Wiiii poff ;)

Snart ut och fota(skjuta) raketer :)

:)

Efter en timme på crosstrainern och ett och ett halvt avsnitt av Gossip Girl är det nog dags att ta en dusch och sen äta frukost!

God morgon.

Jag klev upp lite efter 11 och snart ska jag trampa på crosstrainern ett tag :)

God natt.

Nä nu ska jag börja dra mig mot sängen. Jag har sett 2 filmer ikv. Först såg jag mean girls 2, den var inte lika bra som första men helt okej. Sen såg jag Smurfarna med mamma och Filip ;) Den var ganska bra faktiskt :)
God natt!

NU! :D

Tryck F5 för att se den nya headern :)

Shopping :)

Det här köpte jag i happis på onsdag :)
2 stora ramar, 3 små
Ansiktsmasker
Ett linne :)

:)

Sturre for hem för ett tag sen. Vi fikade och såg film. "Letters to Juliet". Se den! :)
Nu ska jag, mamma, pappa och Filip se en film. Vilken vet jag inte.
Idag har jag varit en sväng på Modehuset och Sportmagasinet. Tog hem två par slalompjäxor på prov. Och ett par ska vi köpa :) Sen var jag till Vårdcentralen, till Ica och handlade, promenad med Sturre och sen hem och äta tacos. :)

Onsdag :)

Jag kom nyss hem från Happis. Det var kul och vi hann vara överallt :) Jag köpte faktiskt ganska mycket. Men jag får se om jag orkar ta bilder.
Nu ska jag fortsätta äta :)

Julklapparna :)

Klockan fick jag av fammo. I kuvertet är det ett kort med "bidrag till träningsaktivitet", typ gym eller bodypump och spinning :) Dumlen fick jag av Sturre men jag har nästan ätit upp alla :P
Fiiin tavla som jag fick av Sturre :)
Nagellack, av filip. Lite av pengarna. Fick 1100 till :) + bidraget till träningsaktivitet.
"Vildsvinsborste"
Presentkort
Snygg klockhalsband som jag fick av Julia :)
Necessär
'
Motljusskydd och minneskort, följde med objektivet.
Väskan följde också med. Det är "gamla" objektivet som står där.
Mascaran fick jag också av Filip och i asken är det ett halsband och en ring som jag fick av Fammo.

Film :)

Nu ska jag skriva en shoppinglista till imorgon då det bär av till Happis med Sturre och Julle. Sen ska jag hoppa i duschen och kl 9 är 27 dresses på 4an. Får se om jag blir klar till nio ;)

:)

Beställt :D
Beställde från england och de här testade jag på intersport för nån vecka sen och på sidan vi beställde ifrån kostade de ca 560:- i den här färgen så vi tog dem. Annars hade de funnit i annan färg för typ 20pund mer men jag är inte så noga med färgen :)
Beställde även de här. Rätt billiga var de 19,99 pund :)

Hehe.

Hmm, kanske dags för en ny header? :P Får se om jag får det gjort den här gången ;)

Bildbomb :)

Usch vad jobbigt det var att ladda upp alla bilderna men iaf :)

Filip var fotograf ett tag ;)
Jag och Beda :)
Välidgt mycket klappar och det är inte ens alla :)
Det tog väldigt lång tid att dela ut alla.
Elis fick tag på hårspray men han hann aldrig smaka på den ;)
Han är såå söt :D
Mamma sa till Aline:
-Aline vet du vad? Du är så söt.
Aline:
-Maria, du är också söt.
Hon är så söt ;)
Tomten kom.
Aline fick stort paket.
Haha, vilken min :P
Här dansas tomten ut, vilket Celina tyckte var löjligt :P
Lillen var också där :) Även Smilla och Noomi men de har jag ingen bild på.
Ronny, Filip och Vega.
Testar nya objektivet och pappa fastnade ;)
Fammo hos Torsten och Arja.
Tennarmbandet som jag gjort åt Fammo. Hon tyckte det var den bästa
julklappen hon fått :D
Jag hade en bra jul men julkänslan saknades :(

Igår.

Fikade lite Varma frukter med grädde och glass innan jag for till Sturre för spelkväll :)

MUMS :D
Hihi, hela gatan var min :D (förutom stationen och vattenverket)
Mucho dinero! ;D Jag tror jag vann med mina 130 000 ;P

Why am I doing this?

Jag har inte gjort så mycket idag. Var på en promenad på 5,5 km och sen har jag tagit bilder på mina julklappar som jag ska lägga in i datan och sen upp här :) Lägger upp lite bilder från igår också.

