:)

Tävlingen i Morjärv gick väl helt okej :) Hade kunnat gå bättre men jag sov mindre än 6h, är förkyld och hade håll typ halva vägen, men annars gick det väl bra ;) Hade som sagt kunnat gå bättre.

Ska se Hellcats nu :)

iiii :D


Crazy.

25 dagar kvar. Jag kan inte riktigt fatta att jag kommer åka till England helt själv, okej inte själv men utan någon jag känner. Jag har knappt fattat att det är sommarlov. Kanske för att jag jobbar och det är skit jobbigt och tråkigt?? Tur att jag bara har 2,5 dagar kvar. Men 25 dagar? Det är helt overkligt. Jag har inte ens skickat iväg mejlet till världfamiljen än :S Måste göra det, snart! Trevlig midsommar förresten :)

:)

Vi var till Vega och Tapio för att Tapio fyller år idag. Hundvalparna är inte små som möss nå mer. De är stora som råttor ;) Ser en film på tv och sen ska vi se The next three days :)

...

Ska kanske fixa en ny header :)

Heeeelg! :D

Äntligen! Äntligen! Äntligen! Helg :D Blää vad tråkigt det är att jobba men nu är det äntligen helg :D Den här dagen har gått fortast av alla, vi har sått frön nästan hela dagen och timmarna bara rusade förbi :)

Nu väntar jag på att mam och pap ska komma hem från happis så att vi kan äta middag :) Hoppas de har köpt något roligt ;)

.......

Jag är så trött i benen så snart kan jag säkert inte gå ;P Äntligen sista arbetsdagen den här veckan! Usch vad tråkigt det är att jobba! Och trött blir man och jag hinner inte och jag orkar inte göra något. Så det är jobb,träning och sova som gäller ;) Nåja bara en hel vecka kvar :) Nu ska jag se lite Oth :)

Gratisbio :D

Jag vet, ännu ett inlägg om gratisbio ;) men jag säger det igen, bli medlem! Vem tycker inte om gratis presentkort eller gratis biobiljetter??

gratisbio samlar du poäng som du byter ut mot gratis presentkort eller gratis biobiljetter och det är helt gratis! Du får poäng för att besöka hemsidor, blogga, du får också poäng om du beställer grejjer från olika hemsidor. Exempelvis fick jag poäng när jag beställde min pulsklocka, du kan få poäng för att beställa kläder från Nelly m.m. Du får alltså poäng för grejjer du ändå skulle ha beställt och sedan kan du få ett presentkort gratis och beställa ytterligare mer kläder ;)

Klicka på bilden och få 1000p som startpoäng istället för att gå in på sidan och bara få 500p vid start av nytt konto :)


:)

Ännu en jobbig dag avklarad. Idag har vi verkligen slitit. Rensat rabatter och en j*kla massa ogräs. Det var verkligen ett gräsligt arbete ;)

Jag har också varit på ett möte om konstgräsplanen. Politikerna vill ha den på gräsplan på IP, då försvinner löparbanan, höjdhopp, längdopp, spjutkastning.... Allt som har med friidrott att göra. Fotbollen och Friidrotten vill ha konstgräsplanen på grusplan gräsplanen på IP behövs och då försvinner inte heller friidrotten. Men vi får ju se hur det blir.

Imorgon blir det jobb igen och så ska vi på middag hos pappas bror. Jag måste hinna till träningen också. Ja, inte mycket tid till att ta det lite lungt :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svar på kommentar:

Mois: Jag jobbar hos Annika Keisu Lampinen. Hon har ett företag som heter Tornedalen Park och Trädgård. Det är mest trädgårdsarbeten vi gör :)

.....

Det är inte min dag idag. Jag har snubblat jag vet inte hur många gånger idag, jag välte en skottkärra, jag brände fiskpinnarna(som tur var gick det brända att skrapa bort) och stormkokade såsen. Vad kommer att hända här näst??

Jag är helt slut efter att ha jobbat åtta och en halv timma. Förstår inte riktigt hur f*n jag ska orka med träningen.

Skolavslutning 2011







9:2







Fanny fotade på avslutningen och Erika fotade mig efter avslutningen, Tack igen! :)
Jag kommer sakna vår klass. Efter nio år tillsammans skiljs vi åt :'(

Chris Medina- What are words


Underbar låt!

:((

Då blev det tråkigt väder igen :( Och så här kommer det väl att vara ganska länge nu.

Jag har inte riktigt fattat att sommarlovet har börjat :P och imorgon börjar jag jobba -.- Jag vet inte var jag ska göra idag mer än städa.

---> Stranden!! :)

Ska fara till campingen snart så skriver mer sen om jag hinner :) Ska på studentfika ikv :)

Grundenten ;)

Sitter här nyvaken med vinden i håret ;) Var tvungen att hämta upp fläkten för att det är så varmt! ^^ Det blir alltid så varmt här inne på sommaren.

Skolavslutning idag och jag vet inte vad jag ska göra med håret :S Platta eller "våga"? Platta eller "våga"? Hmm...



