.

Jag hoppas verkligen jag kan stänga väskan imorgon när jag har lagt ner necessären! För jag hade lite problem att stänga den tidigare när jag testade utan necessären. Nu ska jag börja avrunda för idag och försöka sova lite tidigare. Det har blivit alldeles för korta nätter den här veckan.

.

Jag håller just nu på med att föra över filmer, serier och musik till min dator. Måste ju ha något att se under sommaren ;) Det är bara jobbigt att det ska ta sån tid för det att föra över -.-

.

Usch vad trött jag är! Allt är i alla fall klart nu förutom geografifrågorna, men de är nästan klara bara 4 frågor kvar. Gjorde bort spanska och matte muntliga idag. Gick väl helt okej hoppas jag. Tror jag ska ta en sväng till ica om ett tag och köpa en tidning i alla fall så jag har nånting att göra på bussen imorgon. Ikväll är det Body pump som gäller. Känns väldigt jobbigt just nu, men det är mitt sista pass så jag ska gå ändå.

Bra dag!

Hade svenska 08.25-09.25. Gick sen in till stan med Jenny. Planen var att äta på Eastern Palace vid 11 innan Historia&Samhälls 12.25, men när jag stod i provhytten på Vero Moda fick jag ett sms. Jag kollade inte, men Jenny kom och sade att Thomas var sjuk och att vi inte skulle ha fler lektioner. Yes! vad glad jag blev! :D Jag skuttade runt där i provhytten ett bra tag. Ronja och Tara kom just efter det, och de blev också väldigt glada. Eftersom vi inte behövde stressa strosade vi omkring på stan ett tag till innan vi gick till Eastern och åt. Gott var det, och mätt blev jag! Sen gick vi på stan igen rätt länge innan vi gick till skolan och hämtade väskorna och sen in till stan igen för att ta bussen hem.
Fick med mig ett par svarta, högmidjade shorts, bikinitrosor, ett linne och en t-shirt. Fint!
Nu ska jag börja plocka ihop lite och öppna väskan och börja fylla den.

Done!

Då var historieuppgiften klar! :)

.

Sådär, då var historian och svenskan nästan klara så jag borde hinna klart med dem på lektionerna imorgon. Då var det bara geografin kvar, men jag tror att jag tar det imorgon och så går jag och promenerar en sväng nu. Jag tänker inte "tvinga" mig själv att springa när jag inte har någon motivation till det. Den bristande motivationen beror antagligen på vädret.
Jag hade som bestämt att jag skulle börja packa i tid för en gångs skull, men jag får väl se hur det går med det. Än så länge står väskan orörd.

.

Middag i magen så nu ska jag fortsätta med historieuppgiften och sen geografifrågorna som jag fick av Anita för att jag är borta nästa vecka. Det var det enda i alla ämnen som jag fick för att jag ska vara borta, så nästa vecka verkar vara en ganska onödig vecka ;)
Gick på stan en sväng och köpte underkläder och hittade ett par jeans också på hm. Jag hade ett presentkort på 50kr och så fick jag ett nytt presentkort på 50 kr för att jag handlade för mer än 100kr :P Dock vet jag inte om jag hinner använda det för det gäller från 1-10juni, får se helt enkelt :)

Stop wishing and start doing.

Nu är jag faktiskt inte så värst långt ifrån att vara klar med historieuppgiften, har bara consequences kvar. Svenskan har jag inte heller så värst mycket kvar av. Fick veta resultatet på engelska nationella idag. Jag hade A ALLA delar. Det gjorde min dag! Jag som trodde skrivdelen gick skitdåligt, att jag skulle få typ C på den och så trodde jag att jag på muntliga skulle få typ B, och hörförståelsen trodde jag att jag missad nästan helt på, då jag satt och tänkte på annat och glömde att lyssna. Happy!
Jag kanske skulle ta och läsa geografisidorna och sedan ta en dusch. Sen får det räcka med skolarbete för idag. Ska försöka bli klar med allt imorgon, det lär jag nog inte bli men ändå. 

:)


Sooool :D

Ligger i solsängen som jag just släpade upp från förrådet i källaren, och skriver på historieuppgiften som jag äntligen börjat på. Klagar inte över värmen!
Igår efter middagen, som jag lagade :P och som bestod av fläskfilé, klyftpotatis och sallad. Väldigt simpelt recept, men ändå, så tog jag och pappa en kvällspromenad i solskenet. Vi gick efter älven, och tänkte ta en tur till Lisa och Johan, men de var inte hemma. Men vi blev inbjudna av Lisa som hade jour till veterinärstationen, så vi traskade dit. Där fick vi fika och en rundtur innan vi traskade hemåt igen. Såg en film, åt jordgubbar och glass och sov sen gott :) Tog den vanliga morgonpromenaden, frukost och ligger jag här i solen :)

.

