Tomorrow is just another day

Den här måndagen har varit helt okej om man jämför med andra måndagar :P Valde bad på idrotten, orkade inte gå ner till isladan ;) Simmade iaf 50 längder, duktigt tycker jag! :D Efter idrotten fick vi sluta för Ingela skulle på möte, tror jag. Så var hemma halv 2, ganska skönt! Tycker vi borde sluta efter idrotten varje måndag ;)

Träningen gick väl helt okej, lite slö tycker jag att den var :P (åke pratar för mycket ;) Det var kul att Julia också var med idag! :)

Imorgon ska jag ut och springa! Känns som dags för det. De har lovat 7-8 minus och nu hoppas jag att de håller det också! :) Vet inte om jag ska satsa på att springa en mil med sturre :/ Får se imorgon hur det känns :)

Nu ska jag se top model och äta apelsin :P

Dag 30 - Din favoritlåt

Har inte riktigt nån favoritlåt men de här låtarna är bra :)

Pink- Raise your glass
The script- Break even



Dag 29 - Vad du lärt dig denna månad

Vad har jag lärt mig den här månaden? :/
Även fast ingen annan tror på en så måste man våga tro på sig själv och inte bry sig om att ingen annan gör det. Man ska försöka vända på det så att det gör att man försöker ännu mer.

Gå din egen väg, följ inte alla andra. Gör det som är bäst för dig själv :)

Hemma igen :/

Då var man hemma igen :/ Haft en ganska bra helg. På fredag när vi kom fram till Vännäs bar vi in möbler, städade och fixade lite. På lördag var vi på gymnasiemässan i Umeå. Fick mycket bra information. Kommer verkligen söka till iaf 3 skolor i Umeå! :) Vill flytta men jag får väl se om jag är modig nog att göra det :/ Är verkligen less på ötå. Iaf efter mässan var vi på stan ett tag och på kvällen gjorde vi inte så mkt :)

Idag satte vi oss i bilen vid halv 11 och började köra hemåt. Vi stannade på storheden ett par timmar. Köpte faktiskt en topp, en tröja/långärmad topp och ett bälte/skärp :) Och så stannade vi i Överkalix hos fammo och åt middag.

Nu ska jag snart gå och sova så jag orkar upp imorgon, har inte sovit så bra i helg :)


Dag 28- En bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?


Maj 2010


December 2010, men den är nyaste på den här datan och
det är ju inte så länge sen :)

Utséendemässigt så har jag inte förändrats så mkt. Men jag har fått bättre kondition och jag har blivit lite starkare :P Jag har blivit lite självsäkrare, jag vet vilka mina riktiga vänner är. Små förändringar här och där ;)

27- Varför gör du sån här 30 dagars utmaning?

Bara för skojjs skull och för att ha något att skriva :P

God morgon, god middag, god kväll ;)

Är hungrig! Pappa for just iväg och hämta pizza, mums! :P Här är det stökigt. Mamma och pappa bär ut möbler och packar ner grejer. Undra vart vi ska äta när köksbordet och alla stolar är ute på släpet? :S Och ena soffan också, vi får väl sitta på golvet :P

Det känns så otroligt skönt att vara klar med både so:n och kemi labrapporten! :) nu har jag bara spanska glosor(än så länge) till tisdag nästa vecka :)

Ska kanske med Sturre och simma lite senare. Får se hur det blir med det. Borde egentligen dammsuga och skura i mitt rum, men har inte precis lust med det. Borde nog träna idag med tanke på att jag inte hinner göra det på hela helgen. Kanske på söndag. Men det är inte viktigast just nu så om jag inte hinner får jag träna extra nästa vecka ;)

Imorgon blir det tidig uppstigning. Tror pappa sa att vi ska åka redan sju -.- Jobbigt! Vi ska stanna i sunderbyn för pappa ska få sitt dropp och sen blir det nog raka vägen till vännäs. Där blir det att bära in alla möbler och sen vet jag inte riktigt :) Hoppas på att vi har tid att fara på gymnasiemässan på lördag iaf! :)

Dag 26- Din favorittid på året

Sommaren så klart! :D Älskar värme och solen! Våren är också helt okej, när värmen kommer och sommaren börjar närma sig :P

