Fjärilar i magen ;)

Nu är det mindre än 24h kvar! :D Jag kan inte fatta att jag åker i morgon! Det var inte så länge sen som jag räknade ut att det var hundrasextio nånting dagar kvar. Och det var inte så länge sen som jag satt och läste och läste och försökade bestämma mig för vart jag skulle åka. Och nu ska jag åka! :D
Jag sitter i bilen, vi är på väg till luleå. Vi är snart framme, tror jag :P Vi ska en sväng på stan, jag ska kolla om jag hittar gladiatorskor, och så ska vi äta och vara till en matvarubutik :)
17.15 går mitt flyg till stockholm :) När jag kommer till arlanda ska jag checka in och sen ska jag nog gå och kolla var vi ska samlas på morgonen. Sen måste jag ju sova också, eller försöka åtminstone ;) Jag tror inte jag kommer få så mycket sömn inatt :P
04.00 ska jag kliva upp(kanske tidigare) för 05.10 är det samling :) Jag börjar få fjärilar i magen :D
Men ha det så bra i ötå så syns vi om tre veckor! :) Jag kanske bloggar i England men det är inte säkert, jag bloggar i alla fall när jag kommer hem :) Heippa :)

Gratisbio.

Det här är kanske tredje gången jag skriver ett inlägg om gratisbio men jag tycker fortfarande att gratisbio är den bästa sidan där du kan samla poäng och byta ut dem mot gratis presentkort eller gratis biobiljetter. Det är helt gratis, det är enkelt och det tar inte speciellt lång tid :) Vem tackar nej till ett gratis presentkort eller en gratis biobiljett? :)
Ange Agnesemiliaa som värvare och få dubbelt så många startpoäng och hjälp samtidigt mig :)

:)

Jag är i Korva hos moster :) Spelar spel med Filip, kusin Ida och hennes man Zache, fast nu har vi tagit en liten paus. Vi har även hunnit med att vara ut med valparna(de har blivit mycket busigare på bara ett par dagar!).

Efter marknadsbröllopet var jag hem och började packa ihop grejer som jag behövde med hit och så försökte jag få ner lite mer grejer i resväskan. Jag glömde mitt halsband, penna och sudd i Sturres väska så jag var tvungen att gå och möta henne och hämta dem. Usch vad stressad jag var! Zache kom och skulle hämta filip och jag hade inte packat klart och... Det var så skönt att snöra på mig skorna och springa hit! En mil blev det :) Stressen bara rann av mig! Jag satte ett mål, att springa milen på 58min och jag sprang på 55min och 52sek så jag är riktigt nöjd!!

Imorgon blir det marknaden igen, när vet jag inte. Och jag måste packa! För på måndag bär det av till stockholm och jag har inte ens packad hälften :S

Här är en tjejs blogg som är i Bournemouth nu. Känner inte henne men hon hade lagt upp sin blogg på sts sida på facebook och kolla vad billigt hon har shoppat för! Jag vill oxå! :P

--> Marknaden

Det står en halvfull resväska i mitt rum och en massa grejjer ligger utströdda runt omkring. Vem ska åka någonstans och vars?

Så känns det ;) Måste pallra mig till toan och borsta tänderna och sånt för sturre väntar :) Hon vill ut på marknaden ;)

6 dagar kvar..

Idag har jag:
  • Dammsugit och skurat mitt rum.
  • Dragit fram resväskan.
  • Börjat packa lite.
  • Tränat.
  • Varit till Vega och hälsat på.
När jag skulle hämta grejjer i tvättstugan gick jag flera ggr till förrådet utan att tänka på det. Ville väl ta fram resväskan ;)

Smillas valpar har blivit ännu lite större och nu är de ganska så busiga :P Om man slår med handflatorna i marken så kommer Beda hoppandes emot en. Bruno satt bakom min rygg och tuggade på min kofta(de funderar på att döpa honom till Bruno-Ferdinand för att han är så lugn ;) Lillen var också ganska busig och Zorro var rätt så lugn :) de är sååå sööta  :D

:)

Sitter och chattar med Maja på Facebook om allt möjligt :) Jag kan inte fatta att det bara är 8 dagar kvar tills jag åker till England! Och 7 dagar tills jag åker till Stockholm.

Idag har jag, Sturre och Julle varit på tullstranden och stekt ;) Märkte nyss att jag bränt mig lite på armarna.

Snart blir det backträning med sturre :)

Svar på kommentar :)

Maja: Nej verkligen inte! 8 dagar och jag har fortfarande inte fattat att vi ska åka! :D


:D

JAg kan ju det här! ;D Andra gången jag lagar kyckling :P Idag blev det kyckling, ris och currysås och gott var det :) Jag gjorde till och med såsen själv ;) Förra veckan gjorde jag kyckling och wokgrönsaker och det var också gott :) Jag stekte lite extra kyckling och så ska jag testa göra pastasallad med kyckling till fredag :)

Ska äta klart, sen till Sarah och umgås :)

:)

Hade en rolig kväll och dag med Sturre, Gabbi Terro och Sarah igår! :) Kvällen bestod av kubbspel, bastu, bad i sjön och kortspel :) Dagen spenderades på campingen med Sturre, Gabbi och Sarah. Vi solade, badade och spelade volleyboll :)



Gungeligung :P

Terro är så söt ;)


Gabbi ville inte vara med på bild :/

Gabbi on her way to bastun ;)

I remember when..

Dagen började ganska segt. Vaknade första gången 04.55. Jag kunde knappt tro mina ögon. Men jag somnade om, vaknade vid åtta, somnade om, vaknade vid nio, somnade om och klev upp efter elva.

Efter att jag varit en sväng till Hälsokost så for jag till campingen och kollade drakbåtstävlingarna ett par timmar med Sandra och även Gabbi, trots det kalla vädret och den kalla blåsten ;)

Efter middan såg jag på tv ett tag och sedan begav jag mig mot ica och köpte godis :P När jag kom hem kände jag mig verkligen motiverad till att fara ut och springa så jag bytte om, tog på mig skorna och gav mig ut. Det slutade med att jag sprang en mil! :) Glad att jag for ut, motivationen har verkligen inte varit på topp och det här var första träningen den här veckan och jag hoppas verkligen motivationen håller i sig! Hade glömt bort den härliga känslan efter en springtur! :)

Efter duschen slängde jag mig i soffan och kollade film, "You Again", den var rätt bra :) Jag åt även godis, efter 2 år 5 månader och en dag ;) Blää, det var inte så gott som det var tidigare.

RSS 2.0
Design by Tasnim