inte hade någon idrott efter konditionsprovet vi gjorde på idrotten för det gör ont i benen vid varje steg jag tar och ibland även i ryggen och magen. Hoppas det är bättre imorgon i alla fall så jag kan springa, för just nu kan jag knappt gå ordentligt ;P
Nu ser jag på tv, har nyss duschat och jag ska gå och borsta tänderna och sånt snart och sen lägga mig i sängen och se gossip girl och sen läsa. Jag kom på att ju tidigare jag går och lägger mig, ju fortare går dagarna och så är det helg igen och sen bara två veckor tills jag kanske får åka hem :P Smart va? ;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sandra: Naaw, tack detsamma!! :)
Saknar dig!

God natt :)

Nu ska jag gå och göra mig klar för natten. Sen ska jag lägga mig i sängen och se ett avnsitt av Gossip girl och kanske läsa lite också :)
Hoppas John Blund hinner till mig fort ikväll så jag slipper ligga och vänta så länge ;)

:)

Nu ska jag ta det lungt resten av kvällen. Sängen är renbäddad och väskan är packad :)
Jag och pappa gjorde pastagratäng efter att Filip åkt och sen var vi till brandstationen och tränade. Idag blev det bål för min del.
Jag åt nyss av pastagratängen och den var god! Nu blir det bloggläsning och tv tittande :)

Buhu :(

Usch vad jag hatar träningsvärk! Men ändå inte. Det är jobbigt att ha det men då vet jag ju åtminstone att träningen gett nåt :P

You wanna be where everybody knows your name.

Då var frukosten avklarad. Vad nu? Första snön har kommit nu men den syns knappt :/
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra denna söndag. Kanske träna åtminstone? Och läsa igenom konditionsträningspapprena inför provet imorgon. Mer vet jag inte. Bara ta det lungt.
Filip åker hem idag men när vet jag inte. Beror på när Torsten och Arja kommer och hämtar honom.

Film :)

Middagen hos Lisa och Johan var god :) Före vi var dit var vi en sväng och tränade på gymmet på pappas jobb. Sprang på bandet och sen tränade jag ben. Nu är jag trött i benen.
Vi var också en sväng på byn tidigare idag. Pappa hittade en gammal resväska i handbagage storlek på second hand butiken. Den var faktiskt rätt snygg :)

Önskelista.

Hmm? Vad ska jag skriva på min önskelista? :) Mamma och pappa frågade efter den redan på höstlovet men jag vet inte riktigt vad jag ska önska mig.
Det här står på den nu men vad mer ska jag önska mig? :
  • Uv filter till kameran.
  • CPL-filter också till kameran.
  • Borste med svinhår.
  • Mascara Maybelline "The colossal volume"
  • Ögonbrynspenna.

Ändrade planer.

Vi bestämde oss för att äta på La Gondola istället för att ta hem så jag åt kebabtallrik :) Varför äter jag alltid kebab?? :P Jag läser lite bloggar och kollar efter recept på godis och kakor som jag kan baka till jul :)
Åtta ska jag kanske se idol och sen blir det troligtvis en film :)
Söta,lilla, busiga, duracell Beda ;)

Friday, Friday, Friday.

Thomas historialektion idag var nästan ogenomlidlig, men vi överlevde ;) Filip har kommit hit tidigare idag och Fammo också men hon åkte vidare med hennes syster.
Det blir pizza till middag idag och imorgon ska vi till Lisa och Johan och äta middag. Mums :)

Good life - One republic


Hejsan svejsan :)

Följ min blogg med Bloglovin
Ja torsdag igen, och imorgon är det fredag igen :) Filip och Fammo kommer imorgon men fammo åker med sin syster till henne.
Idag har jag inte gjort så mkt. Har haft spanska, engelska och samhällskunskap på torsdagsblocket, då vi såg en film. Den handlade om typ munkar på medeltiden, en mordgåta. Den var helt okej.
När jag kom hem tränade jag lite till idrottsprovet om konditionsträning som är på måndag och sen också på de reflexiva spanska verben som vi ska kunna böja i perfekt, presens och futurum. Voy a acostarme a las diez y voy a levantarme a las siete y veinte ;)
Nu ska jag se ett avsnitt av Gossip girl och sen väntar Criminal minds klockan nio :)

Hehe.

Det börjar nog bli dags att byta header ;)

Don´t forget.

Hejsan svejsan, då var det måndag igen :)
Igår var det ju farsdag så jag städade, bytte till julgardiner och satte fram stjärnor och tomtar(tidigt ja vet, men det var pappa som ville ha fram det), lagade mat och bakade äppelpaj. Pappa blev lite överraskad :)
Före det hann jag även med att promenera en mil och vara ute och fota. jag tror jag fick åtminstone några bra bilder.
På lördag var jag och pappa in till Umeå. Jag köpte skor och ett svart nagellack :)

Movie.

Vi var ett par timmar till Lisa och Johan för Lisa fyllde år förra veckan. Kalle är bara för söt(Han är ett om några dar) ;) Nu ska jag och pappa se den nyaste Irene Huss :)

11.11.11 11.11

Vad gjorde ni 11/11-11 11.11?? ;) Jag sov :P Den 11/11-11 sov jag 11h ;)

God morgon ;)

Klev upp halv tolv, fick ca 11h välbehövlig sömn :P Tog på mig träningskläderna och for ut och sprang direkt och nu ska jag fixa frukost :P

:)


Hej igen ;)

Med musik i öronen skriver jag på svenska bokredovisningen. Jag har även pluggat på spanska glosorna. Jag ska strax sluta. Orkar inte mer.
Lovet var välbehövligt men alldeles för kort! Jag hann med en tur till Luleå, en till Överkalix, en till Kalix och två till Happis. Hann även kolla ett antal filmer, träna, umgås och hälsa på släktingar :)
Nu kanske jag borde fortsätta kvällen med att städa mitt rum. Alla grejer jag hade med mig till Ötå ligger utspridda över golvet och skrivbordet.
På fredag har vi varken samhälls eller historia för Thomas är borta, så vi ska försöka övertala Anita att ge oss uppgifter som vi kan göra hemma istället för att fara till skolan för en lektion. Jag hade gärna åkt hem men jag kan inte sluta tidigare på torsdag för att hinna med bussen för vi har novellanalysprov -.-

RSS 2.0
Design by Tasnim