Dag 25- Vad skulle jag hitta i väskan

Brukar inte använda väska mer än till och från skolan typ och där finns bara skolböckerna :) Men mina jackfickor är alltid fulla ;) och där kan man hitta:
  • Klämmor
  • Hemnycklar
  • Skåpnyckel
  • Headset
  • Snoddar
  • Lypsyl
  • Pengar
  • Kvitton

-->

Är äntligen klar med so:n, ska bara kolla igenom och det igen på torsdag innan jag lämnar in det. Jag är nästan helt klar med labrapporten också :D Det känns så j´vla skönt att ha det bort gjort! Fast ändå har jag läxor att göra imorgon -.- Måste plugga spanska glosor(ska för en gångs skull börja i tid), plugga till svenskaprovet som jag ska göra på torsdag på temat och engelska läxan som också ska in på torsdag. Hoh vad vi har mycket nu! Hur jobbigt kommer det inte vara när vi börjar med nationella?? :S

Nu hoppar jag i duschen och sen ska jag bara ta det lungt och vila huvudet ett tag ;)

Läxor..

Kom just hem. Har varit till frissan. Blev väl helt okej, som vanligt ;) Nu ska jag fortsätta skriva och försöka göra klart so arbetet, sen om jag hinner ska jag börja på kemi labrapporten. Vill få bort det så fort som möjligt. Så resten av dagen/kvällen kommer troligtvis spenderas med läxor -.-

Dag 24- Ett gammalt brev till dina föräldrar

Har aldrig skrivit ett brev till mina föräldrar :)

Dag 23 - Något du längtar för mycket till

Längtar till helgen, sportlovet, påsklovet, skolavslutningen och till England! :D

Morning!?

Tycker jag har varit skit duktig idag! :P Har faktiskt gjort so :P Nu har jag bara de tre sista punkterna kvar att skriva om :)

Funderar på om jag ska följa med Sturre och Maria till happis och se när de tävlar :/ Har lite svårt att bestämma mig. Det skulle vara kul och bra för då får jag träna på att fota snabba rörelser men jag vet inte :P

Det var kul igår hos Amanda. Jag och Sturre ÄGER verkligen på "med andra ord" xD När vi fick vår första "poäng" hade de andra typ kommit halvvägs med sina poäng :P Men jag tycker faktiskt inte att det var vårt fel, vi fick ju bara upp en massa namn som ingen av oss är bra på :P


Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra

Jag är mig själv och försöker säga som jag tycker och tänker och inte bara göra som alla andra. Sen finns det ju ingen som är precis som jag, alla är olika och bara det gör ju mig annorlunda än alla andra på flera sätt ;)


Dag 21 - en bild av något som gör dig glad

Det är väl vännerna, familjen, sommar och resor! :P





Mot Sturre! ;)

Ska snart gå till Sturre och sen till Konsum. Amanda möter oss där och så ska vi köpa nåt gott och sen gå till Amanda. Kanske se film? Nånting ska vi i alla fall göra :)

Kul idrott idag! Börjar ju bli riktigt duktig på skridskor ;) Och precis när man börjar bli bättre så har man kanske inga fler ggr :P

Dag 20 - Någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden

Jag kan inte se mig själv gift så :P Tycker att de flesta som gifter sig ändå skiljer sig, det är ju inte så för alla, men för många :)

Glömde bort igår. Terro kallar mig saimi :P

Nöjd nu? ;)

Dag 19- Smeknamn du har, varför du har dem

Det är väll Emmi och Simu :) Varför jag har dem? ja vet inte riktigt? Blivit kallad Emmi sen vi var små och Simu vet jag inte vem som började med :P

Dag 18, Planer/drömmar/mål du har

Först vill jag gå ut nian med bra betyg så jag kommer in på vad jag vill på gymnasiet. Helst vill jag komma bort härifrån och gå gymnasiet nån annan stans. Jag vill gå ut gymnasiet också med bra betyg. Efter gymnasiet skulle jag vilja åka som au pair till USA, England eller kanske Spanien ett år, eller göra något annat utanför Sverige innan jag fortsätter läsa. Jag vill ha ett bra jobb, kanske utomlands, kanske flytta till USA, tjäna mkt pengar, förhoppningsvis få en bra familj och resa mkt! :P

Dag 17, Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför.