Mumma ;)

45min crosstrainer och en promenad runt byn får räcka för idag :) Det var skönt och kul att promenera med Hannah. Det var länge sen sist.
Snart fika lite varm frukt med grädde och sen till Sturre för spelkväll med henne Julle och Terro :)

You know.

Jag och mamma kom just hem. Vi var till Ammi en snabb sväng och hälsade på.
Jag har inte hunnit göra så mycket. Klev upp lite före 12, tränade och åt frukost vid två :P
Nu ska jag spela Mario på wii :)

Julkalendern.

Jag såg precis det sista avsnittet av julkalendern. Den var faktiskt bra det här året! Även fast jag såg alla avsnitt på datorn :P Men nu ska jag ta nåt att äta och sen ska vi börja se film, tror det blir "I am number four".

Everything will be okay in the end.

Igår var vi hos Ammi och firade jul. Men jag, pappa och Filip åkte till Torsten och Arja en sväng på kvällen efter julklappsutdelningen, för att fammo var där så hann vi träffa henne också :)
Haha, Celina är ganska rolig. När tomten kom frågade hon:
-Varför har du två öron?... På samma sida? Haha :P
Och lite senare när tomten delat ut några julklappar och han ville ha hjälp att "dansa ut honom" så sa Celina när de höll på och dansa ut honom:
- Vad löjligt.
Haha :P Hon har ganska roliga kommentarer ibland ;)
Jag är nöjd med mina julklappar. Fick Pengar, presentkort till Intersport, bidrag till träningsaktivitet(gymkort eller aktivitetskort till typ bodypump, spinning m.m.), 55-200mm objektiv, klocka, klockhalsband, tavla...

For once, I want to talk to you again, just like the old times.

Tog en promenad på 5,5km. Skönt var det! Träffade Hannah och sen även Fanny, det var kul för jag har inte sett dem sen sommaren.
Jag och pappa ska se en film snart :)

God Jul! :)

Det känns inte ett dugg som att det är julafton idag :/ Men men julkänslan kanske kommer senare. Vi ska till Ammi och fira där. Jag tror att vi kommer vara 23stycken + 3 hundar :) Om hundarna inte stannar i korva. Men jag hoppas de får följa med :)
Nu ska jag hoppa på crosstrainern och trampa till ett avsnitt av Gossip Girl så att jag piggnar till :)

:)

Vi såg just film. Abduction. Se den! Men den kommer inte ut förrän i februari ;)
Nu ska jag se dagens avsnitt av julkalendern :)

:)

Hoppade just av crosstrainern efter att ha trampat på den i 40min samtidigt som jag såg ett avsnitt av Gossip Girl. Jag tror att jag kommer använda den rätt flitigt under lovet! :)
Nu ska jag äta, duscha och göra mig klar och sen ska jag vara med sturre :)

:)

Gud vad skönt att äntligen sätta mig ner och ta det lungt! Direkt när jag kom hem tränade jag och åt middag. Sen har jag packat och dammsugit men nu är jag äntligen klar. Jag har typ packat ner hela garderoben :P Nästan.
Nu ska jag bara ta det lungt. Sovmorgon imorgon så jag börjar inte förrän tio i tio :D Måste kolla vilken buss jag ska ta :)
Imorgon åker vi hem! :D Jag kan inte fatta att julafton är på lördag, för det känns inte som så.

Tralala :)

Då ska jag strax hoppa i duschen :) Skickade precis in matte excel uppgiften, samhälls motionen, svenska referatet och naturkunskaps "The plant in the jar". Skönt!Nu har jag ingenting kvar att göra innan lovet :)
De flesta i min klass gick hem vid tolv efter klassrådet men jag och Ronja stannade ett tag på Julgård på Midgård. Vi gick på "klappjakt" men vi hittade ingen klapp :( Men när vi letade fick vi samtidigt se delar av skolan som vi faktiskt inte varit på ;) För vi har inga lektioner i B-huset så.
Vid två gick jag in mot stan. Köpte lim på clas ohlsson ;) Och nu har jag fixat klart alla julklappar :)

Söndag.

Varför ska helgerna alltid gå så fort? Men lägenheten är iaf städad och de flesta julklapparna inslagna.
Imorgon har jag endast en lektion och klassråd/mentortid och sen är det julgård på midgår. Jag får se hur länge jag stannar på det, för jag, Ronja och Jenny ska kanske gå en sväng på stan igen. Vi gick på stan på fredag. När Jenny tog bussen hem träffade jag och Ronja hennes kompis Dennis som gick med mig och Ronja tills jag mötte upp pappa. Jag och pappa var till Team Sportia och ÖB innan vi var till Café Göteborg och åt middag.
Snart är det jul :D

What doesn´t kill you makes you stronger.