Muck-11

Laddade bara upp några bilder snabbt :)



Sturre kämpar :)



Terro "råkade" sparya på krypet ;P

Saimi(som terro kallar mig ;) , sturre och terro :)








Ida sprayar för fullt :P

Johan sprayade inte bara på asfalten ;)

:)

Stressigt värre! Kom hem från campingen vid halv 5. Hoppade i duschen  och har just torkat håret. Tog årets första dopp i älven, det var skönt och avsvalkande! :) Nu måste jag platta håret. Ska på studentfika kl 6 :)

:)

Kom hem nyss och sitter nu och äter lite kvällsmat :) Skolgården blev färgglad :D Orkar inte lägga upp bilder idag, gör det imorgon, om jag orkar ;)

Fram och tillbaka ;)

Hoh. Vad skönt det är att sitta ner ett tag och ta det lungt! Jag har bara farit runt hela dan idag ;) Jag har jobbat, klippt gräset och varit på träningen. Jag har knappt suttit ner ;) Jag har bränt mig lite fast jag smorde in mig :( Snart måste jag fara igen :P

Någon som skulle vilja ta bilder åt mig på skolavslutningen med min kamera? :P Typ efteråt om vi tar några gruppbilder :)

:O

Internet fungerade inte tidigare idag men nu fungerar det! :) Ikväll har vi spelat brännboll nästan hela klassen, det var ganska kul ändå :) Idag har jag annars hunnit med att vara till syslöjden på morgonen och gjort klart min kudde, jobbat 2,5h, städat lite, solat 2,5, varit till Kaarles färg och sen också sprungit :) Nu chattar jag med några på facebook som ska till England samtidigt som jag så nu har jag inte tid att skriva nå mer :P

....

Idag har jag varit ute hela dagen :) Jag började dagen med att dammsuga övervåningen, sen gick jag ut och hjälpte mamma att rensa blomrabatterna. Jag har även hunnit rensa bort lite ogräs mellan plattorna, ligga på träbänken och solat och tvättat bilen :) Jag har faktiskt fått lite färg på ryggen :D Men det lär väl vara borta imorgon :/

Snart tänker jag gå ut och klippa det lilla som är kvar att klippa. Mamma var tvungen att klippa gräset 3ggr så ni kan förstå att det var ganska högt ^^

Rubrik??

Såg precis Little fockers med mamma och Olivia :) den var inte så jätte bra men helt okej :) ska nog gå och sova snart så att jag inte sover bort hela dan imorgon :)

det känns som sommarlov men ändå så vet jag att det är "en" dag kvar + skolavslutningen. Det är en konstig känsla ;)

Trött.

Jag känner mig fortfarande trött fast jag sovit nästan 11 timmar och förra natten sov jag också ganska många timmar och natten före det 12 timmar. Jag kanske har sovit för mycket? :P

Idag ska vi ha kalas för Filip :) Aline har också kalas i kuiva så får se om vi hinner dit idag också :)

Färdig ;)

Cheescaken är klar :) snart måste jag ut och springa så jag hinner innan vi ska åka till mommo :)

mums :D cheescake med daim och nobless, får se hur det blir.

filip var ju tvungen att få lite tårta iaf på sin födelsedag ;) men han får
mer fika på söndag, hemmagjort ;)

:)

Choklad- och kokostoscan är i ugnen och är snart klar :) Mamma har även bakat prinsesstårta till imorgon när vi ska till mommo och på "kalas". Hon fyller 80 på tisdag :) Snart ska jag byta kläder och lite sånt. Ska vara med Sturre, ida och amanda ikv. Får se vad vi hittar på :)

God morgon :)

Det var riktigt skönt att få sova ut! Jag skulle ha kunnat sova ännu längre men jag tyckte att klockan var ganska mycket så jag klev upp :P

Jag och Maria vann igår på utlottning av priser på nummerlapparna :P Maria vann ett paraply och jag vann en t-shirt, en protein bar och en slipsnål ;)


Emilia Simur, hmm..?

God natt :)

Det var kul i piteå idag :) Trodde att det skulle vara mycket jobbigare att springa men det var faktiskt roligt ;) Snart ska jag gå och sova för jag klev upp kvart över 6 så jag är ganska trött. Måste kolla om jag hittar min tid först :P

I believe I can fly.

Det var en väääldigt lugn träning idag. Men det var på grund av tävlingen imorgon. 4km i piteå, men jag ska ta det lungt. Ser det mer som träning än tävling :) jobbigt bara att jag måste kliva upp kl 6, eller kanske kvart över :P

Jag lyckades lura sturre att jag hoppade 4,5m i längd ;D Det var roligt ;) Sen hoppade jag 115cm i höjd :D Har aldrig hoppad höjd på "rätt sätt" så jag tycker det var bra ;) testade inte högre, det får jag göra nästa träning om jag kommer ihåg ;)

Morsdag.

Morsdagskortet som mamma fick av oss:


Ganska söt va? :P

Och så fick hon en sån där Carpe diem skylt, bokstäver som sitter ihop, i svart som man kan hänga på väggen och även ett pyttelitet rivjärn ^^

Happy :D

Nu är vi lediga en vecka! :D Fan, vad skönt!! Vi har "minilov" ;)

Det är ledarskolaavslutning idag men jag ska nog inte gå för det blir så stressigt när träningen är halv 5. Det var ganska onödigt egentligen att vara i skolan både idag och igår :P Men det gjorde inte speciellt mycket för det var ändå inte jobbigt :) Vi behövde förresten inte ha engelska och biologi idag så vi fick sluta 10 över ett, efter bilden! :D Stannade och städade ur skåpet och lämnade in nyckeln, det känns lite konstigt :P

RSS 2.0
Design by Tasnim