Shopping.

Det här köpte jag i Umeå: :)

Bikbok

H&M

Ur och Penn

Stadium

Och avslutningskläder men de lägger jag inte upp ;)

Better!

Nu ser bloggen liite bättre ut i alla fall! :)

Tryck på F5 om den ser helt konstig ut ;) då uppdateras sidan :)

:(

Blä vilket tråkigt väder det är ute!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anonym: Kommentera gärna med namnet nästa gång! :) Jag ska till Bournemouth i England :)

Buuu..

Jahapp då var väskan packad :/ ska strax gå i duschen och sen borde vi gå och sova. Tidig uppstigning imorgon, bussen åker 12.15 från umeå ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svar på kommentar:
Anonym: Det kan jag väl göra men får göra det imorgon när jag kommer hem om jag kommer ihåg :P Jag måste boka flygbiljetter från luleå till stockholm och från stockholm till luleå(när jag ska på språkresa och när jag kommer hem) :)

:D

Oo jag kan ju;)bloggar från pappas mobil:pvi är hos fammos syster och har fikat lite, eller rättare sagt mycket;) idag har vi varit en sväng till leos lekland:p rätt kul ändå;) imorgon blir det att åka hem:( ser inte fram emot det och ser verkligen inte fram emot den långa bussresan-.-

Lördag.

Även idag har dagen spenderats i affärer :P Vi var till strömpilen och till Ersboda :) Fick med mig två linnen och en bikiniöverdel, äntligen! Köpte den för att den för att jag inte orkar söka nå mer och den såg ändå helt okej ut :) Nu är det bara en väska som saknas ;) Måste köpa en innan språkresan! men jag hinner säkert vara till luleå eller hit igen innan det :)
Vi var en sväng till skateparken så filip fick åka lite inlines. Jag och pappa satt  inne på hamnmagasinet för det var så kallt ute. På hemvägen var vi till ica och handlade lite baguetter och köttbullar. Köttbullsbaguetter blev det till middag och gott var det! :) Snart ska vi se film. Det tog ganska så lång tid innan vi bestämt film ;)
Justja det var ju de där flygbiljettterna också :/

:)

Hela dagen har tillbringats på stan i Umeå :) Sprungit runt på butikerna i nästan 7h :P Hittade iaf avslutningskläder, men också ett par örhängen och ett linne :) vi åt lunchbuffé på en kinaresturang och gott var det :) Hittade ingen bikiniöverdel eller present åt filip. Hittade en snygg väska men den var ganska dyr så jag blev snål :/ Får se om jag hittar nåt mer om vi är in till stan imorgon igen :)
När vi kom hem igen var jag ut och sprang 5km och sen åt vi sen middag och nu sitter jag här :)

Tihihih :P

Vi lyckades komma fram till umeå ;) resan kändes längre den här gången än vad den gjorde förra gången. Kanske för att jag inte var nervös över att kliva på fel buss eller missa bussen? ;P Pappa hämtade iaf upp oss i Umeå och så åkte vi hem till honom här i vännäs. Jag bytte lite kläder och så väntade  vi på fammos syster innan vi for ut och åt på Tre kronor :) det blev en kebabrulle och gott var det :)
Efter maten åkte fammo och hennes syster hem till henne och vi åkte en sväng till Liljaskolan där filip åkte inlines på rampen ett tag. Därefter åkte vi vidare till ica och handlade lite.
Lite efter åtta for jag ut och sprang. Höll mig i närheten av lägenheten så att jag inte skulle virra bort mig ^^ för det är faktiskt inte världens lättaste att hitta här, det är så många gator och allt är så tätt. Men jag hittade tillbaka iaf :)
Jag måste reklamera pulsklockan för den visade vid ett tillfälle att pulsen var uppe i 191 slag/minut :P och åke sa att när man springer 5km och uppåt så ska pulsen ligga på 60/70% av maxpulsen och klockan visade mycket mer än så även fast jag inte sprang speciellt fort. Men men det blev iaf 8km :) Jag ska ändå be om att få en ny likadan för Julia har en sån och för henne har den funkat bra :)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svar på kommentar:
Anonym: I vännäs :)

Lights will guide you home

Sådär då har man fått lite mat i magen också :) Backträningen var inte så hemsk som jag kom ihåg ;) Det gick faktiskt bra och det kändes bra efteråt! :) Det är redan torsdag imorgon! :D Måste gå och packa klart snart. När jag var på väg hem från träningen så började det ösregna vid skolan så jag kan inte packa ner träningskläderna för de är helt genomblöta. Måste komma ihåg det imorgon :)

Tisdag.