Sådär, då har jag placerat mig i solstolen på balkongen och ska börja på historieuppgiften. Jag vet inte hur många gånger jag tänkt börja, men nu måste jag verkligen göra det.

Fredag.

Sitter ute på balkongen i kvällsolen, det är fortfarande väldigt varmt. Jag klarar inte av att vara inne för där är det äckligt varmt. Kanske därför jag inte kan sova. Ska nog ta en dusch snart och sen kanske se en film? :)

Sommar!

Sitter ute på balkongen i solen och tänkte åtminstone försöka påbörja historieuppgiften. Nationella i engelska är helt klart nu. Gjorde tala delen idag, gick väl helt okej och även läsförståelsen och skrivdelen av spanska kursprovet är klart.
Imorgon är jag ledig, men jag ska nog åka in till stan ändå. Ska lämna tillbaka jeansen och försöka hitta ett par andra. Sen är det en massa andra saker som jag också skulle behöva som shorts, bikini, ansiktskräm...
Bestämde med Jenny och Ronja idag att vi ska äta lunch nästa onsdag på Eastern Palace. Vi har svenska på morgonen till halv tio, sen börjar nästa lektion först 12.35 för att vi inte har nå mer matte.
Men nu börja lite på historieuppgiften innan body pumpen. Det är verkligen varmt!

.

Fick ganska bråttom när jag vaknade tjugo i sju av en påminnelse. Jag måste ha stängt av klockan i sömnen för jag har inget minne av att den ringde i morse, och den är igång(jag har ställt in vilka dagar den ska ringa) Nåja, jag hann med bussen tio över sju, dock hann jag inte äta mer än lite havrekuddar med mjölk och en macka. Tog med mig en banan och så får jag väl köpa en macka i caféterian när den öppnar.
Spanskan börjar tjugofem över, följt av engelska, lunch och sedan spanska kursprov. Smart att jag knappt har pluggat.

..

Jag ångrar verkligen att jag inte drog med mig jeansjackan från ötå ändå! Men är huvudet dumt får kroppen lida.
Endast en lektion idag, sen samhällsarbete 1,5 timmar, lunch och så traskade jag in till stan. Köpte ett par jeans och en t-shirt på gina, men jag tror att jeansen åker tillbaka. Jeansen går tydligen ut sig en halv storlek, så jag skulle kunna ha en mindre, men det fanns inte just nu så hon i kassan sa att jag skulle ta hem och prova.
Nu måste jag verkligen plugga spanska! Gjorde inte det igår, det var dumt. Kursprov imorgon ju! :S

Greatness is earned.

Matten bortgjord! Men första delen gick åt helvete, hoppas på att andra och tredje delen gick lite bättre. Måste verkligen skriva på svenskan nu och sen plugga spanska, men jag orkar inte -.-
Imorgon har jag endast en lektion och sen måste jag, Ronja och Ragia jobba på vårt samhällsgrupparbete typ en timme. Efter det blir det lunch och sen stan en sväng.
Jag vill åka till London! Eller nånstans. Nån som vill följa med??

..

Blev klar med matten först kvart i tio -.- Jag som hade hoppats på att hinna på body pump klockan åtta, men inte. Nåja det blir spinning imorgon i alla fall. Mattenationella imorgon, och sen endast muntliga delen kvar, annars inge mer matte för den här terminen! :D
God natt!

Måndag.

Yey! Sommarjobb fixat! :)
Kom fram igår kvart i ett, pappa hämtade upp mig så vi var i vännäs cirka fem över och jag släckte lampan halv två och sov till åtta. Jag hann få tillräckligt med sömn trots allt :)
Det är ju skitvarmt ute! Ångrar att jag lämnade min jeansjacka i ötå, men nu får jag klara mig utan den i två veckor. Aja. Åt just middag, kyckling och sallad. Nu blir det att göra de sista matte repetitionsuppgifterna, sen kanske läsa igenom alla de mattekapitlena vi har gjort, men bara kanske. Och om jag hinner så ska jag skriva på svenska uppgiften. Imorgon väntar mattenationella, 3 delar. Och sen eventuellt studieteknik.
Senare blir det en promenad i finvädret :)

Be unstoppable.

Sådär, då var lunchen avklarad. Var på träningen klockan 11 på IP, det gick faktiskt bättre än vad jag förväntat mig. nu ska jag fixa mig lite och packa väskan, sturre skulle också komma en sväng. Sen till ica och köpa nån frukt och kanske en tidning, och säga hejdå åt mamma innan bussen går klockan 5. Middag måste jag också klämma in där emellan nånstans.