Jag skulle vilja byta liv med någon i USA :P Skulle vilja testa hur det är att gå på high school och bara leva i USA. Skolorna där är ju så annorlunda, nästan alla är med i någon sport eller klubb på skolan på fritiden och jag vet inte, skolan verkar bara roligare där än vad den är här. Man får välja ämnen vilka ämen man vill läsa själv m.m.

When nothing seems to work

Ska snart börja laga mat :) Eller laga och laga, steka blodpudding :P Jag har gjort lite på So grejjen om första världskriget och efter middan ger jag mig ut på en promenad. Ska passa på att gå förbi pappa och hämta några grejjer och senare ikv ska jag försökta ta hand om mitt väldigt slitna och torra hår. Borde egentligen klippa mig men då blir det så kort igen :P Ska först se om det hjälper med inpackning och sånt, om det inte hjälper så måste jag klippa mig :/

Om jag hinner ska jag nog se Losing it with Jillian :P Förstår inte vissa människor som är med i programmet. De behöver verkligen hjälp och kan vara på gränsen till ibland livshotande sjukdomar men ändå så tjatar de emot henne och vill inte ha hennes hjälp fast det är de själva som anmält sig till programmet. :S Tycker de ska vara glada över att hon tar tid till att hjälpa dem och ta vara på chansen istället för att tjata emot henne.

Dag 15, Sätt din Ipod på shuffle: De första 10 låtar som spelar

Äger tyvärr ingen Ipod och har inga bra låtar på mobilen, lyssnar på spotify istället så :)

Dag 13, En bild av ditt rum och Dag 16, En annan bild av dig själv kommer när jag är hos pappa för kameran är där och alla bilder på datan där :)

I´m falling to pieces..

Kom hem för ett tag sen. Vi fick sluta 1h tidigare idag, tack Ingela! ;) Stort plus! Nu ska jag börja med so arbetet om första världskriget och sen har jag spanska glosor också, stort minus! :(

Klockan fem är det iaf träning, kuul :) Ikväll blir det att se Top Model och kanske CSI NY :) Imorgon sovmorgon, börjar först halv 10 :D Skönt att få sova länge :) Nu ska jag lyssna musik och sätta igång med läxorna :)

Sandra: Jo, ibland är jag så stressad att jag har svårt att sova också :/ Inte kul!

Söndag :(

Började se Inception igår men vi såg inte klart hela för det var ju så lång. Pappa ser den nu så jag ska se klart den när han kommit dit var jag slutade se igår :)

Jag var tidigare och promenerade men det blev bara en kort promenad för det blåste så jäkla mycket.

Längar inte till skolan imorgon. Jag vill att den här terminen ska gå så fort som möjligt så man får sommarlov och slipper stressen ett tag!

Dag 14, En bild på dig och din familj



....

Hoh är så jäkla trött! Har inte gjort så mycket. Efter middan åkte vi en sväng till moster och sade Hej då till  Linda, LW och Elis och efter det har jag bara sett på tv :) Borde gå och sova snart för jag håller på att somna :P
Orkar inte göra dag 13- En bild på ditt rum, det får bli nån annan dag :)

Others may walk it with you, but no one can walk it for you.

Trött! Jag och mamma brukar vara och simma på torsdagar men idag gick vi ut och promenerade 1h istället. Jag är helt slut i benen! Jag hoppas att jag orkar vara ut och springa i helgen iaf :)

Jag har suttit kollat runt på gymnasieskolorna i Umeå och just nu är det 6 eller 7 skolor jag tror jag ska söka till i Umeå plus alla program jag ska söka i Ötå och kanske i Luleå :P Kommer ha svårt att bestämma mig sen fast det är ju inte säkert att man kommer in överallt, men det kommer nog ändå att vara svårt :)

Fredag imorgon! Jippiiee! :D Veckan har gått fort fast ändå känns det som att jullovet var för länge sen ;) Det ska bli skönt att sova ordentligt och slippa kliva upp så tidigt :)

Tror jag ska äta nånting nu och kanske se på tv en stund, sen måste jag sova!

Dag 12, Varför började du blogga?

Som sagt kom jag och ida på att vi skulle starta varsin blogg och uppdatera varje dag. Det blev vårat nyårslöfte eftersom vi inte kom på något bättre ;)

Tired!