Kom precis hem från ica. Har varit och inhandlat lite grejjer till bussresan på torsdag. Tidning, loka etc. Ser inte precis fram emot bussresan men jag ser fram emot att få lämna ötå ett tag och så slipper jag ju skolan ^^ inte för att det är speciellt jobbigt nu men ändå :P Måste hitta en klänning till skolavslutningen. Kommer säkert inte göra det bara för att. Nåja, nu måste jag lägga in nån film på datan och lite annat.

Fick förresten pulsklockan idag :D men den måste ladda ännu till typ nio så jag kan inte leka med den ännu :(

Tonight.

Konstigt väder, först strålande sol och sen regnar det :/ Blev ingen backträning på träningen idag. Blev istället ett återhämtningspass, springa 2min gå 1min springa 2min... Tråkigt! men allt är inte roligt ;) Det blir backträning på onsdag istället, ser inte fram emot det. Backträning och det här passet vi körde idag är så tråkigt!

Nu ska jag fortsätta på ett armband som jag började på igår :)

Måndag.

Bara två skoldagar kvar den här veckan! :D Lääängtar till torsdag! :) Sprang intervaller på idrotten idag, aldrig mer säger jag! Direkt efter maten alltså ;) Höll på att spy fler ggr. Inte kul.

Efter idrotten hade alla musik och sen fick vi sluta, eller vi skulle skriva svenskan på valfri plats, men jag är typ klar :)

Träning snart, jag är inte taggad. Hatar backträning! -.-  Nåja, borde äta lite.

:)

Då har söndagen nästan passerat och snart är det måndag igen :) Kort vecka, skönt!

Sturre var här ett tag idag, sen har jag väl inte gjort så mycket :)

Wiiii

Sturre hittade en rolig leksak ;)


Varmt och skönt har det varit idag!:)

Nu måste jag fixa färdigt en grej och så ska jag smaka på min egengjorda "glass" ;) lite mosade bär och yoghurt ^^

Söndag.

Söndag igen. Ska ta och börja göra något nu men jag vet inte riktigt vad :/ Borde städa men det är så tråkigt.


I can´t do it on my own.

Idag har jag inte gjort mycket. Känt mig ganska seg. Ritade med Celina på asfalten idag igen ett tag och så har jag varit med sturre ett tag :) såg nyss en film som gick på feman. Ganska bra! :)

Lördag.

Buuhu, ser inte fram emot att åka buss nästa vecka -.- Ännu mindre att åka hem sen. Dåliga busstider. Om vi åker hem åtta så är vi hemma halv 5 men vi måste vänta en timme i kalix, om vi åker vid nio så är restiden nio och en halvtimme -.- Tror det blir att åka med tolvbussen för det går snabbast, nackdelen är att vi inte kommer vara hemma förrän vid halv åtta. Nåja får se hur vi gör :)

Känner mig ganska seg, har nog inte vaknat riktigt än ;)

Fix you - Coldplay


Sommarkänslor! :)

Kom in för en liten stund sen. Jag och Celina har målat på asfalten ;) Det blev blommor, glassar, en matbil, traktor, prinsessor m.m. ^^ Vi har även hoppat hage :P Snart blir vi grannar ;) Tar kanske nån bild imorgon av våra "mästerverk" nu när sladden till batteriladdaren är funnen ;)

Nu börjar sommarkänslorna verkligen komma! :) Träden och gräset börjar bli gröna och det är inte mycket kvar av skolan! :)

Snart ska jag se Vampire Diaries :) börjar bli hungrig igen, jag är hungrig hela tiden nuför tiden :/

BARA! :D

Det är bara 60 dagar kvar tills jag åker! :D eller 1440 timmar eller 86400 minuter eller !! ;D

..

Tänk vad många det finns i lilla ötå som är bra på att sjunga! :) Vårkonserten var väldigt bra! :) Skippade träning idag pga det tråkiga vädret och så är jag fortfarande förkyld. Glömde skriva och nu orkar jag inte ;)

Never say never..

Det var inte mycket jag kom på att skriva men lite i alla fall :) nu måste jag äta och sen ska jag lägga mig på soffan ett tag innan träningen :P

Jag fick förresten VG+ på spanska hörförståelsen och bara 1p ifrån MVG! :D Jag trodde knappt jag skulle få G, så dåligt kändes det som att det gick! Så jag är sjukt nöjd!! :)

:D

Vi fick sluta kvart över ett idag, fast vi egentligen skulle ha slutat tre :D Skönt! Jag äter apelsin och nu ska jag skriva på svenska boken, måste få den klar innan jag åker till pappa nästa vecka :)

Måndag.

