Stay strong.

Jag är hemma idag också. Jag var sjuk igår, magsjuka tror jag, och idag har jag fortfarande ont i huvudet och jag har inte ätit speciellt mycket. Men nu ska jag plugga till Geografiprovet som var idag och hoppas på att jag får göra det på fredag. Sen tror jag att jag måste plugga till matteprovet som är på torsdag.

The hardest thing..

Efter 70min promenad, en dusch, frukost och ett avsnitt Gossip girl är det kanske dags att plugga lite? Vill inte men jag måste.
396050_155626544550076_100003081949983_228151_510170750_n_large
Jag tänker för mycket men vad ska jag göra? Jag måste ju bestämma mig, även om det inte är än.

Hmm.

Träningsvärken i benen har börjat smyga sig på. Illa med tanke på att det värsta brukar komma två dagar efter.

..

Vi kom just hem efter en god middag och en väldigt chokladig efterrätt ;) Jag läste hungerspelen i typ två timmar så jag hann en bit. Den är faktiskt bra, jag trodde inte jag skulle tycka det. Vi läser den på svenskan.

:)

Snart ska vi gå till Lisa&Johan för middag :)

:o)

Pluggandet gick väl sådär. Halva historian gjord, fattade inte riktigt. Spanska läxan kan jag ganska bra iaf, och geografin hade jag svårt att koncentrera mig på, men nånting hoppas jag fastande.

Make it happen!

Det blev en kort runda med några inklämda intervaller. Nu sitter jag äntligen och äter och ska snart plugga lite :/

I made it.

Body pumpen var tuff! Men jag tog mig igenom. Nu hoppas jag bara att jag kan gå på söndag! Jag funderar faktiskt på om jag ska fara ut och springa. Det var som ett tag sen. Eller om jag ska ringa och fråga pappa om vi kan träna när han slutar och springa på band, för det var rätt halt ute. Jag flög vid busstationen på väg till body pumpen ;) men det gick bra :P

Can´t will always have CAN in it.

Oj. Blogg.se har förändrats. Trodde nästan jag hamnade fel först.
Jag klev upp nio, gjorde frukost och sett Gossip Girl. Jag har lite svårt att bestämma om jag ska gå på Body pumpen kl 11. Jag har lite ont i huvudet, men jag får se :)

Sleep tight.

Nä nu ska jag ta och borsta tänderna, läsa lite och sen sova. Jag har varit så jäkla trött hela veckan,tur att vi inte har skola imorgon, tror inte jag hade orkat kliva upp på morgonen!

Hoh.

Hemma efter en lååång dag. 08.25-20.00. Egentligen till 21 men jag fick gå tidigare för att hinna med kvart över åtta bussen, nästa buss går inte förrän fem i tio så.
Dagen: Spanska, besök på designhögskolan, info om IB, strosat omkring på stan ca en och en halvtimme med Jenny och Johanna, ätit middag på Eurasia(friterad kyckling med ris) med jenny och johanna, tillbaks till skolan för öppet hus.
Tillsammans med IB tvåorna delades vi in i olika länder. Sen skulle vi byta till oss grejer och klippa och sälja olika geometriska figurer och priserna kunde stiga och sjunka. Man skulle sälja det till banken som var Neil, Per-Erik, Thomas och Gunilla. Vet inte riktigt varför vi gjorde det, de höll på ännu när jag gick så jag får fråga nån på måndag :) Min grupp var Tanzania och vi låg bra till, tvåa tror jag, när jag gick :o)

Walk.

Nu måste jag ta en promenad innan jag hoppar i duschen, pluggandet gav mig nästan huvudvärk. Jag har inte gjort historian, det får jag göra nån annan dag.

Skyscraper.


To show myself I can achieve anything.

Middagen avklarad. Nu plugg, även om jag helst skulle vilja lägga mig på soffan och se på Gossip Girl. Jag måste göra klart repetitionsfrågorna och lite andra frågor från geografiboken så jag kan skriva ut det i skolan imorgon. och så fick vi historieläxa. Jobbigt. Höll på att somna på historian när vi såg film.
Får se hur det blir med träningen idag. Jag kanske skippar det för jag är verkligen jätte trött. Fast en promenad skulle ju inte skada.