Hoho.

Då var Smilla och Beda hos Ammi i kuiva :) Milton stackarn har inte vågat och inte fått vara inne när de har varit här. Jag var tvungen att bära in honom nu så att han skulle se att hundarna inte var kvar ;) Han och Smilla går bra ihop, men Beda... Den duracellkaninen går inte ihop med nån katt.
Promenerade 8km med Smilla och Beda på gamla järnvägsspåret. Det var tur att Sturre följde med, annars hade det aldrig funkat. Beda hann överallt. Var ute sen och krattade lite och "Spelade fotboll" med hundarna och sen satt jag och sturre och spelade kort. Det var lite svårt när det blåste men det gick ;)
Inte var Beda speciellt trött inte. Lite lugnare var hon, men inte trött inte. Undrar hur mycket energi den hunden har egentligen. Vega brukar säga att hon har alla bokstäver som går att ha(typ ADHD...) ;) Men hon är ganska söt ändå.
Jag skulle vilja testa till sommaren hur mycket hon klarar av innan hon faktiskt blir trött ;)

Converse.

Har ett par blå converse i storlek 35, 22cm på Ötås köp och sälj sida på facebook :)
Använda ett fåtal gånger.
Funderar på att skaffa ett par låga. Men jag vet inte vilken färg. Blåa eller vita?

..

Landade i ötå lite före halv åtta. Engelska hörförståelsen på nationella gick inte alls bra. Jag var så jäkla okoncentrerad, men nu är det gjort i alla fall.
Ser på greys så ska fortsätta med det nu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gabbi: Of course! :D

:)

Lätt dag idag. Gjorde bort min och jennys geografiredovisning om Turism - Malaysia, alla var imponerade över broschyer som vi hade gjort, eller ja mest jenny, hon kan sånt där ;) Sen engelska, tränade lite till nationella imorgon, och sen nk prov. Skönt att ha det bortgjort!
Det kändes som torsdag när jag stod och fixade nåt att äta efter body pumpen. Antagligen för att jag vanligtvis går på spinning på tisdag och body pump på torsdag, men idag fanns det plats på båda och body pumpen kändes mer lockande.
Imorgon väntar nationella, matte och sen åker jag hemåt :) Jag måste försöka göra läxor på bussen för jag har väldigt mycket.
Ingen som har ett par såna här åt mig i storlek 26? De är slut både i butiken och på hemsidan :(

Måndag.

Hela kvällen idag har gått åt till att plugga nk. Nu hopp i duschen och sen kanske äta nåt innan jag går och lägger mig. Imorgon ingen spanska=sovmorgon :D Det behövs! Sov väldigt dåligt inatt.
Min beställning träningskläder+springskor kom idag. Klantskallarna hade skickat storlek 8 och 1/2 istället för 6 och 1/2 på skorna- retur!

Söndag.

Pallrade mig upp ur sängen även idag för att inleda dagen med en promenad. Nu äter jag frukost och sen blir det plugg. Nu ska jag börja försöka tvinga in allt i huvudet. Hoppas det fastnar.
Igår var jag jätte duktig :P Tog en kort promenad medan pappa lagade middag, lövbiff, strips, sallad, vitlöksbröd och bernaisesås :) Och sen hängde jag ut halva garderoben på vädring- de hänger fortfarande ute, rensade garderoben på sånt jag inte använder, vek om kläderna, dammsög och städade i skrivbordslådorna :) Sen såg vi The Grey. Helt okej film.
Jag vet inte hur jag kollade på klockan igår för jag kollade att klockan var tjugo i två och sen när jag lägger mig i sängen och kollar på mobilen så var den bara fem över ett. Jag var tvungen och gå upp och kolla i köket om mobilklockan var rätt :P

I don´t understand.

Jag bytte ut naturkunskapsboken mot matteboken vid tretiden efter en sen lunch. Jag lär sitta med matten åtminstone en timme till. Kanske tar en promenad i solen igen senare.

Don´t give up on yourself.

Efter en morgonpromenad i solen och en god frukost är det dags att sätta igång att plugga. Kan inte komma ihåg när jag sist pluggade på en lördag, men men, nu har jag inget val.

Fredagsmys

Jordgubbar, grädde och jordgubbsglass. Inte helt fel! Och lite oc på det ;)

..