Dumma, dumma, dumma, dumma skrivare! Det gick inte att skriva ut :( tänkte skriva ut papper som ska skrivas under och skickas tillbaka till Sts. Men det gick ju såklart inte! Måste komma ihåg att göra det i skolan imorgon.

Tog det lite lugnare på träningen idag. Det regnade och ibland spöregnade det men det var ganska skönt ändå, förutom i slutet då det blev lite kallt :)

Imorgon måste vi på nån föreläsning så det blir ingen sovmorgon -.- och så är föreläsningen 2h och 10min. Hur har de tänkt att man ska orka lyssna på det??

Första delen i spanska np är  bortgjord idag, tala :) det gick väl sådär, hade kunnat säga mer, men orden försvann, det blev helt tomt i huvudet. Jag kom inte ens på vad fyra hette ^^ men jag sa fem istället för det spelade ingen roll :P

:)

Tänkte tipsa om en sida att lyssna musik på när spotify har blivit begränsat. Du behöver inte ens vara medlem för att lyssna, men jag tror du måste bli medlem för att skapa listor. Har inte hunnit kolla så mycket, bara blivit medlem. Pappa tipsade mig om sidan :) Klicka här för att komma till sidan :)

:)

Ännu en dag har gått :) Måndag imorgon, men det känns ändå inte som att det är skola nå mer. Ändå är det mycket kvar att göra. En och en halv vecka "riktig skola" kvar om jag åker till pappa v21 :) Det borde gå fort.

Idag har jag också hjälpt vega att måla och så har vi varit till mommo och moffa :) Jag slängde ut sängkläderna innan vi for och så började det regna :P Men vega var en sväng till ötå och då lyfte hon dem under taket så de har hunnit torka ^^

:)

Det var väldigt gott med grillat kött, potatisgratäng och vitlöksbröd efter att ha målat i flera timmar! :) Jag har hjälpt moster att måla brädor :) Det är vad jag har gjort hela dagen. Och om ett tag blir det även att bada utebastu :)

Fredag.

Det svider i ögonen, jag är så trött! Vi gjorde gå testet idag. Det gick väl helt okej. Jag tyckte att  vi gick fort så jag förstår inte hur vissa har kunnat gå på lite över 12 min :S 

Efter testet var for jag och sprang, 6-7km nåt sånt :) När jag kom hem tränade jag även mage, rygg och ben ute i solen :)

Nu ska jag tömma diskmaskinen och vänta på att pappa kommer hem med pizza :D


Promenix :)

Spanska filmrecensionen inlämnad, naturvetenskapliga rapporten ska jag läsa igenom imorgon på hålan med ”nya ögon” och sedan lämna in den. Jag planerar även att hinna klart med fysikrapporten imorgon på lektionen. Sen är det egenplanering som jag inte kan börja med än och svenska boken om högstadiet som knappt är påbörjad som måste göras. Inte kul! Har även 2 skriftliga läxförhör nästa vecka -.-

Ska bege mig ut på promenad med Sturre burre nu :)

Hemskt!

Jag är hos mommo och moffa :) Lyssnar på uppdrag granskning och surfar :) Det är hemskt vad som har hänt och att de gjorde så lite åt det!

Diskussionen på naturvetenskapliga rapporten är snart klar, ska försöka få klart rapporten imorgon så att jag kan lämna in den och koncentrera mig på nån av de andra inlämningsuppgifterna :)

Jag håller på att somna, är jätte trött.

Hoh!

Huvudvärk idag igen -.- Räcker det inte att jag har varit sjuk i 2 och en halv vecka?

Snart är det träning, måste byta om strax, tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag går :)

C-delen i NP matte gick bättre än jag trodde! Svarade iaf på allt :) Naturrapporten är snart klar, bara diskussionen och lite små justeringar kvar. Men såklart fick vi mer arbete, Glosor och text som vi har skriftligt läxförhör på nästan trosdag i engelska -.- och jag har ännu svenska boken om högstadiet, spanska filmrecensionen, egen planering, fysik rapporten.. som ska in nästa vecka och veckan efter -.- plus att vi har skriftligt "läxförhör" i so om hinduismen. Stressigt!!!

NU måste jag gå :)

Life after you.

Var på en kvällspromenad med Sturre för en stunds sen :) Körde även lite styrke och stretchade när jag kom hem. Ska gå och sova om ett tag, har ont i huvudet  :(

Finally!

