..

Jag och Jenny stannade kvar efter skolan och fick äntligen klart engelska saken och nöjda blev vi! :) Svenskan är också bortgjord. Jag är inte klar med min revolutionsrapport och jag hittar inga svar på de sista frågorna -.- Ska nog ta en paus från den och ta och skriva på naturrapporten som har deadline på fredag istället ett tag.

I can see the light.

Jag är nästan klar med min historie rapport. Har bara 2 punkter kvar, och sen läsa igenom och fixa till så det borde jag hinna imorgon på lektionen. Sen är jag och Jennie nästan klara med Engelskan, vi ska spela in imorgon på lunchen, för vi har lunch 1,5 h eller nåt sånt. Svenskan håller jag på att träna på nu och ska fortsätta med det tills jag måste byta om och gå till Body pumpen.
Min natturkunskaps rapport är halvfärdig, matten ligger jag fortfarande efter i och imorgon får vi en ny samhälls rapport som vi måste skriva. Eller vi fick den förra veckan det är första lektionen imorgon som vi får skriva på den, Thomas är borta så vi har vikarie. Och på fredag är han också borta men då har vi ingen vikarie så vi "slutar" tjugo i elva. Man måste göra klart arbetena i Historia och Samhälls men man behöver inte vara i skolan :)
Det känns faktiskt lite bättre än vad det gjorde igår - nu när jag har kommit nån vart med allt.
Bara 3 dagar kvar innan lovet!! Eller 2,5  ;)
Intressant inlägg! ;)

Busy week!

Jag har så mycket att göra och så lite tid!
Det här måste jag hinna med den här veckan:
  • Skriva klart och förbereda för tal på onsdag.
  • Skriva Historia rapporten.
  • Skriva Samhälls undersöknings rapport.
  • Jag och Jenny måste få klart vårt arbete i engelska.
  • Skriva naturrapport.
  • Jobba ikapp i matten.
Vi hade bad igen på idrotten. Simmade 50 längder :)
Bäst att jag sätter igång. Jag har ca en timme tills jag måste byta om och dra mig mot spinningen.

God morgon :)

En timmes promenad och snart frukost till Big brother. Började se det igår, trodde inte jag skulle gilla det men det är ju rätt kul ;)
Solen skiner och det var jätte skönt att promenera. Jag fick en plats på body pumpen så det ska jag på ikv :)

Lördag.

Den här dagen rullade snabbt förbi. Jag klev upp efter 10, promenerade en timme, sen var vi och handlade, innan jag lagade middag promenerade jag en timme till och för ett tag sen kom jag och filip hem efter att ha varit en sväng till pappa på hans jobb. Nu ska jag bara slappa och slöa ;)

Keep fighting.

Denna fredagskvällen spenderades hos Lisa och Johan med nötter, ost&kex, päron, ballerina kladdkaka och Lisas chokladkakor :) Gott och trevligt.
Nu ska jag snart sova, är jäkla trött. Imorgon eller på söndag måste jag städa mitt rum. Kläder utspridda överallt.

Help.

Kom hem för en halvtimme sen, och nu blir det att jobba matte.
Help stop poverty! :)
http://freerice.com/#/english-vocabulary/1366
Gå in och svara på frågor och donera ris. I högra hörnet kan ni ändra ämne :)

Train the worries away.

Hem. Lagat mat. Ätit. Gjort matte. Och snart går jag till body pumpen :D
Jag ligger efter i matten så jävla mycket men jag fattar typ ingenting :(( -.-

Live better, not just longer.

Fy tusan vad jobbig promenad det var! Det har snöat rätt mycket idag så det var ganska mycket snö och så var den halvt nertrampad så det var mjukt och svårt att gå. Menmen, jag traskade på i en timme ändå.
Jag har ätit och läst lite bloggar och nu ska jag fortsätta göra matte i kanske en halvtimme innan jag går och sover :)

Stressad!!

Jag ligger efter med en och en halv jävla lektion i matten! -.- Inte kul! Jag ska aldrig mer hamna så här mycket efter! Och matte är inte det enda jag har att göra. Jag är ganska så stressad!
Jag måste göra en massa skolgrejer i helgen om jag ska hinna få bort allt innan lovet. Kuuul!
Jag ska gå och byta om och sen ge mig ut på en promenad för att stressa ner lite. Längar till imorgon för då är det body pump igen! :D

:)

I naturkunskapen håller vi på med kost och sånt nu. Fick förresten A på naturprovet! :D Missade bara 1,5p så jag är nöjd! Ja, och igår skulle vi skriva upp allt vi åt och allt vi gjorde i ett program "Kostkoll". Det är faktiskt rätt kul ^^ Så ser man hur mycket protein, kolhydrater, fett, kalcium m.m. man får i sig och så finns det MatTips och sånt :P Typ ditt proteinintag är perfek.
Du äter för lite kolhydrater ;)

Some die young.

