Tisdag.

Efter 6,5 timmar jobb, gräsklippning, och middag så for jag och mamma och badade bastu hos Ammi och Rolle. Välbehövligt och skönt! Imorgon bär det av till Happis med Ammi, Sofie och Mamma.

Jävla mygg!

Jag blir tokig på myggen! Satte mig ute nyss men jag kunde inte sitta kvar där. Jag höll på att bli uppäten! Jag smällde ihjäl säkert 100 mygg på de 2 minutrarna jag satt där. Fy fan!

Färdig :)

9,5 dagar skogsplantering avklarade! Fy fan vad skönt! Det var stundvis väldigt tråkigt men nu är det gjort och jag känner redan nu att det var värt det, antagligen mer nästa månad när pengarna rullar in på kontot ;)
Slutade halv 12 idag när allt var klart, och sen städade jag; dammsög och skurade övervåningen, vek tvätt och så. Besökte hälsokost, järnhandeln och även systembolaget. Nu väntar jag på maten för jag är hungrig!

:)

4 dagar plantering avklarade! Trött i ryggen men annars känns det bra. Väntar på att pastan ska svalna så att jag kan göra färdigt pastasalladen som jag ska ha till lunch imorgon. Imorgon väntar plantering igen halv 7 till halv fyra/fyra och efter det studentfika hos Fanny :)
Krya på dig Sturre!

.

Jag jobbar på samhällsuppgiften och det går trögt. Ont i huvudet har jag och jag känner mig seg. Jag måste försöka bli klar med uppgiften. Senare ska jag baka åtminstone finska pinnar, får se om det blir nåt annat också. Mommo fyller nämligen år imorgon. Ammi ringde och frågade om nåt recept och sa att jag kan baka om jag vill. Hon skulle göra nån typ sockerkaksbotten med glasyr och kokos- den är god! och vega skulle baka nå kakor och marängtårta. Mums! :D Jag tänkte försöka mig på finska pinnar, men det borde väl inte vara så svårt? :)

:)

Första dagen avklarad bara ? more to go! Ryggen tog väldigt mycket stryk av att bära plantorna och nu är jag väldigt trött i benen. Menmen bara att vila upp sig.
Nu film med mamma. New years eve.

:)

Jag ska snart börja dra mig mot apoteket och sen vidare mot biblioteket. Tänkte sätta mig och skriva på en samhällsuppgift som jag just fick av Thomas för att jag missade debatten i fredags -.-
Jag vaknade första gången efter sex när mamma klev upp, men jag drog en kudde över huvudet och somnade om direkt och så klev jag upp lite efter nio. Tog en morgonpromenad i det fina vädret och så har jag även varit duktig och tömt diskmaskinen ;)

.

Tog en skön kvällspromenad med mamma på ca 6km. Före det blev det lite tårta och fika med några släktingar. Ringde även och grattade fammo på födelsedagen. Hon skulle städa och tvätta fönster ;)
Skrämde mamma när jag kom ut ur toan med ansiktsmask. Hon höll på att spilla ut hela vattenglaset ;)

Happy birthday.

Frukost halv tre. Nåja, jag åt frukos i alla fall. Det blev väldigt sen frukost för jag snörade på mig skorna och for ut och gick en mil innan frukost. Det var väldigt skönt väder även fast det blåste lite. Nu sitter jag och rensar i bokmärkena för jag har en massa sidor där som jag inte behöver. Lite senare är det kalas för Filip som fyller 13 idag :) Grattis!

New in.


The grind always comes before the smile.

Väskan är uppackad. Jag hatar att packa upp, det tar så lång tid! Men nu är det gjort i alla fall.
Idag har jag inte gjort så mycket. Promenerade med mamma på morgonen. När vi var i turovaara började det ösregna, så vi var rätt så blöta när vi kom hem. Menmen.

RSS 2.0
Design by Tasnim