Jag sitter och skriver på den naturvetenskapliga rapporten och den börjar äntligen att bli bättre! :) jag hittade en bra sida så nu har jag något att skriva ;) Ska fortsätta skriva nu och ska försöka skriva så mycket som möjligt idag för den ska in nästa vecka :)

.

Jag har inte tänkt på det tidigare men gud vad ljust det är ute ännu! :)

:D

Haha! Jag vet iaf en som ska bo i samma värdfamilj som jag i sommar :D Maja Sandberg som jag har haft lite kontakt med. Ganska coolt ändå ;)

Nu måste jag ta och äta lite innan träningen så att det inte blir som det blev förra veckan, att jag åt 10 över fyra :P

:)

Jag och mamma cyklade en sväng och hälsade på mommo och moffa :) sen när vi kom hem satte vi upp nätet till studsmattan och jag har även hunnit sitta ute och göra lite matte(2 tal typ :P och så skrev jag lite på kemi/biologi rapporten.

Jag sitter och kollar runt på olika personers bloggar, som har varit i bournemouth ^^ Börjar verkligen längta! Kan det inte bara bli sommar? Jag har ändå ingen ork att göra något i skola nå mer. Min naturvetenskapliga rapport är skit dålig! Funderar på att börja om och skriva om något annat.

Söndag.

Jag mår inte riktigt bra :( Täppt i näsan, så jag känner ingen smak eller lukt, ont i huvudet och så känner jag mig seg. Varför kan förkylningen inte bara försvinna? :(

Det är fint väder iaf så jag ska väl ta och gå ut och göra något idag :)

Tävling :)

jag är med i en tävling där man kan vinna 750kr i presentkort till Gina Tricot :)

Klicka här om du också vill vara med :)

;)

Jag har suttit och kollat på googlemaps lite :P Jag har konstaterat att det åtminstone finns H&M i bournemouth ;) och så kollade jag hur det ser ut på gatan där min värdfamilj bor. Om det var rätt ställe så kommer det vara svårt att veta vilket hus man ska gå till för alla såg likadana ut ;) Nä men det blir nog bra :)

Jag dricker the. Inte för att jag känner någon smak men jag vill bli frisk nuuu! :(

2011-05-07

Jag fick inloggningsuppgifter till en mypagesida av sts igår. Så nu vet jag hos vem jag ska bo :) eller jag vet vad de heter men inte vilka de är ;)

Frukosten är avklarad och nu vet jag inte vad som händer. Njuta av att det är helg iaf :)

Fredag :)

Jag är trött! Cirkelträningen på idrotten var bra :) Efter det for jag på en kort springtur och sen körde jag lite armar när jag kom hem :)

Svenska satsdelarna gick ju bra! Fick alla rätt :D Skönt att ha ännu en sak bortgjord. Sommarjobbet är också fixat, så där är ännu en sak mindre att tänka på ;)

Nu ska jag se oth och sen vampire diaries :)

Trött.

Då var väskan urpackad och ompackad ;) Var som sagt med sturre och terro och simmade. Jag simmade 100 längder :D tänkte först simma 80 :) Nu maat och se oth :)

Gratisbio!

Bli medlem på gratisbio och samla poäng som du kan byta ut mot gratis presentkort eller gratis biobiljetter. Jag har varit medlem lite över en månad och jag kan redan byta ut mina poäng mot gratis presentkort eller gratis biobiljetter. Det är alltså väldigt enkelt, det enda du behöver göra är att logga in, besöka några hemsidor, gå med i tävlingar m.m. Du kan också starta en ny blogg och blogga gratis och tjäna poäng. Du väljer själv hur du vill tjäna dina poäng och vad du vill byta ut dem mot. Så bli medlem för gratisbio är sidan som verkligen fungerar!

Klicka på bilden och bli medlem idag! Du får då dubbla startpoäng och hjälper samtidigt mig :)


:)

Jag hoppas att np i matte gick bra! Det kändes i alla fall som att det gick ganska bra :) skönt med fredag imorgon! Orkar inte med skolan mer -.-

Ikväll blir det troligtvis att fara och simma med Sturre och Terro :) Tänkte först fara och springa men jag tar nog det imorgon istället(om jag orkar :P) Får ju se imorgon hur det känns efter Idas, Annaa, Erros och Marias cirkelträning ;) Jag känner mig så sliten när jag är förkyld och jag har varit det i snart två veckor, kan det inte bara gå över!?

Onsdag.