Bra träning idag! Nöjd över min insats :) Det börjar gå bättre och bättre nu. Jag börjar kunna pressa mig själv mer och mer. Jag kan om jag vill! ;) Är ganska trött så nu ska jag inte göra så mkt. Kanske se ett avsnitt Oth? :)

Ida: Jag vet inte, har inte hört nåt om det :)

Dag 11, En annan bild av dig och dina vänner

Så snygga vi var ;)

Dag 10, låtar du lyssnar på...

Lyssnar på nästan allt men här är några låtar:

Break even- The script
Written In The Stars - Tinie Tempah, Eric Turner
For the first time- The script
Hold my hand- Michael Jackson, Akon
We R who we R, Ke$ha
What´s my name?- Rihanna, Drake
Grenade- Bruno Mars
Raise your glass- Pink
Who´s that chick?- David Guetta, Rihanna
Fallen- Volbeat
Just A Dream- Nelly
Where I Stood- Missy Higgins

Det var några iaf :) Ska till pappa ikväll och fika. Hoppas cheesecaken med browniebotten jag och mamma gjorde igår blev bra! :)

Allt i ett.

Något du är stolt över de senaste dagarna:
Att jag varit ut och sprungit fast jag inte riktigt känt för det och för att jag försöker att inte bry mig och påverkas av vissa saker men det är inte alltid så lätt. Jag blir bättre på det också.

Första skoldagen var jobbig! Var och är trött men är nog inte den enda som knappt kunde sova :) Träningen gick väl okej. Nu kollar jag Top Model 15 :P

Maja:
Ja det är jag ;) Jag vet iaf att du gillar rosa ;) Hinner säkert lära mig nåt mer :D

Dag 8, Mål på kort sikt för denna månad och varför

Mina mål den här månaden är:
  • Komma igång med träningen ordentligt.
  • Efter pappas födelsedagsfika ska jag inte äta så mkt onyttigt som jag gjort under lovet.
  • Spendera mkt tid med pappa, innan han flyttar.
  • Kolla upp gymnasium och försöka bestämma mig för vad jag ska söka.
Varför?
Om jag inte kommer igång med träningen kommer jag inte orka med skolan. Pappa kommer ju så klart hem ibland efter att han har flyttat men det blir ändå inte hur ofta som helst. Om jag inte kollar upp mer om gymnasium och programmen så kommer det sluta med att jag skickar in typ 30st ansökingar till olika skolor.

Längtar inte...

Har faktisk hunnit göra ganska mkt idag :) Jag har varit ute och sprungit, sen fick vi besök, jag har gjort deg till dumlegrottor, vi åkte till vega och snart ska jag börja göra dumlegrottorna :) Ikv ska jag bara se på tv och njuta av de sista timmarna av lovet ;)

Dag 7, En bild på någon/något som har störst inverkan på dig

Det är nog familjen och vännerna :)





Rubrik?

Sitter och käkar kiwi. Gott! :) Jag och mamma har just varit till ica och handlat och köpt födelsedagspresent åt pappa :) Ska väl inte göra så mkt idag. Pappa kommer hit senare och äter middag. Längtar tills fotoböckerna kommer! :)


Dag 6, Favorit superhjälten och varför?

Favorit superhjälten? Säger bebisen på den här bilden för han är ju så söt! :P


Efter att jag varit och sprungit tidigare idag packade jag grejerna och for till mamma. Vi har varit till ammi och hälsat på och typ halva släkten var där ;) Nu sitter vi och ser på CSI Miami och sen blir de Criminal Minds :)

Hejhej =)

Beställde digitalfotografi del 1 och 2 igår! :D Ett paketerbjudande, billigt vare :)

Ska om ett tag ge mig ut på en springtur och senare vet jag inte. Måste iaf börja kolla i min chokladreceptbok, som jag fick i julklapp efter ett bra recept. Pappa fyller år på måndag så jag ska baka något gott! :P



Ida: Jo det blev jag också! Längtar verkligen till sommaren och utomlands! :)

Dag 5, En bild av en plats du varit på

Alanya Augusti/September 2007


Side Augusti/September 2009


Alanya Maj 2010

Hmm.. :)

Har inte gjort så mkt. Ska snart gå och lämna tillbaka filmen till Konsum, gå en sväng till Ica och sen fota lite ute. Har hittat lite saker jag vill ha till kameran! :P

Uv-filter
Close up filter
Väska
Fotobok




Good Night!