:)

Pluggandet gick väl sådär. Har chattat med maja och sofie på facebook samtidigt och pratat om sommarplanerna. Vi har börjat prata om att åka på roadtrip i Sverige, sofie har fått körkort, eller åka utomlands. Vi får ju se om vi lyckas få ihop planerna :)
Nu träning :)

Plugg.

Mätt i magen efter middagen! Nu ska jag svara på frågor i Geografiboken som jag sen kan använda till att plugga till provet som är på tisdag. Efter det blir det träning. Jag har inte bestämt mig för om jag ska träna själv eller om jag ska ringa och boka in mig på ett av passen som är ikväll. Nu har jag äntligen bestämt mig och jag ska betala in medlemsavgiften ikv :) Så nu blir det Body pump och spinning åtminstone fram till sommaren :)

!!

Sjuk film! Mother's day.

Tuff dag ;)

Bästa måndagen på länge! Började naturkunskapen tjugo i nio. Slutade en timme senare. Satt sen med Elin i vår skåpkorridor och pratade ca en timme. Lunch. Sen promenerade jag, Jennie, Ragia och Sara till Universitetet. Det tog 45 min. Alla andra tog bussen men vi gick, man var tvungen att ta sig dit själv och vi hade så mycket tid på oss. Vi fick sitta på universitetet och vänta lite över en timme.
Vi gick en liten rundtur vart lärarna och andra sitter i det huset vi var i och sen fick vi info om konflikt och fredsstudier(eller nåt sånt) programet. Kvart i två slutade vi, en vanlig måndag slutar vi tjugo i fyra :D Lite glad var jag för jag hann ta fem över två bussen från universitetssjukhuset.
När jag kom hem tränade jag direkt, middag och sen har jag inte gjort så mycket, ser en film och sitter vid datan :) Endast två normala skoldagar kvar den här veckan.
Intressant inlägg ;)

...

Lägenheten är dammsugad och skurad och jag sitter här med ansiktsmask. Läskigt. Den har börjat stelna lite så det är lite svårt att röra på ansiktet ;)

Natalee Holloway

Ser en film på trean, Natalee Holloway, som handlar om en flicka som åker på semester till Aruba med sina kompisar. Hon försvinner och föräldrarna gör allt för att hitta henne, men polisen där gör inte så mycket och de försvarar fel personer och ja de gör ingenting. Det hemska är att den är baserad på en verklig händelse.

Söndag.

Jag började denna dagen som gårdagen. Promenad, dock 75min idag och sedan frukost. Snart, ska jag nog städa, det orkar jag aldrig göra på veckorna så det behövs.
Plugga matte känns inte speciellt lockande, även om det skulle vara bra att göra det. Tror det får vänta några dagar.

To prove you wrong.

Jag tog en till promenad efter att vi varit och handlat. Dock endast en halvtimme men det var skönt ändå :) Tror jag ska ta en dusch snart :)
Hoppas det går bra för sturre som springer typ nu :)

Lördag.

En timmes promenad är det bästa sättet att börja dagen på :) och efter det en god frukost.
Jag har inga planer för idag. Träna lite till kanske. Handla ska jag nog göra iaf. Honungsmelon och balsam ;)

Mumma :)

Inte helt fel med kiwi, honungsmelon och vindruvor :)

...

Jag svarade på alla frågor på provet så jag hoppas det gick bra. Är lite orolig över sista frågan som var en stor diskussionsfråga. Men men. Jag tränade direkt när jag kom hem. Duschade, for med pappa och handlade och sen hämtade vi pizza. Det var gott, antagligen lite extra gott för att jag var vrålhungrig.
Har kollat gossip girl och nu blir det film :)

Fredag :)

På geografin såg vi en 50 min lång film om vulkaner i indonesien. Och de sista 10 minuterna fick vi plugga lite till samhällsprovet. Nu ska jag fortsätta med det.
Hahah Sara förhör Elin på partiledare, och Elin gissar Göran på typ alla ;)

I can, and so do you.