Gör lite matte nu och sen ska jag flytta mig till soffan och göra klart fammos armband(som jag inte gjorde igår). Vi har fått tillbaka Per-Erik i matte, äntligen! säger jag bara! Även om han kan börja babbla om en massa andra mattesaker som man inte riktigt fattar efter att han hjälp en med ett tal så är han ändå mycket bättre än vikarien!

Mat!

Skrivit klart samhälls uppgiften, en motion. Vi har varken samhälls eller historia imorgon för att Thomas är borta så jag börjar 09.35 och slutar 10.40 :D Sen ska jag gå på stan :)
Nu ska jag äta middag, risgrynsgröt med nyponsoppa och se julkalendern(jag ligger några avsnitt efter) :)

God natt.

Klar med svenskan nu, ska bara kolla igenom den imorgon och sen skicka in. Nu ska jag göra klart tennarmbandet som fammo ska få i julklapp, sen ska jag se Gossip girl, läsa och sova :)

Onsdag :)

Jag har inte så mycket att säga mer än att det är redan torsdag imorgon :P Tre lektioner och sen "Julfest" med IB2:orna. På fredag har jag bara geografi så jag slutar tjugo i elva. Då ska jag äta lunch och så tror jag att jag ska gå en sväng på stan :)
Jag tränade direkt när jag kom hem, lite styrke och så trampade jag ett tag på crosstrainern. Nu ska jag skriva lite på svenska referatsaken. Vi har sovmorgon nästa onsdag för vi slipper svenskan bara vi gör klar referatsaken och skickar in den :D

:)

Färdigpackad :) ska strax gå och sova så jag orkar upp imorgon. Jag har spanska prov direkt på morgonen -.- Sen engelska och två lektioner i exel(dataprogrammet)Tråkigt.
Får se om jag stannar kvar på skolan efter att vi slutat och gör bort matten eller läser historian eller nåt sånt :) eller så går jag på stan :) Får se helt enkelt. Vi slutar tjugo över två och vi åker mot ötå vid fyra när pappa slutar :)
God natt.
Imorgon inviger jag mina nya skor! :D De har legat i lådan ett bra tag nu i väntan på snön och kylan. Men nu så :)

Soon.

Sitter här med en hööög med läxor. Fan vad stressad jag är! Jag har inte ens fått alla uppgifter :S Och jag fattar inte resten av geografifrågorna jag fått. Bläää. Borde kanske ta tag i matten åtminstone för att få något gjort och så slipper jag ligga efter imorgon.
Var en sväng till Intersport på Ersboda med pappa efter skolan. Provade slalompjäxor så vi vet hur stora jag ska ha och sen testade jag ockå springskor :) valet står mellan ett par adidas och ett par asics. Får se vad det blir :)

What doesn´t kill you makes you stronger.

Jag känner mig lite stressad. Har spanska prov på torsdag. Tror inte det kommer gå bra för det är skit mycket att plugga. Matte har jag också att göra. Jag är ledig fredag+måndag så jag har geografi, historia, samhälls,svenska, naturkunskap och matte som måste göras och jag har inte fått de uppgifterna än och jag hade inte tänkt göra något under helgen när jag är i Ötå. Jag kanske får göra på måndag kväll när vi kommer tillbaka hit.
Jag tror jag ska gå och borsta tänderna snart och sen lägga mig i sängen och se Gossip girl :)

Gratisbio :)

4 anledningar till att bi medlem på gratisbio:
Bli medlem! :)

They can read all about it.

Jag bestämde mig för att göra fudge också. Just nu svalnar den och sen ska jag skära den i bitar :) Varken jag eller pappa orkar laga mat så det blir pizza till middag idag :)

Don´t say good bye.

Jag håller på att göra Rocky road godis :) Väntar på att chokladen ska smälta. Men sen vet jag inte om jag ska göra kola, chokladkola eller fudge :/ Hmm svårt val ;)

Det är dags för fredagsmys.

Strax ska jag hoppa in i duschen så att jag hinner se gårdagens julkalenderavsnitt innan dagens avsnitt börjar. Efter det väntar vampire diaries :)
Märkte för ett tag sen att fotokursen jag var på förra helgen var väldigt givande :)

God natt :)

Nu ska jag strax gå och borsta tänderna, och sen lägga mig och läsa. Sovmorgon imorgon så jag behöver inte kliva upp förrän fem i halv åtta :P Två lektioner, geografi, 1,5h hål och sen samhälls, sen slutar jag :D
Jag gick på stan en sväng efter skolan och sökte efter lite julklappar. Köpte inget men jag vet kanske vad jag ska köpa ;)
God natt :)

RSS 2.0
Design by Tasnim