Haft matte i 3h och 10min idag. Jobbigt men välbehövligt. Nu NK-plugg. Hoppas verkligen provet går bra, det känns som att jag har glömt bort hur man gör när man pluggar till prov. Fick bra resultat på preteritumprovet i spanska iaf :)
Imorgon är det redan fredag och den här veckan flög förbi i rasande fart :)

Tisdag.

Älskar tidsdagar! Slutar redan tio över två, och så är det spinning som gäller på kvällen :P Mindre roligt är att jag måste börja plugga till naturkunskapsprovet som är nästa tisdag. Det är vääldigt mycket så nu tänkte jag försöka börja i tid för en gångs skull.
Neil bad mig och Jenny stanna kvar efter engelska lektionen. Vi hann båda få panik. Neil såg det på oss och sa: Oh no, what have we done? Men vi hade inte gjort nåt dumt som tur var. Snarare tvärt om ;)
Visst har jag varit duktig som inte har gått in på fb på hela dan än? :P Tänkte bryta det nu innan jag börjar plugga.

Söndag.

Varför går helgerna alltid så fort? Trots att jag bara sovit ca 6h så känner jag mig inte trött. Jag fattar inte varför jag inte kunde somna, sista gången jag kollade på klockan var det halv 4. Hoppas bara jag kan sova inatt, annars lär jag vara väldigt seg imorgon.
En morgonpromenad och läst klart/översatt klart spanska "boken" är väl det vettigaste jag har gjort idag. Och nu ska jag fortsätta med matte. Kul.

Tävling.

Jag är med och tävlar på Epicfails blogg. Var med du också :)
http://epicfaiil.myshowroom.se/vinn-clip-on-extensions-i-valfri-farg/#comment

.

Nu får det vara som det är ett tag. Orkar inte hålla på mer med designen :) Ska vispa ihop lite chokladmousse istället och kanske se nån film :)

:)

Jag och pappa var en sväng till Returcentrum i Vännäsby och sen till Tur&Retur här i vännäs men hittade inget intressant.
Sen var vi även till Optiker och glasögonbutiken och testade en massa glasögonbågar ;)

Mmm frukost.

Köpte en god müsli igår med jordgubbar och yoghurtsbitar, mums med vaniljyoghurt! Och ruisleipä med ägg och kaviar ;)

Under ombyggnad ;)

Håller på att fixa till bloggen lite så det kan vara lite "stökigt" ett tag framöver ;)

Helg!

Väldigt skönt med bara två skoldagar den här veckan! Och dessutom kort dag på torsdag, tio över 12. Nästa vecka blir dock jobbigare med preteritumprov i spanska, "bokredovisning" i spanska, bildanalysinlämning i historia och så måste jag börja plugga till naturprovet. Blää.
Jag drog ut på en springtur vid 5. Planen var att springa intervaller, springa 2min gå 1, men det kändes så bra redan vid uppvärmningen så jag sprang 4,5 km istället och det gick bra trots att jag är seg i benen från gårdagens body pump :)
Nu ska jag se nåt avsnitt av Oc :)
Tumblr_m1r4p3ewk41rsj4j5o1_500_large

..

Jag och sturre försökte oss på att spela uno tidigare idag. Det gick väl sådär. I början plockade vi upp kort hela tiden när vi lagt så att vi alltid hade 7kort, men efter ett tag kom vi på att spelet aldrig kommer ta slut om vi gör så, så då plockade vi bara upp när vi la "ta upp 2 eller 4" kort. Vet inte om vi gjorde rätt, men vi spelade i alla fall ;)
Vi kom hem för en stund sen efter att ha varit och badat bastu hos mommo och moffa. Skönt var det. Imorgon åker vi mot lule vid åtta och vid tre fortsätter jag med bussen till ume. 2 veckor går väl fort?
Jag och sturre försökte oss på att spela uno tidigare idag. Det gick väl sådär. I början plockade vi upp kort hela tiden när vi lagt så att vi alltid hade 7kort, men efter ett tag kom vi på att spelet aldrig kommer ta slut om vi gör så, så då plockade vi bara upp när vi la "ta upp 2 eller 4" kort. Vet inte om vi gjorde rätt, men vi spelade i alla fall ;)
Vi kom hem för en stund sen efter att ha varit och badat bastu hos mommo och moffa. Skönt var det. Imorgon åker vi mot lule vid åtta och vid tre fortsätter jag med bussen till ume. 2 veckor går väl fort?

Sol :)

Klev upp lite efter halv tio, åt lite och sen åkte jag och mamma med ammi till henne i kuiva. Sen har vi traskat hem därifrån, ammi gjorde oss sällskap en bit, innan hon vände hem igen. Nu mat :)
4545423723_676893caec_z_large

RSS 2.0
Design by Tasnim