Slutade nyss plugga för jag orkar inte mer idag. Jag hinner repetera lite på vår 1 och en halv timme långa lunch imorgon. Sovmorgon imorgon också, skönt!
En kille från Costa Rica är med på våra spanska lektioner. På tisdag när han var där för första gången så gick han runt och pratade med alla. När han kom till mig, Elin och Amanda fick vi lite panik. Vi klarade av att presentera oss men när han frågade något annat, kommer inte ihåg vad, så tog det stopp. Så han fick nöja sig med ett svar på engelska ;)

Believe.

Idag var vi till arkitekthögskolan efter lunch. En tjej/kvinna pratade lite om vad man gör där och så och sen gick vi runt. Om man väljer inriktningen Design and technology så är det lite samarbete med arkitekthögskolan men mer med designhögskolan som vi ska besöka nästa vecka. Om man väljer Peace and conflict studies är det samarbete med universitetet så dit ska vi också nästa vecka.
Men nu ska jag plugga politik <3  -.- skönt att provet är imorgon så jag slipper det sen ;)
Tumblr_ly1x212efg1qzyd2oo1_400_large

Mums :)

5km rensade tankarna fint! Nu väntar fruktsallad och Gossip Girl :)

:)

Det snurrar i skallen efter att jag har försökt trycka in en massa politik grejer i huvudet så nu ska jag ta en promenad och hoppas på att det sitter imorgon också!

Whether You Think You Can or Can't, You're Right

Även den här skoldagen har rullat förbi. Matteprovet blev flyttat, bra och dåligt. Längre tid att repetera men jag hade ändå velat göra bort det. Men men nu ska jag börja plugga.

Fruktsallad.

Mmm, fruktsallad gjord av vindruvor, banan, päron, kiwi och honungsmelon :)

I want this.

Skola, träning, plugg. Det har jag hunnit med idag. Jag slutade alldeles nyss med pluggandet.
Jag trampade en halvtimme på crosstrainern och så tränade jag ben och mage. Jag har ganska så mycket träningsvärk sen igår, men det är ju bra :)
Nu ska jag antingen kolla film med pappa eller kolla på Gossip Girl, nånting annat orkar jag inte göra.

Because I deserve this.

Jag tränade i ca 45 min ändå. Nu ska jag ta en snabbdusch och sen ska jag inte göra så mycket :)

:)


To feel alive and real.

Vi hade brottning på idrotten idag, det var faktiskt rätt kul :)
Jag var på Ica och handlade innan jag gick hem, köpte bland annat honungsmelon, mums :D
Nu ska jag plugga politik, och sen får jag se om jag tränar eller bara latar mig framför tv:n och tar tag i träningen imorgon istället :)

Söndag.

Jag avslutar denna söndag med att se det första avsnittet av Gossip Girl säsong fyra, och sen läsa lite :) Även den här helgen flög fort förbi.

Gaah!

Jaha -.- De ändrade busstiderna suger! Jag slutar tjugo i fyra på måndagar, och då har vi idrott sista lektionen. Bussen går kvart i fyra från vasaplan och är då cirka tio i där jag kliver på. Jag måste alltså hinna byta om, eller åtminstone dra på mig nåt och skynda till bussen för om jag missar den går nästa buss kvart i fem!?
Jag ska prata med Lina och se om jag får gå tidigare, men jag tvivlar på att hon kommer låta mig gå 10 min tidigare varje vecka.

Hungrig, igen ;)

Jag tror jag ska sno ihop en fruktsallad, magen börjar kännas tom :)

Beslutsångest på hög nivå!

Varför ska jag ha så jävla svårt att bestämma mig?? Ska jag eller ska jag inte -.-

Horrible bosses.