Träningen idag var skit rolig! :D När jag hörde vad vi skulle göra var det enda jag tänkte: ÅÅ vad jobbigt, jag längtar till det är över! Men efteråt kändes det väldigt roligt! :) Vi började med att värma upp 2km och efter det sprang vi 3st 1km med 3 minuters vila emellan. Jag har inte känt och sett att jag har blivit bättre men nu fick jag beviset! Jag är stolt över mig själv över hur mkt jag har förbättras från förra hösten! :) Det var skit kul att se resultatet och nu har motivationen kommit tillbaka. Jag hoppas det håller i sig!

Imorgon är det redan torsdag! :D jag har varit lite förvirrad över vad det är för dag. På måndag trodde jag det var tisdag och igår trodde jag det var onsdag :P Det är inte bra att vara lediga måndagar ;) Men snart är det fredag och helg igen! :) Jobbigt, imorgon har vi Np i matte. Hoppas det går bra!

Nu ska jag ringa pappa och sen om jag hinner ska jag nog se oth innan Grey´s :)

:)


Miltons nya sovplats ;) Han har legat där ganska många dagar i sträck
när jag kommit hem från skolan :P

Tosspellen ligger där ihopkurad fast det nästan är storm ;) Men
visst är han söt? :P Han märkte inte ens att jag var framme med
kameran ^^

Två armband som jag gjort nyligen :)


Hejsan svejsan ;)

Jag kände inte för att fara ut och springa idag pga vädret. Höll nästan på att frysa ihjäl när jag cyklade hem från skolan ;P Så jag körde lite styrke bara för att ha gjort nånting :) Men imorgon ska tydligen värmen komma tillbaka. Måste kolla om det stämmer. Jaa, vi får väl se vad det blir för väder imorgon, yr och smhi visar lite olika :)

Jag ska kolla om jag hittar billig flygbiljett hem från stockholm när jag kommer från england :) Vi kommer till arlanda 23.40 så det kanske inte är så roligt att åka hem samma dag? :/ Jag får ju se hur det blir :)

2011-05-02

Nu har jag piggnat till lite. Jag simmade på egenplanering, 1,5km så jag har varit ganska trött efter det. Jag blir alltid trött efter att ha simmat. Jag höll nästan på att somna när jag läste biologin :P

Jag var en sväng till bibblan och läste lite tidningar och lånade en bok :) Skulle kolla om det fanns något test där de testat pulsklockor men det gjorde det ju så klart inte ;)

Jenny: Jaa, jag vet inte om jag orkar gå den linjen nå mer.  Det är nog jobbigt nu :P Jag är spyless på skolan och orkar knappt göra något mer. Hur ska jag då orka IB, det ju ännu mer!? Jag vill inte vara helt sönderstressad efter gymnasiet :/ Jag mejlade till IB i umeå och frågade om jag kan få ställa några frågor till nån på linjen. Ska kolla om jag fått något svar :) Det kanske inte är som vissa sagt och det behöver ju inte vara så jobbigt och mycket läxor där :) Men det är ju en jobbig linje, pappa tycker iaf att jag ska gå den ;)

:)

Just a dream- Cover/remix- Joseph Vincent, Jason Chen

Wiiii ;)

Heh :P Jag tog nån halstablett som mamma köpt. Tungan och lite av halsen har typ domnat :P Det känns lite konstigt men hoppas på att det blir bättre iaf :P

Jag tog nyss wii nerifrån och kopplade i tvn här uppe.  Batterierna i brädan funkade inte så mamma ska köpa nya när hon ändå är och för filmen, så snart ska jag spela wii :) Köra lite yoga och balansövningar ;)

Sen fem över sex ska jag se Hellcats, sen Gossip girl och efter det Brothers and Sisters :P Söndagaskvällar= tvtittande ;)

What?

Nu blev jag ju nästan lite rädd :P Började läsa lite vad andra har skrivit om IB. Några hade skrivit att i slutet av sista året har man prov varje dag i 3 veckor, final exams :S Man har ledigt 3 veckor innan för att plugga. Och språket är tydligen det MINSTA problemet. Om linjen skulle vara på svenska så är den tydligen ändå i högre takt än andra linjer. Det känns som att om jag går den så kommer jag plugga ihjäl mig :/ hmm...

Söndag.

Vad ska man hitta på idag då? :) Kanske göra ett armband, om jag orkar :P Ta det lungt och ladda upp inför nästa vecka ;) Det blir ingen träning idag heller. Men imorgon ska jag vara med på träningen.

RSS 2.0
Design by Tasnim