Salt var ganska bra, det hände saker hela tiden :) Ska nog gå och läsa snart och sen sova. Ska ställa klockan och ringa 9 eller nåt sånt. Tog en bild på milton när han "sov", han är såå söt :P

God Natt :)



Foto och film ;)

Vill ha ett makroobjektiv!! Eller åtminstone ett större än det jag har. Det skulle ge fler möjligheter :)

Har inte kollat klar fotokursen helt, har 1 kapitel kvar. Gubben i filmen går igenom så mycket så det börjar nästan snurra i skallen ;) Jag har skrivit ut lite fotoövningar som hör till kursen och en ordlista med foto ord. I kursen/filmen kommer så mycket nya ord så det kan vara ganska bra med en ordlista till hands!

Funderar på att börja prenumerera på Fotosidan men jag vet inte riktigt för de ger bara ut 6nr per år. Fast den verkar väldigt bra :)

Snart blir det film igen med the family. Tror det är Salt vi ska se :)




What´s next?

Har sett tre avsnitt av Oth så nu är det dags att göra något annat. Kanske se klart fotokursen jag fick i julklapp? :)

Oj då :P

Glömde lägga in en länk till sidan jag hittade igår, men här är den :P

http://www.free-tv-video-online.me/

God morgon! :P

Ställde ett alarm på halv 10 och ett på tio i 10 men jag kom inte upp ur sängen förrän kvar över 10. Försöker ställa tillbaka tiden lite innan skolan börjar men det går inte så bra :P

Dag 4, En vana som du önskar att du inte har

När jag har tråkigt eller är rastlös så börjar jag leka med håret. Fast jag tycker faktiskt att jag inte gör det lika mycket nå mer :P Det är en dålig vana eftersom det sliter på håret så det måste jag sluta med helt! :)

Hittade en bra sida på nätet där man kan se tv-serier och filmer gratis, bättre kvalitet än på ch131. Jag har inte kollat om det finns bra filmer men hela Oth serien finns iaf där! :D

:)

Knight and day var bra, rekommenderas! :) Funderar på att se en till film. Ska kolla på ch131 om det finns nån bra där.

Ida: Längesen?:O det är ju bara 4 januari :P Jag vet inte om jag kan, måste spara pengar :/ Fast jag skulle behöva lite nya kläder, men happis har inte så mkt :)

Film!

Ska snart se film med familjen,  Knight and Day som pappa hyrde. Ska nog ta en dusch först :)


Hejdå julen :/

Nu är julen bortplockad. Lite tråkigt men ändå skönt! Har strukit 8st gardinlängder, jobbigt och det är ännu 2 kvar att stryka imorgon.

Har inte gjort så mycket mer. Tror jag ska fota lite frukter och grejjer om ett tag :)


Ida: Det gör inget ;)

Sandra: Jo faktiskt ser det ganska kort ut, tänkte inte på det tidigare :P


Dag 3, En bild på dig och dina vänner

Klev upp för inte så länge sen, ska snar äta frukost. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag? Finns inte så mkt att göra när det är så kallt. Hade tänkt fota lite mer idag men vet inte om jag vill gå ut och göra det för man fryser antagligen fingrarna av sig ;)

Några bilder:





Svar på kommentar :)

Sandra: Taack! :) På picnik, försöker hitta något bra bildredigerings program men har inte hittat något än. Laddade ner nåt gratisprogram men det var skitdåligt :/ Ska nog ta pappas råd och köpa ett istället ;)

Rellu: Tack! :P

God Natt :)

Intolerable cruelty som gick på 3:an tidigare var helt okej. Handlade om advokater och skilsmässor... Advokat skulle kanske vara roligt att jobba som? Synd bara att utbildningen är så lång.

Ska snart gå och börja läsa på något av böckerna jag lånade idag och sen sova så man orkar upp imorgon också ;)




Today..

Var en sväng till bibblan tidigare och lånade tre böcker. Mitt skitliv, Det är så logiskt alla fattar utom du och Döden i dina ögon.

Fotade lite hemma och hjälpte sedan pappa att göra pizzor. Goda blev de!