Filmen var helt okej, inte så jätte bra. Den var roligas i slutet. Haha en kille hette Motherfucker Jones ;)
Nu ska jag fortsätta sätta ihop mitt träningsprogram/schema :)

Film :)

Jag och pappa såg klart Trespass för en liten stund sen. Det var ganska bra :)
Nu ska vi se Horrible bosses.

:)

Done! Jag har bara 2 frågor kvar av repetitionsfrågorna och det är nån jag är lite osäker på men det fixar jag på onsdag på lektionen :)
Jag vet inte vad jag ska göra nu. Plugga matte? Det skulle antagligen vara bra om jag gjorde det men jag orkar nog inte. Vi har matte prov v4 på onsdag eller torsdag på 4 kapitel+ en del från ett annat kapitel. Så ni som har prov på 1 kapitel i taget ska vara jävligt glada! Och det är mycket nya engelska ord i matten i det senaste kapitlet som man måste kunna för att fatta uppgifterna. Inte bara vad de betyder utan också vad man ska svara. Jag hoppas verkligen att det provet går bra! Samhällsprovet också!

What doesn´t kill you makes you a fighter.

Jag började även idag dagen med att ta en promenad. Idag hann jag 6,88km på 1h, igår hann jag 6,54. :)
Nu väntar jag på att äggen ska koka klart så jag kan äta frukost och sen ska jag faktiskt göra lite på samhälls repetitionsfrågorna inför provet. Provet är på fredag, men jag har inte lyssnat alls på vad Thomas har pratat om så jag ska plugga lite varje dag, så slipper jag råplugga på torsdag :)

Duktigt :)

Jag har varit såå duktig idag :) Jag har:
  • Promenerat
  • Tagit bort julsakerna
  • Dammsugit
  • Hängt upp gardiner
  • Lagt ut mattan i köket(den har stått ihoprullad och lutad mot väggen ett bra tag)
  • Tömt diskmaskinen och lagt in, och städat diskbänken
  • Gjort en sallad
  • Hängt tvätt
Mer än vad jag har gjort på länge :) Och jag började efter två. Och var klar typ halv 6 så rätt fort gick det också :)

No regrets.

När pappa och de andra gick vid åtta så såg jag ett avsnitt av gossip girl, och sen började jag se filmen "The timetraveler's wife". Men jag såg inte hela, istället slog jag på ett till avsnitt av Gossip Girl.
Jag har tryckt i mig popcorn och toffifee, men det gör inget. Jag höll ju mig borta från sånt igår, och nu ska jag ta en dag i taget, och försöka att bara äta godis och sånt en gång i veckan. Just nu känns det lätt, men antagligen inte om några dagar.

It's not going to be easy, but it's going to e worth it.

Pappa hämtade lisa och johan vid 6, och så åt vi middag vid halv sju. Fläskfilé i nån slags sås med champinjoner och hasselbackspotatis till. Gott! :)
Nu sitter de och tjattrar i tv-rummet, jag har förflyttat mig till mitt rum :)

Things do not change, we change.

Då var lägenheten dammsugad, julsakerna bortplockade och gardiner upphängda i mitt rum och i tvrummet. Nu väntar jag på att golvet ska torka i köket så jag kan lägga ut mattan, och sen har jag bara kvar att stryka gardinerna till köket :)

Anything is possible.

Det var Gott med frukost efter en timmes promenad på drygt 6,5km. Jag kanske skulle ta och börja plocka bort julsakerna? :)

God morgon :)

Jag sov rätt länge, vaknad första gången vid nio men klev upp typ tio i tolv. Men jag behövde sova, jag har inte sovit speciellt bra den här veckan.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Jag önskar att min dumma förkylning skulle försvinna nån gång! Men solen lyser ute så jag kanske skulle ta en promenad åtminstone. :)

Glass.

