Ny blogg!

Sådär. Jag har lite finjusteringar kvar men annars är jag rätt nöjd med min nya blogg så följ mig där istället! Jag stänger inte ner den här men jag kommer att uppdatera på den nya.

www.agnesemiliasimu.devote.se

.

Jag har hållit på ett tag med att fixa en ny blogg. Det går sakta men säkert framåt. 

Keep up!

Intervallträningen idag gick faktiskt bättre än förväntat. En 1000m, två 800m och två 600m, avklarade vi. Nöjd är jag och det var faktiskt inte så jobbigt, snarare roligt. Nu blir det middag. Middagsgäster har vi också- Pappas halvbror och hans kompis.

:)

Kom hem från Sarah för en stund sen, slängt i mig lite mat och snart väntar sängen så jag orkar upp imorgon för lite intervallträning. Hos Sarah såg vi på Joe jättegorillan på VHS, sen lite digimon.
 
 
 
 

Övningskört.

Kom nyss in efter att ha varit och övningskört med mamma igen. Det går bättre och bättre. Nu kan jag starta ganska mjukt och växla upp till trean ;) Jag är nöjd med tanke på att det bara är tredje gången jag kör :)
 
 

Fredag

Nyduschad och fräsch sitter jag nu här och väntar på att Sturre ska bli klar så att vi kan ta en cykeltur så att jag kan visa henne vad som ska klippas. Var igår och även idag på gymmet. Träningsvärk har jag redan och mer lär det väl bli. Träningsvärken från måndagens träning är också kvar. Borde väl egentligen börja packa men jag har ingen ork för det just nu.

Från vänster: Sofie, jag, Klara, Andrea och Lina.
 
Saknar Bournemouth och tjejerna! Det var tänkt att jag, Maja(hon har tagit bilden) och Sofie skulle träffas i sommar men Maja jobbar precis då när vi är där nere. Men förhoppningsvis hinner jag och Sofie träffas över dan i Göteborg i alla fall. 
 
Kommer ihåg den där dagen. Vi hoppade av vår buss ca 20-30 min innan vi var "hemma" och köpte pizza till middag på pizza hut. Vi hittade ingen park att sitta i så vi satte oss på en kyrkomur. Jag tror att vi hade varit på någon utflykt den dagen och hann därför inte hem till middagen. 

Torsdag

Då var håret klipp, och det var som på tiden. Det känns mycket fräschare nu. Körkortsböckerna kom idag och även de är nu betalda. 700kr fattigare. Plus att jag beställde converse igår. Ajajaj.

Costa Rica

Jag har äntligen kommit på vad jag vill göra efter studenten. Jag har länge velat åka som volontär och det skulle vara kul att åka till Costa Rica. Jobba i soppkök, i skola eller på daghem och samtidigt gå spanskakurser. Bo i värdfamilj och resa runt.

Nä nu måste jag byta om. Backträning väntar för mig och sturre.

Onsdag

Nytt pass, skor, träningslinne, t-shirt med spets, ett par örhängen och 3 par trosor rikare. Dock är plånboken några ett par hundra fattigare. Vi var tvugna att åka till Kalix för att ta passen för att fotomaskinen i happis är trasig, men sen åkte vi vidare till Happis/Torneå. Köttbullar på IKEA och mjukglass på Rajalla. Varför får man inte välja till jordgubbar till mjukglassen i Sverige??

Redan halv fyra var vi hemma och fem började introduktionskursen. Fy vad tråkigt det var men nu är det gjort! Nu göra mig klar för sängen för imorgon är det tidig uppstigning som gäller då gräsklippning väntar några timmar.

2012.07.08

Det blev några timmar på ekobadet idag och nu har vi just ätit middag. Ska snart packa ihop inför bastubad hos Ammi. Ska promenera eller springa dit, lite beroende på när vi far eftersom vi just åt middag.

Marknad

Var på Pajala marknad idag med mamma. Kom hem några hundra fattigare. Köpte en norrbottensring som jag länge velat ha, jag har tornedalsringen sen tidigare. Den var mycket billigare där än vad den är i happis, så det var bra. Sen inhandlade jag även födelsedagspresent åt mamma - hon valde ;)
 
 
 

2012.07.05

Solat några timmar idag igen hos Terro. Lite brunare blev väl ryggen, men inte mycket. När jag kom hem var kusin Hanna och hennes kille på besök. Efter det rensade jag lite i jordgubbslådan så det förhoppningsvis kommer lite jordgubbar i år också. Sen snörade jag på mig springskorna(även fast jag inte hade tänkt göra det) och gav mig ut på gamla järnvägsspåret för att testa på en variant av crossfit med 200m intervaller. Det gick väl helt okej, men jvlar vad mygg det var. Det blev ett kort pass men bättre än inget.

Efter den goda köttfärssoppan gav vi oss av till Vega och Tapio, där vi spenderade ca 2 timmar. Jag fick övningsköra igen, väldigt kort men det gick bra ;) Vi hyrde även en film som vi ska se snart.
 
Nobel's testamente

Komsi komsi ;)

Träningsmotivationen verkar vara på väg tillbaka. Får hoppas att den kommer tillbaka för att stanna. Ska försöka hitta nåt bra program och försöka mig på lite Cross Fit och även lite annat. Lite variation kanske hjälper :)

:)

Solat hela dagen med Sturre och Terro på Terros balkong. Varmt var det och jag brände mig -.- Men lite färg har jag ändå fått. Imorgon blir det mera solande och förhoppningsvis lite övningskörning :P

:)

Hade inte tänkt jobba idag. Men gjorde bort det så nu är jag ledig resten av veckan. Var även ut på en kort springtur när jag ändå kände att jag hade lust.

.

Fan vad kul det skulle vara att gå på ett Ivy League college! Brown, Harvard, Yale, Princeton... Dock är det inte världens enklaste att komma in. Hööga betyg är vad som gäller. 

:)

Övningskörde med mamma idag för första gången, efter att vi varit till mommo och moffa. Det gick ju rätt bra för att vara första gången. Men mamma såg lite spänd ut. Hon höll till och med i sig i dörren ;)

Ny vecka, nya tag.

Fin jag känner mig med ansiktsmask och handduksturban på huvudet, då jag även har hårinpackning. Köpte hårinpackningen i fredags, så får se om den är bra. Den innehåller protein och jag vet inte om mitt hår "tycker om" det. (Allas hår "tycker inte om" protein). Annars har jag gjort mina egna hårinpackningar av olivolja, avocado och ibland banan. Men nu tänkte jag testa en köpt.

Jag har jobbat idag från kvart över sju till tjugo i tio. Jobbade igår också två timmar på kvällen. Så nu är jag ledig fram till torsdag. Skönt. Nu måste jag tvätta bort ansiktsmasken.

RSS 2.0
Design by Tasnim