Helgen spenderades i Piteå med mamma, pappa och filip. Vi gick på stan, badade på pite havsbad, åt god mat, fikade och tog det lungt :)
Ikväll blir det body pump, igår var jag på spinning. Innan det ska jag skriva på historie rapporten, träna på spanska glosorna och sen får jag se om jag hinner nåt annat. Äta måste jag också göra i alla fall ;)
På fredag kommer Filip och ska vara här och paroa tills sportlovet.

Torsdag.

Body pumpen var kändes jobbigare idag än vad den gjorde på tisdag men det var lika kul ändå! Nu sitter jag och äter kesella, keso och fil och fullkornsskorpor med kaviar och ost och ett glas mjölk. Mums! Sen måste jag packa och läsa igenom nk kapitlet en gång innan jag kan sova. Jag fick B på matteprovet så jag är nöjd :)

Mina val.

Jag har gjort mina val till nästa år.
Inriktning: Global Politiks eller Design and Art technology
Higher level(fler timmar): Business and management eller Swedish
Individuella val: Spanska
Men jag var tvungen att göra ett fejk val på webben för språk fanns inte med där så om det blir nåt tjorv med språket så ser mina val ut så här:
  1. Fotografisk bild
  2. Träningslära
  3. Bild och form

Plugg..

Jag sitter och pluggar till NK provet. Ska plugga 40 min till, sen måste jag byta om och göra mig klar för att gå till Body Pumpen. Jag har inte packat, det får jag göra när jag kommer hem. Jag hade också behövt skriva på min engelska book review men det får jag göra imorgon när vi åker, då kanske jag hinner skriva lite på min report i historia också :)

I read you like a letter.

Fy tusan vad kallt det var! Kändes som att hakan skulle trilla av, men 5km blev det i alla fall.
Nu ska jag stretcha, hoppa i duschen och sen äta och kolla nåt avsnitt av pretty little liars. Ska försöka gå och sova lite tidigare idag.
Sen hoppas jag på att gårdagens body pump inte gör så att jag har så jätte mycket träningsvärk imorgon så jag kan gå på morgondagens pump. Jag har lite träningsvärk nu men jag hoppas jag inte får mer :)

Ut!

Nu ska jag ta en promenad. Det var länge sen sist. Jag känner inte riktigt för att köra på crosstrainern idag så det får bli en promenad. Det känns som att jag behöver lite frisk luft också efter pluggandet :)

Nöjd!

Jag fick tillbaka geografiprovet igår, jag fick A. Nöjd! Den här gången blev jag även nöjd med poängen :) Imorgon får vi tillbaka matteproven. Jag hoppas det gick bra men det känns inte som att det gick så värst bra.

A lot to do.

Jag har precis ätit middag och nu blir det plugg. Jag har så j*kla mycket att göra. Plugga till nk provet, skriva engelska recension, skriva svenska muntlig grej, skriva svenska bokrecension, jag ligger efter i matte och skriva en rapport om den Ungerska revolutionen. Men idag tar jag och pluggar nk, och sen börjar jag på recensionen i engelska.
Imorgon slutar jag tio över tolv :D Men jag har så mycket att göra så hela dan och kvällen lär väl gå åt till att göra läxor, packa och träna(förhoppningsvis hinner jag det).
Nu ska jag stretcha, lyssna på musik och plugga ;)

Alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag idag. Skolan var pyntad med hjärtbalonger och pappershjärtan. Jag kommer spendera resten av eftermiddagen/kvällen med läxor. Jag ligger efter i matten för jag missade matten förra torsdan när jag åkte till ötå, och sen ska jag plugga till Nk provet och kanske börja skriva min review till engelskan. Kuul..
Jag såg en gubbe på väg till bussen, han var nog närmare 70, han hade varit och köpt en hjärtformad ask med choklad. Gulligt :)
Klockan åtta är det i alla fall body pump som gäller! :) Nu ska jag äta min apelsin och börja med matten.
Ha en bra alla hjärtans dag! :)

Måndag.

Idrottsprovet är avklarat och det gick bra :) (fick resultatet på en gång). Naturkunskapsprovet som skulle vara imorgon är framflyttat till fredag. Vi bytte så vi har naturkunskap på fredag och geografi imorgon, vilket innebär att vi har två geografi lektioner imorgon. Det överlever vi nog.
19.45 väntar spinning. Om provet hade varit imorgon skulle jag behövt skippa det för att plugga, jag vet inte riktigt om jag ska vara glad att jag hinner dit eller inte. Det är skit jobbigt! :P Nä men jag är glad över att jag hinner :)

Some die young.


Stop wishing for it and just do it.

Helgen var bra, kul, välbehövlig. Kul att träffa några jag inte sett på ett tag. Markus, Terro, Gabbi, Sandra. Julia och Sturre också så klart. Och Mamma och Filip. Ammi och Celina ;) Det var nog alla jag hann träffa. Jag ville träffa mommo och moffa också men tiden räckte inte till.
Tack igen Sturre för allt gott fika och för helgen. Jag längtar redan till sportlovet :')
Det var som vanligt tråkigt att åka men det var lite lättare den här gången när jag vet att det är bara 5 dagar tills jag träffar mamma och filip igen.
Nu ska jag snart gå och lägga mig och försöka sova. Prov i idrott imorgon. Great!