Jag har gjort "glass" av jordgubbar, hallon och turkisk yoghurt. Mums blev det :) Jag ska äta det medan vi ser en film :) Jag ska önska mig en glassmaskin i födelsedagspresent :)

DON'T MAKE A RESOLUTION - MAKE YOURSELF

Även den här dagen rullade snabbt förbi. Det är typ -4 ute men det känns som att det är -20 för det blåser så mycket. Det var inte kul att stå och vänta på bussen som var nästan 10 min sen.
Jag håller på att laga mat, potatismos, ugnstekt lax och hollandaise sås :D Duktig jag är ;)

Fredag imorgon :D

Vi ändrade oss och åt hemma istället. Kycklingsallad, gott var det :)
Min mobil är nu full med musik :)  eller det finns ju plats kvar. Jag tror jag ska duscha och sen lägga mig i sängen och se gossip girl. Jag är trött.

Torsdag.

Jag "missade" kvart över ett bussen. Eller jag stod där och kollade på den och först ett tag efter att den åkt fattade jag att det var den jag skulle ha åkt med -.- Men det stod Bjurholm på den, och jag läste på tabelltavlan att det var en vännäs buss som skulle gå samtidigt, men vännäs bussen gick kvar över två.
Men jag gick en sväng in till stan och kollade lite. Men jag hittade inget intressant(som tur var) ;)
I väntan på att pappa ska komma hem så vi kan fara och äta, sticker jag näsan i matteboken.

For me, and no one else.

Skönt att de har lagt in en direktbuss till Ume nu så tar det inte lika lång tid. Hoppas de ändrar tiden också till lite senare.
Spanskan börjar fem i halv, det är fortfarande tomt i klassrummet. Efter det väntar engelska, och sedan matte. Sen återstår lunch och kvart över ett tar jag bussen till Vännäs. Skönt att sluta tidigt! Jag är så trött.

No one can do it for you.

Mätt! Efter att ha väntat på mat ända sen jag kom hem, lite efter fyra, så har jag äntligen, för en stund sen, fått mat i magen :)
Vi fick veta idag att vi kommer få en ny svenska lärare nästa vecka. Hon som vi har nu ska bli rektor på skolan :( det finns några rektorer, jag vet inte hur många, men hon blir en av dem iaf. Visste ni att det fortfarande är hösttermin? nästa vecka börjar vårterminen ;)
Jag har tänkt skärpa mig och börja lyssna på Thomas genomgångar på Historia och Samhällskunskap, jag lyckades lyssna på Historian, typ 5 min, sen var det kört. Han är så tråkig så det går inte att lyssna -.- Men på samhällskunskapen lyckades jag lyssna rätt bra! Även om jag inte lyssnade precis hela tiden :P
Jag måste köpa ny svart stark tråd, för jag har 4 armband att sy ihop :/

Just be true to who you are.


No excuses.

Den här dagen började inte bra men den blev bättre! Busstiderna har ju ändrats men de har också slagit ihop bussar. Bussen skulle ha varit framme på vasaplan kvart i åtta. Men den var framme tolv över åtta på ridvägen, där jag kliver av. Så den var ännu några minuter senare på vasaplan. Jag satt 57 minuter på bussen! Inte nog med det, det var typ tio personer som var tvugna att stå hela vägen. Luften inne i bussen var ju inte speciellt bra. Dåligt!
När jag klev av bussen gick jag till Mixat, hittade bokstäver, K Ö K. Sen var jag också till Ica och köpte ett kort. Så pappa fick det + ett armband som jag gjort. När jag kom hem var pappa precis klar med princesstårtan.
Vid halv 6 ramlade Lisa, Johan, Tyra och Kalle in. Det blev lövbiff, potatisklyftor och bernaise sås. Och sen princesstårta. Pappas kusin kom också till tårtan, och nu sitter de och pratar i köket :)
Pappa fyller förresten 40 idag ;)

God natt.

Nu ger jag upp och går och lägger mig! Eller först måste jag borsta tänderna.
Hatar bussarna! Den går tidigare än vad den gjorde innan jul och den går inte från busstationen nå mer så jag har längre väg att gå! -.- Okej det är inte hur långt som helst men till busstationen är det bara ca 200m och nu har jag kanske 500m? Jobbigt! Måste ju kliva upp tidigare -.- Nåja God Natt!