Sedan har jag suttit vid datan och redigerat lite foton och lyssnat på musik. Blir nog kvar här tills kl 9 då det börjar en film på 3:an :) Här är resultatet på några fler foton(Synd att de vita flikarna syns på bilderna när jag har rundat hörnet :( . Kommentera gärna bilderna! :)


Dag 2, Meningen bakom ditt blogg namn

Finns ingen riktig mening bakom namnet. Jag heter Agnes Emilia så jag tog bara det :P


Ida: Nja jag vet inte riktigt om det där stämmet :P Det var första träningen på hela lovet ;)

Dag 1



1. Jag ställer höga krav på mig själv i det mesta jag gör, ibland för höga.
2. Jag ÄLSKAR sommaren och värme.
3. Jag är snål.
4. Ibland är jag väldigt blyg.
5. Tycker om musik.
6. Jag har svårt att lita på folk och att "släppa in" dem.
7. Höjdrädd.
8. Älskar mat, skulle kunna äta hela tiden.
9. Har ofta svårt att bestämma mig.
10. Längtar till England.
11. Vet inte vad jag vill gå på gymnasiet.
12. Tycker inte om folk som ljuger och sviker.
13. Gillar att vara själv och bara ta det lungt.
14. Jag vet inte vad jag skulle göra utan Amanda och Sturre.
15. Det känns som att det är något som saknas.

:P

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn
Dag 03 - en bild av dig och dina vänner
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har
Dag 05 - en bild av en plats du varit på
Dag 06 - Favorit superhjälten och varför
Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig
Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - en bild av ditt rum
Dag 14 - en bild på dig och din familj
Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar
Dag 16 - En annan bild av dig själv
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har
Dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem
Dag 20 - Någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden
Dag 21 - en bild av något som gör dig glad
Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 23 - Något du längtar för mycket
Dag 24 - Ett gammalt brev till dina föräldrar
Dag 25 - vad jag skulle hitta i väskan
Dag 26 - Din favorit tid på året
Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning
Dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad
Dag 30 - din favoritlåt.


:)

Kom för en stund sen ur dushen och före det var jag duktig och sprang ett varv runt byn :P Det var lite tyngre än vad det är att springa när det inte är snö och kallt men det gick bra ändå och skönt vare! Hoppas det blir fler ganska varma dagar innan skolan börjar :)

Om ett tag bär det av mot mamma för middag :)

2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Yes
2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Hade inget
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? -Nej
4. Dog någon som stod dig nära?
- Nej som tur är
5. Vilka länder besökte du? - Finland och Turkiet
6. Är det något som ska bli bättre från 2010 till 2011?
- Ja, mycket kan alltid förbättras
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
- Några dagar från sommarlovet och nyårsafton.
8. Din största framgång 2010?
- ??
9. Största misstaget?
- Många små misstag..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Feber och förkyld
11. Bästa köpet?
- Systemkameran
12. Vad spenderade du mest pengar på?
- Kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Familj och vänner
14. Vilka sånger  kommer alltid att påminna dig om 2010?
- Love the way you lie...
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Don´t know
16. Vad önskar du att du gjort mer?
- Spenderat mer tid med vännerna
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- Grubbla
18. Hur tillbringar du julen?
- Släkten och familjen
19. Var du kär i år?
- Nej
20. Favoritprogram på TV
- Gossip girl och vampire diaries
21. Bästa boken du läste i år?
- The last song, Nicholas Sparks
22. Största musikaliska upptäckten?
- Vet inte
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
- En utomlandsresa :P
25. Något du önskade dig men inte fick?
- en hund
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
- Hade filmkväll med vänner
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- Joo
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? - min egen :p
29. Vad fick dig att må bra?
- Vännerna och Milton ;)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Ingen, men enligt amanda ashton kutcher ;)
31. Vem saknade du?
- Vissa
32. Den bästa nya personen du träffade? - Elis


Nyårslöfte!

Jag och Ida betsämde oss för att nyårslöftet det här året är att skaffa varsin blogg var och att uppdatera varje dag eller åtminstone så ofta vi kan :) Vi får se hur det kommer att gå, och vem av oss som klarar det längst :P

Sitter just nu och kollar på en skräckfilm med familjen(läskig är den :P) och samtidigt försöker jag fixa till bloggen. Det går väl sådär ;)

RSS 2.0
Design by Tasnim