God morgon :)

Efter 45 min på crosstrainern är det nog dags att ta en dusch och sen äta frukost :)

God natt.

Jag följde med Sturre till lule ändå. Vi gick på stan några timmar. Köpte en mössa och en bh. Vi drack milkshake och åt på järnvägsgrillen, gott :P
Hemma i ötå igen var vi en sväng till Sturre och sen hit till mig. Jag föjde sturre hem och sen har jag sett ett par avsnitt av pretty little liars och jag tror jag ska gå och sova snart :)

Grattis! :D

Grattis igen Sturre på din födelsedag! :D
Blir det bra om jag gör en sån här tårta åt dig? ;)
Eller en sån här? ;P

Hemma :)

Jag landade i Ötå halv åtta efter lite mer än 7 timmars bussresa. Jag träffade Markus i kalix, han var också på väg till Ötå. Det var kul! :) Jag saknar faktiskt vår gamla klass lite :/
Jag tror jag ska gå och sova snart. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Jag måste göra matte iaf, och träna.

..

Jag blev precis klar med att skriva sammanfattningen i nk och lägga in alla fågor som vi svara på i boken i samma dokument. Imorgon måste jag skriva ut det.
Nu måste jag packa och sedan om jag hinner ska jag träna lite snabbt. OM jag hinner. Är ganska stressad nu så får se hur det blir med det.

Busy day.

Skola, presentjakt, plugg, träning. Det är verkligen det den här dagen bestått av. Efter skolan stressade jag omkring på stan. Hade lite över en timme på mig att hitta present åt Julia och Sturre. Ganska så stressad var jag men jag fick åtminstone med mig presenter åt dem :)
Väl hemma åt jag middag och sedan pluggade jag fram tills jag var tvungen att byta om och gå till Body pumpen och nu sitter jag här och äter :) Verkligen en busy dag ;)

Believe in yourself.

Jag bokade in mig på 45min spinning kvart över sju och det började kvart i åtta så jag fick skynda mig lite men jag hann dit i god tid. 45min räckte gott och väl för första gången! Nu ska jag fortsätta äta :)

Måndag

Med lite mat i magen måste jag nu plugga på spanska glosorna och börja skriva på naturkunskaps sammanfattningen. Jag skulle hellre lägga mig på soffan och se på tv. Jag är så trött.

:)

Jag och pappa var och tränade en sväng på brandstationen men det gick väl sådär. Det funkar inte så bra att springa när man är proppmätt, jag trodde jag skulle spy.
Varför ska helgerna gå så fort? :( Menmen på torsdag får jag äntligen åka hem :D

Natti natti ;)

Jag mår en aning illa efter hemma gjord pizza, melodifestivalen, semla och film! Blää. Men gott var det och semlorna var riktigt goda och uppskattade! :) Nu ska jag strax röra mig mot sängen. God natt!

:)

Hmm :( Kladdkaksmuffinsen blev lite torra. Iaf den jag smakade på. Hoppas de andra blev bättre. Men semlorna ser fina ut, hoppas de smakar bra också! :) Nu ska jag plocka ihop semlegrejerna som vi ska ha med till Lisa och Johan och sen ska vi nog gå :)

Lördag.

Nu ligger semlorna och jäser till sig innan de ska in i ugnen, och kladdkaksmuffinsen ligger ute på balkongen. Jag misstänker att de blev torra men jag håller tummarna för att de åtminstone är lite kladdiga :) Hoppas semlorna blir goda. Jag testade ett nytt recept med kesella i :)

Torsdag

Matteprov, check. Det känns skönt att ha gjort bort det även fast det känns som att det inte gick så värst bra. Imorgon väntar geografiprov, skönt att få bort även det. Sen väntar en provfri vecka. Men då måste jag försöka göra bort annat.
Vad ska jag nu se för serie när jag har sett alla avsnitt av Gossip Girl som finns ute? :/
Kanske Pretty Little Liars :)
Eller OC :)

:)

Hehe, vi fick sluta tidigare. Typ 14.13 kanske. Vi skulle se en film på Historian men internet funkade inte. Jag tyckte inte att det var så kul för min buss går 14.15 från vasaplan, och är vid min busshållsplats ca 14.20. Så jag trodde inte jag skulle hinna. Men jag slängde in grejerna i väskan och sprang. Och jag hann. Jag fick till och med stå och vänta en liten stund. Så då var jag ändå gladare över att vi fick sluta tidigare ;)
Nu måste jag plugga matte, och lite geografi. Matteprov imorgon, geografi på fredag. Yeei.
Tumblr_lymw5kk12s1qhfdxro1_500_large
Mums :D

RSS 2.0
Design by Tasnim