Nytt :)

Det här låg på min säng när jag kom :)
Skorna är snyggare i verkligheten än de var på bilden på webben.
Jag fick med strumporna med skorna. Det var bra för jag har inte så många par :)
De passade bra, vilket var tur!

Blä.

Jag är trött. Och redan less. Kan vi få lov igen nuu? :P Jag är less på skolan vid barra tanken av den. Orkar inte!
Jag ska fortsäta kolla Teen Mom nu :)

Brr.

Halv åtta klev jag upp. Sen har jag plockat ihop de sista grejerna och gjort mig klar. Väskan är så full att jag är rädd att den ska spricka ;)
Ca kvart över tio far jag :( Usch vad kallt det är ute! -25.

:)

Jag behöver ändå inte åka buss imorgon :) Förutom från Umeå till Vännäs. Skönt! Men nu ska jag snart gå och sova så jag orkar upp imorgon :)

Rubrik??

Jag har crosstrainat lite ;) och nu har jag lite frukost i magen. Jag vet inte vad jag ska göra idag, förutom packa. Kanske promenera, jag får se vad jag hinner :)

:)

Vi såg precis klart Monte Carlo. Den var rätt bra :)
Ska hjälpa mamma hänga tvätt och sen gå och sova. Vill inte ens tänka på att jag måste åka i övermorgon. Bara en dag kvar.

Just stay strong.

Sturre var hit ett tag, och hon for hem för en stund sen. Vi gjorde inte så mycket. Pratade och spelade kalaha. Det var kul :)
Jag har nu två armband som är färdiga. Jag måste bara sy ihop dem, men jag vet inte var tråden är. Jag hoppas den blev kvar i vännäs.
I väntan på att mamma ska komma hem så vi kan se en film, ska jag börja på ett nytt armband :)
Nån som har tips på vad jag kan baka till när pappa fyller år? :) Typ tårta, paj, efterrätt??

Lördag.

Tiden rann iväg snabbt. Jag klev upp tjugo i 11 och fortsatte på tennarmbandet som jag fick en beställning på igår. Och nu äter jag frukost.
Igår kväll var jag med sturre och Julia ett tag. Vi såg Arthur. Den var ganska bra :)
Jag måste åka buss till Vännäs -.- Usch, å fy å blä!

God morgon.

Ja undra hur länge förkylningen kommer hålla i sig den här gången.  Nu ska jag fixa frukost.

.

Lite nytta har jag gjort idag. Jag har dammsugit. Lite "onytta" har jag också gjort, som sett på tv. Lite träning har jag också hunnit med.

:)

Just nu ser jag på "Hitch". Men den slutar snart och då ska jag nog gå och sova. Jag tror jag ska ställa klockan och ringa så jag inte sover bort hela dagen. Och så ska jag imorgon om jag inte känner mig dålig träna direkt på morgonen :)

2011.

Januari:
Jag följde med till Happis på en tävling.






Jag kom hem och hittade Milton på fönsterbrädan bakom gardinen :P
Februari:
Julia Fyllde år. Vi gjorde pizza, fikade, såg film, hade fototävling m.m. Och sturre och Amanda brottades.


Sturre fyllde år.



Jag gjorde flera kort.
Jag tog många fina bilder på Aline och Marthine när de hälsade på oss.
Mars:
Jag åkte till Vännäs/Umeå till pappa och besökte skolor i Umeå.


Vi fick muckkläderna.


Jag, Mamma och Filip hade en rolig dag i Ruskola.


April:
Jag fyllde år.


Jag, Sturre och Julia åt den första mjukglassen.


Jag fotade rätt mycket den här månaden.


Juni:
Skolgårdsmålning.
Skolavslutning.
Muck.
Antagnings beskedet till gymnasiet kom.
Juli.
Åkte till Levi med Sturre, Julia, Anders och Camilla. Vi tränade.

Cyklade.

Bowlade.
Vi hade en liten "släktträff" på mammas sida på Ekobadet.
Jag tog beslutet om gymnasiet.
Det var marknad och mamma fyllde 40.
Några dagar senare åkte jag till England och träffade många nya fina människor :)
Hela gruppen i London.
Augusti:
Såg sista Harry Potter filmen tillsammans med några av tjejerna i Bournemouth.
Vi bowlade.






I Augusti flyttade jag också till Vännäs.
September:
Jag och pappa fick besök av Vega, Tapio, Kirsti, Beda och Smilla :) Beda försökte bita på allt.
Jag och pappa flyttade till nya lägenheten i slutet av september/början på november.
November:
Jag tog många fina bilder en fin och solig dag.
December:
Julafton firades hos Ammi.
Vi hade spelkväll hos Sturre.
Jag, Sturre och Julia åkte till Happis och shoppade.
Nyår var väl inte den bästa hittills men det passerade också.
2011. Första halvan av året, eller lite mer än halva, var allt jag ville att komma bort från Ötå. Nu vill jag bara vara här.
Det har varit ett både bra och dåligt/jobbigt år. Men man får nog alltid räkna med lite av båda delarna.

:)

Nu ska jag göra som många andra och sätta ihop ett sånt där 2011 inlägg. Månad för månad med bilder :)
Det lär ta ett tag :)

Mer film.

Pappa åkte för ett par timmar sen, vilket betyder att det inte är så många dagar kvar tills jag också måste åka :(
Men nu börjar Dr dolittle ;) Jag undrar hur många filmer jag har sett under lovet, ganska många iaf och fler hinner det bli :)

Onsdag :)

Jag mår mycket bättre idag! Skönt. Jag har inte ens huvudvärk men jag tar det lungt ändå för jag märker när jag går mycket att jag blir yr.
Jag klev upp vid tolv så jag fick sova ut ordentligt. Sen åt jag makaroner och köttbullar till frukost. Det var gott efter att jag inte kunnat äta nästa ingenting igår.
Nu slutade "Tre systrar och en mamma"
Och snart börjar "Dr dolittle 5" ;)

...

Både jag och Filip blev sjuka igår/inatt. Så jag vaknade med feber och världens jävla huvudvärk. Sen har jag mått piss hela dan. Jag har ätit en kopp blåbärssoppa och nu ska jag äta en kopp nyponsoppa. Mer än så har jag inte ätit idag.
Jag tror jag ska se Holiday som börjar åtta på trean :)

:(

Det känns som att mitt huvud ska sprängas!

Nordpolen.

Jag, pappa och Filip har varit på Nordpolen och badat idag. Det var kul. Sen var vi en sväng på Storheden på Maxi, Stadium Outlet och ÖB :)

:)

Jag såg filmen ett tag, sen gick jag och promenerade :) Nu ligger jag i soffan och jag tror att vi ska se en film :)

Svårt val.

Legally Blonde slutade nyss och nu börjar Min brors flickvän. Jag vet inte om jag ska se den eller ta en promenad :/

Legally Blond

Kollar Legally Blonde på tv :)

Vill ha..

Jag vill ha :P
Uv filter till båda objektiven. Det ska jag nog beställa...nästa månad :)
Och så vill jag shoppa :P Men men. Nej nej ;)

Nyårslöften.

Jag ska (när jag åker tillbaka till Vännäs) ta tag i träningen och försöka äta mindre onyttigt. Jag har ätit så jävla mycket nu under lovet.
Och så ska jag spara pengar. Men varför är det alltid så att när man(eller åtminstone jag) bestämmer mig för att spara så mycket pengar jag bara kan så vill jag köpa en massa saker? :P
Just det, sen så ska jag, enligt Sturre, se till så att hon också sparar pengar ;)

Gott Nytt År!

Vi bestämde oss för att inte skjuta våra raketer idag. Vi gör det imorgon istället så att mamma också förhoppningsvis orkar vara med :)
Jag och Pappa gick ut ändå och upp till byn och kollade på raketer. Jag fick några bra bilder :)
Jag ser film med pappa så nu ska jag koncentrera mig på den och äta en nattmacka :)

Gott Nytt År!


RSS 2.0
Design by Tasnim